Kizlar ben 44 gün önce doğum yaptım ondan onceside merdivenden düşmüştüm bileğim sariliydi ayak bileğim iş yapamadığım için bu gelir bakarım dedi geldi sağolsun yemek yapior falan neyse doğum yaptım benm birde 4 yaşında kızım var dedim ki doğan bebeği kimseye gösterme anlatma resmini paylaşma hiç dinlemedi inada yapar gibi kızımın yanında görüntü lu gösterdi bebeği kızım kiskndi kızım kiskndikca sinirlerim zıpladı kızım kiskncliktan hastalandı dedim gösterme çekme resmini gizli çek diye kızım sanki hiç yokmuş gibi davrandı hadi bunuda yuttum ya sabır dedm annem geldi doğumdan bir gün sonra kadın baktı her yer pasak pis gelirken de alışveriş yapıp getrms kaynanama hiç bişey demedn temizliğe girişti yemeği annem yaptı kaynanam baş köşede oturdu neyse kaynanam gitti ben biraz ayaklandim anneme yardım etmeye çalıştım bu arada sinirden dikislerim açıldı hep evi afedersiniz b..k götürmüş kalkamiorm kalksam bakacam annem temzledi falan onlar gitti kaynanam geldi dedim anne niye evi hiç temzlemedin nasıl oturdjn dedm benm pisligim değil senin pisliğin onlar dedi o zaman hiç temzlemedin iki ay boyunca dedim burda yemek yemesin dedim ona bayağı bozuldu ama evimi görseniz gerçekten berbat olms kullanmaya kiyamadigim bardaklarım kirilms tencerelerm yağ tutmuş fırın yağdan kirden gorunmuyor oturma odası halim sigaradan yanms iki üç yeri kayınbaba sürekli sigara içer ki bende astım var astım ataklarını çok yaşadım erken doğum yaptım çocuk doğunca evde içemez dedim diye küstü gitti iki ay burda kaldı mantı börek istedim yapmak zorunda değil kolalrm bacaklarım ağrıyor dedi benden gittikten sonra kızına gitmiş ne kol ne bacak ağrısı kalmış şimdide kızımın doğum günü var çağırmak içimden gelmiyor eşime de anlattım durumu ister kus ister Kiril ama benm kızımı hiç sevmedi ailen dedm oğlum doğdu doğduğundan beri kendi kızının oğluyla yaristiriyor oglanin göbek bağı 6 günlükken düştü kendi kızının ki nasıl 10 günde dusermis gibi bir sürü laf oldu basinizj agrittim o konudan o konuya girdim biliyorum özür dilerim sinirden nasıl yazdığımı bilemedim