0 oy
417 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (310 puan) tarafından
Kızlar merak etim birde aranızda yaşayan vardır diye sormak istedim benim küçüklüğümden beri bir kulağım da duyma kaybı varmış anneme doktor öyle demiş ve 3 haftadır bir kaşıntı ve ağrı var sağlık ocağına gittim o da baktı damla hap verdi ama geçmedi kulak zarı yirtilmjs dedi iyileşme olmazsa git dedi eşimde gündüz vardiyasında bu hafta şimdi ne yapar acaba kulak burun boğaz doktoru gitmezsem sikinti olur mu zaten hafif tiz olarak duyuyorum orası da ayrı mesele de ağrısı rahatsız ediyor kasinti ile 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Küçüklükten olan birşey ise eski haline gelmiyor diye biliyorum. Annemin de öyle. Zarı delik az duyuyor. Arada ağrısı oluyor. Antibiyotik filan vermişti doktor. Başka yapacak birşey yok demisti
(310 puan) tarafından
Bilmiyorum önce hiç ağrı vs yoktu ama şu  3 haftadır aşırı bir var sürekli gel gitli mi oluyor annenin kulağı da yani agridiginda antibiyotik kullanımı yapıyor nasıl ağrısını geçiriyor kasinti ilw
tarafından
Aynen devamlı ağrı vs olmuyor. Özellikle duşta su kaçarsa oluyor. Her zaman ilaç vermiyor doktor. Akıntı yapiyordu ondan vermişti. Normalde ilaç kullanmıyor
(310 puan) tarafından
Bendede tam tersi duş alınca rahatlatıyor kullagimk
tarafından
Zar delik ise kesinlikle su kacmamasi gerekiyor. Doktor pamuk tıka demişti duşta
(310 puan) tarafından
Yırtılmis dedi ama bilmiyorum öyle birseyde de demedi bende kendisine dedim hatta çok kaşıntı ve ağrı var ama duş aldığım gün yok oluyor o ağrı 7 saat felan diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dahada agri artabilir ihmal etme kulak cubugu falan sokma
(310 puan) tarafından
Onu hiç kullanmıyorum ben ki canım doktor öyle demiş anneme kulak çubuğu vs kullanmayin kullak kendini temizler diye bende kullanmıyorum kendimi bildim bileli ama sürekli elim kulağımda kızlarıma da kullanmam ben evimde de bulundurmam canım
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Kaşıntı varsa mantar vardır. Ben de ameliyat oldum kulak zarı dan. Dikim yapıyolar. Kulak burun boğaza git mutlaka. Mantar baş aprısı yapar
(310 puan) tarafından
Gidip baktiracagim ama sıkıntı olur amaliyat derse kızlara bakacak kimsem yok
(535 puan) tarafından
@dlksngl cnaim benim her iki kulağımda var yırtık ameliyat riskli dedielr bnde korktum bnde olmadım banyoda dikkat ediyorum şu kaçınca hemen ağrıyor bir kullagimda zar kalmamış dedi doktor sen hangi hastanede oldun yardımcı olurmusn ağrın sızın oldumu ne zamana tam iyileşme oldu kusura bakma uzun oldu
(1,847 puan) tarafından
Mutluanne ben izmir özel ento kulak burun boğaz hastanesi doktor ali oğuz hocada oldum  bi iki güne ağrı sızı kalmadı. Abim elazığ devlet hastanesinde oldu onun daha cok yırtığı vardı iki kulağında da yırtık vardı. Bi doktor ona ds seninki riskli yapamam demişti ama gidip elazıpds devlette oldu onun ağır geçti benim onun kdar yırtığım yoktu. Benim 3 gün sürdü ama o 15 günde iyileşti.
(1,847 puan) tarafından
Pamuğa vazelin n sürünn kuağınıza tıkayın öle girin banyoyo, su kıçınca enfeksiyon yapıyor mantar yapuyor ben cok dikaktli oluyodum banyoda. Ameliyattan sonra pamuksuz giridm kulağımdaki o korkunç uğultu da gitti
(535 puan) tarafından
Benim de yırttım çok fazla var biri yorum yapmış oda İzmir kıkırdaktan yapıyorlar yazmış seninkinde öyle mi oldu canım cevabın için saol banyoda öyle dikkat ediyorum zaten kafamı eğerek yıkıyorum saçlarımı
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Gece gece kızlı k zarı diye okudum canim tobe estağfurullah esimde ameliyat oldu bir kaç sene sonra geri düştü tekrar ameliyat diyorlar 
(1,438 puan) tarafından
Yaptiracakmisiniz canim
(535 puan) tarafından
Banyoda asla normal yapamıyorum çok zorlanıyorum başımi eğerek banyo yapmak zorunda kalıyorum ama oğlum şimdi sekiz aylık anca iki yaşında bunu düşünüyorum bu dediğiniz hastane özel mi
(1,438 puan) tarafından
Ozel tabiki canim 10 bin lira tek kulak zarının ucreti
(535 puan) tarafından
Cevabın için saol canım
(1,438 puan) tarafından
Sende sagol canim
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Benim doğuştan kulak zar (orta) delik. Yırtılma nasıl bilemedim canım
(310 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm aile hekimi yırtılmis dedi senin kulakta var mı kaşıntı ağrı duyuyor musun peki diğer kulağını kapatinca
0 oy
(535 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bnde beşyil önce kullagima su kaçmıştı ozmn öğrendim bir kulağımda zar tamamen zar yok o yüzden duymam az diğeri biraz daha iyi ama ikiside zarı delik ameliyat tek çözüm ama memnun olmayanlar var riski var diye olmadım dikkat etmekten başka çare yok vazelinle pamuk kullanıyorum her banyoda yoksa daha çok ağrıyor ama içinde mantar oluyor kaşıntı bu yüzden su kaçıyor 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun doktora gitmeyi ihtimal etme sen
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ablamda şuan aynı dertten muzdarip. Onun da yırtılmış doktor istersen ameliyat ol dikelim tekrar dedi. Hala ilaç kullanıyor yaz gelsin ameliyat olacak. Kulağının ağrı yaptığını söyledi bana birde çok karışık duyduğunu. Ortamdaki sesleri tam ayırt edemiyor 
0 oy
(849 puan) tarafından
Annemin de yırtıktı çocukluğundan beri kaşıntı akıntı felan olurmuş, en son ameliyatla dikildi de rahatladı çok şükür..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
6 cevap 239 göst.
29 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikhayaller (544 puan) tarafından soruldu

412,267 soru

12,410,372 cevap

44,810 kullanıcı

Kategoriler

...