Kızlar akıl verin. Bizim oğlumuz olursa kayınbabamın adını koycaz ismini beğenmiyorum ama hem eşim çok istiyo hemde kayımbabamı çook seviyorum. Kaynanamda dedi ki kız olursada benim adımı koyun bnde dedim ki adını koymam k bakma erkek olursa oğlunun istediği olcak kız olursa ben seçicem dedim. Eşimde kndi annesi ile benim annemin ismini yan yana dedi öneri olarak kaynanamda bana dedi.ki annenin adını aslaaa koydurmam dedi. Bnde o niyeymiş annemin ismi çok güzel ve değişik istersem onu koyarım dedim oda hayır koyamazsın dedi bnde anne istersem koyarım dedm ama başka isim düşünüyorum dedim. (bi isim demiştim onu beğenmemişti) o ismi.mi koycan dedi bnde olabilir dedim hayır onuda asla koydurmam dedi bnde neyse deyip sustum tam evimize çıkıyoduk (altlı üstlü oturıyoz doğurana kadar aşağıda yemek yiyoz) hem benim ekmeğimi yiyonuz gemde benim adımı koymuyonuz dedi. Bunarada eltim iki yıl onlarla yedi ve kızına koyduğu ismi bebek doğana kadar demedi bile. Bnde anne bak şaka diyosan kırılıyorum dedim oda kırılırsan kırıl dedi bnde anahtarı aldım kapıya yöneldim eşimde şaka olarak ağlattın kızı dedi ama ağlamadım falan oda ağlarsa ağlasın dedim. Buntartışma çarlamba akşam oldu eşim ısrarla annesinin şaka yaptıgını dedi bnde dün aşağı inip.yine yemeğini yedim ama içim hiç rahatndeğil o laf çok zoruma gitti siz olsanız yemeğe inmeye devaö eder miydiniz. K bakmayın uzun oldu
Ben olsam kuru sogan da olsa evimde yerim oyleyim zaten dusuk riskimde oldu ama asla birgun inipte yemedim bisey diceginden mi tabiki hayir ama yarinin ne getirecegini bilemem cocugun ismine niye karisiyor ki ne tuhaf gercekten bazi kaynanalar cok fena :) benim kaynanam da hic karismaz ama belli kendi ismi olsjn istiyor yegenlein kucuk kizlari var onlar diyorki senin adini kursun gelinin diyormus kucucuk kizlar :) bende hic seslenmedim :))
Asla inmezdim yemek yiyoruz diye kolesi miyiz koycaksin yapcaksin terbiyesiz ya birde catir catir saydirmis laflari
Bi isim yüzünden ben olsam inmezdm kendi evimde ne bulsam yerdim kazana koyup atacan odunu altına bol bol naparsa yapsın sinirim bozuldu benimkide öyle cinsler hepsi allah yardımcımız olsun
Cnn neden kaynanan gülde yiyorsun ki
Keşke en baştan hiç inmeseydiniz yemek için kuru ekmek te olsa evimde yerim valla kimsenin minnetini çekmem kaynanam o kadar yemeğe çağırdı pisiremiyorsan gel burda ye diye gitmedim gitsem de nadir gittim kendi evinizde yiyin iki kişi bi karnınızi doyuramayacak deilsiniz ya niye gelmiyrsunuz derse adını koymayacaz yemeğinide yemeyelim boşuna dersin
Valla canım esin seninleyse tamam anne senin adını koyacam de dogduktan sonra kendi bildiğini yap.
Eğer esin seni tutuyorsa ha.
Ben inmezdim ve ona ne istediğim ismi koyarım biz de zeynep koyucaz eşimin babanesinin adı eşim çok istedi ben istemedim kavga çıktı kaynanam koyun nolcak dedi dedm ben istemiyorum. Görümcem karıştı ben de çocuğuma kocamın dedesinin adını koydum koy nolcak falan koymasaydın dedim bu benim çocuğum kocamla ortak karar vericez. Şimdi kimse bi şey demiyo. Sen de tavrını koy kayananın yaptığı hiç hoş değil inme bence yumurta kır ye ama laf yeme
Ay ne karışır çocuk snein isim koyma hakkı da senin ne istiyorsan onu köy kimseyi karıştırma eşini de azıcık naz yap iki gül iistedigini yaptır .ben olsam istediğim ismi koyarsın inadına annemin adını da koyardim.benimde başımda var kaynana deden ssahis insan demeye dilim varmiyor
Bizde altlı üstlü oturuyoruz ama hayır onlarda yemem evimde kuru ekmek yerim evimde yerim .Ben kaç aylardır hasta yatıyorum bir taş çorbası i görmedim aşağı da inip bir lokma yemeklerini yemedim hiç gerek yok
Bana öyle dese bi yudum suyunu bile içmem ismini de koymam.
evinde yapsana bacim yemegini, sen boyle minnet etmeye devam edersen daha cok laf yersin kusura bakma. 1 tas corba yap evinde yap. ekmegimi yiyosun lafini duyup buna ragmen gitmen de bence olmamis.. sizi kendine muhtac goruyor demek ki. boyle seyin lafi mi olur her seyden once cok ayip. evde pratik seyler hazirla yapabildigin kadar ama bence minnet etme.
Hayatta inmezfim inerek hata etmissin ona muhtac degilsinizki niye iniyosun madem yemek yaock durumdasin
Canım senin annenle bi problemi olabilir bunu konuştunuz mu? Bence büyüklük sende kalsın eşinin huzuru için hiç böyle kavgalara girme. İn yemeğini de ye. Nimeti kendi mi verdi sanıyo belki hatasını anlar. Rızkı veren Allahtır o değil. Canını sıkma. İstediğin ismi de koy karıştırma kimseyi :) he gönlü olsun diye koyabilirsin onun adını da 2 isimli yap. Kızın büyüyünce istediğini kullansın :)
burada senin kadar gurur yapması gereken biri varsa o da eşindir.. "ben ekmek kazanmıyor muyum bakamaz miyim karıma sen ne diyorsun" diyemeyecek kadar aciz değildir herhalde? ama ben senin yerinde olsam her gün makarna yerim yine de bir araya gelmem kayinvaliden gibi bir insanla. hatta hastaneye de sokma, ne isim verirsen koy hatta beğenmediği ismi de koy pislik olsun diye.
Canim bende altli ustlu oturuyorum esim surekli ailesiyle birlikye yemek isderdi ama ben yemiuorim evumde yiyorum ve onlarda kayinpederin ismini koy diyorlae ama asla koymuyacam ne isdiyorsam onu koycam su an her sikntisini ceken benim yani
Hayir gitmezdim
1,498,548 soru
24,478,493 cevap
356,074 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın