Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kulak zarı yırtılması hakkında bilgisi olan var mi
0
oy
417
göst.
9 Mart 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar merak etim birde aranızda yaşayan vardır diye sormak istedim benim küçüklüğümden beri bir kulağım da duyma kaybı varmış anneme doktor öyle demiş ve 3 haftadır bir kaşıntı ve ağrı var sağlık ocağına gittim o da baktı damla hap verdi ama geçmedi kulak zarı yirtilmjs dedi iyileşme olmazsa git dedi eşimde gündüz vardiyasında bu hafta şimdi ne yapar acaba kulak burun boğaz doktoru gitmezsem sikinti olur mu zaten hafif tiz olarak duyuyorum orası da ayrı mesele de ağrısı rahatsız ediyor kasinti ile
yardim
kulak
#hastane
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
9 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Küçüklükten olan birşey ise eski haline gelmiyor diye biliyorum. Annemin de öyle. Zarı delik az duyuyor. Arada ağrısı oluyor. Antibiyotik filan vermişti doktor. Başka yapacak birşey yok demisti
9 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum önce hiç ağrı vs yoktu ama şu 3 haftadır aşırı bir var sürekli gel gitli mi oluyor annenin kulağı da yani agridiginda antibiyotik kullanımı yapıyor nasıl ağrısını geçiriyor kasinti ilw
9 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen devamlı ağrı vs olmuyor. Özellikle duşta su kaçarsa oluyor. Her zaman ilaç vermiyor doktor. Akıntı yapiyordu ondan vermişti. Normalde ilaç kullanmıyor
9 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Bendede tam tersi duş alınca rahatlatıyor kullagimk
9 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Zar delik ise kesinlikle su kacmamasi gerekiyor. Doktor pamuk tıka demişti duşta
9 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Yırtılmis dedi ama bilmiyorum öyle birseyde de demedi bende kendisine dedim hatta çok kaşıntı ve ağrı var ama duş aldığım gün yok oluyor o ağrı 7 saat felan diye
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Dahada agri artabilir ihmal etme kulak cubugu falan sokma
9 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu hiç kullanmıyorum ben ki canım doktor öyle demiş anneme kulak çubuğu vs kullanmayin kullak kendini temizler diye bende kullanmıyorum kendimi bildim bileli ama sürekli elim kulağımda kızlarıma da kullanmam ben evimde de bulundurmam canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Mart 2022
Dlksngl
(
1,847
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaşıntı varsa mantar vardır. Ben de ameliyat oldum kulak zarı dan. Dikim yapıyolar. Kulak burun boğaza git mutlaka. Mantar baş aprısı yapar
9 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama sağlık ocağındaki aile hekmi baktı yırtılma var dedi geçmezse git de bende hafta gideceğim duramadim kasintidan ağrıdan sizinde mi zar yırtılmışti nasıl oluyor amaliyat sonrası hemen alıyorlar mı amaliyatta ben kızımı emziriyorum ondan sordum
9 Mart 2022
Dlksngl
(
1,847
puan)
tarafından
yorumlandı
Emzirmen sorun değil. Sütünü sağacaksn bir gün de mma verirler. Ek godaya geçtiyse iz daha kolay olur. Benim sonradan yırtıldı bayfa yırtıktı ameliyatla diktiler. Abiminde yırtıktı onda kaşıntıda vardı cnkü onunki mantarlıydı. Yattığında böle yastığa kulapından bişiler akıyor mu
9 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Bazen bende oluyor akıntı ama aşırı değil peki ağır bir amaliyat mi şimdi nasıl kulaklarınız duyuyor mu kaşıntı vs gitti mi
9 Mart 2022
Dlksngl
(
1,847
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende kaşıntı yoktu sadce yırtık vardı. Şuan kulağım diper lulağım gbi oldu çok güzel duyuyorum ama dediğşm gbi benm yıetık sonradan olam bişey. Mesela abiminki hrm mantarlı hem yırtıktı. Önce mantar geçsin diye antibiyotik kullansı sonra aldılar ameliyata
9 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende gideyim haftadaya ağır mi acaba amaliyat derse sonrası felan ne kadar süre nasıl oluyor
10 Mart 2022
Dlksngl
(
1,847
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır hiç korkma 2 3gün baş ağrıs olur aonrası kolay ama ek gıdaya başladıysanız ol ameliyat
10 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Ek gidaya da başladım ama bırakırsa diye korkuyorum biboronu hiç vermedim doğduğunda vermiştim 3 gün ikinci kızım bu ama ilkinde emziremedim diye korkuyorum anestezi vs olunca işin içinde
10 Mart 2022
Dlksngl
(
1,847
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır niye korkuyorsun hiç korkma. Doktor ne kadar emzirmeyecgni sana söyler. Sonra emzirirsin. iyi olmalısın ordaki enfeksiyon baska bi yere vurmadan tedavini ol bence
10 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Gidip baktiracagim ama sıkıntı olur amaliyat derse kızlara bakacak kimsem yok
10 Mart 2022
Mutluanne_
(
535
puan)
tarafından
yorumlandı
@dlksngl cnaim benim her iki kulağımda var yırtık ameliyat riskli dedielr bnde korktum bnde olmadım banyoda dikkat ediyorum şu kaçınca hemen ağrıyor bir kullagimda zar kalmamış dedi doktor sen hangi hastanede oldun yardımcı olurmusn ağrın sızın oldumu ne zamana tam iyileşme oldu kusura bakma uzun oldu
10 Mart 2022
Dlksngl
(
1,847
puan)
tarafından
yorumlandı
Mutluanne ben izmir özel ento kulak burun boğaz hastanesi doktor ali oğuz hocada oldum bi iki güne ağrı sızı kalmadı. Abim elazığ devlet hastanesinde oldu onun daha cok yırtığı vardı iki kulağında da yırtık vardı. Bi doktor ona ds seninki riskli yapamam demişti ama gidip elazıpds devlette oldu onun ağır geçti benim onun kdar yırtığım yoktu. Benim 3 gün sürdü ama o 15 günde iyileşti.
10 Mart 2022
Dlksngl
(
1,847
puan)
tarafından
yorumlandı
Pamuğa vazelin n sürünn kuağınıza tıkayın öle girin banyoyo, su kıçınca enfeksiyon yapıyor mantar yapuyor ben cok dikaktli oluyodum banyoda. Ameliyattan sonra pamuksuz giridm kulağımdaki o korkunç uğultu da gitti
10 Mart 2022
Mutluanne_
(
535
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim de yırttım çok fazla var biri yorum yapmış oda İzmir kıkırdaktan yapıyorlar yazmış seninkinde öyle mi oldu canım cevabın için saol banyoda öyle dikkat ediyorum zaten kafamı eğerek yıkıyorum saçlarımı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2022
meva1
(
1,438
puan)
tarafından
cevaplandı
Gece gece kızlı k zarı diye okudum canim tobe estağfurullah esimde ameliyat oldu bir kaç sene sonra geri düştü tekrar ameliyat diyorlar
5 önceki yorum göster
10 Mart 2022
meva1
(
1,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaptiracakmisiniz canim
10 Mart 2022
Mutluanne_
(
535
puan)
tarafından
yorumlandı
Banyoda asla normal yapamıyorum çok zorlanıyorum başımi eğerek banyo yapmak zorunda kalıyorum ama oğlum şimdi sekiz aylık anca iki yaşında bunu düşünüyorum bu dediğiniz hastane özel mi
10 Mart 2022
meva1
(
1,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Ozel tabiki canim 10 bin lira tek kulak zarının ucreti
10 Mart 2022
Mutluanne_
(
535
puan)
tarafından
yorumlandı
Cevabın için saol canım
10 Mart 2022
meva1
(
1,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Sende sagol canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2022
Gri✴️
(
2,116
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim doğuştan kulak zar (orta) delik. Yırtılma nasıl bilemedim canım
10 Mart 2022
Gencanne456
(
310
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum ki cnm aile hekimi yırtılmis dedi senin kulakta var mı kaşıntı ağrı duyuyor musun peki diğer kulağını kapatinca
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2022
Mutluanne_
(
535
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçmiş olsun canım bnde beşyil önce kullagima su kaçmıştı ozmn öğrendim bir kulağımda zar tamamen zar yok o yüzden duymam az diğeri biraz daha iyi ama ikiside zarı delik ameliyat tek çözüm ama memnun olmayanlar var riski var diye olmadım dikkat etmekten başka çare yok vazelinle pamuk kullanıyorum her banyoda yoksa daha çok ağrıyor ama içinde mantar oluyor kaşıntı bu yüzden su kaçıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Geçmiş olsun doktora gitmeyi ihtimal etme sen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2022
gamzeozbk58
(
1,831
puan)
tarafından
cevaplandı
Ablamda şuan aynı dertten muzdarip. Onun da yırtılmış doktor istersen ameliyat ol dikelim tekrar dedi. Hala ilaç kullanıyor yaz gelsin ameliyat olacak. Kulağının ağrı yaptığını söyledi bana birde çok karışık duyduğunu. Ortamdaki sesleri tam ayırt edemiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mart 2022
glshyknc
(
849
puan)
tarafından
cevaplandı
Annemin de yırtıktı çocukluğundan beri kaşıntı akıntı felan olurmuş, en son ameliyatla dikildi de rahatladı çok şükür..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
94
göst.
Bebek kulak tıkacı hakkında bilgisi olan var mı kizlar?
18 Nisan 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Ssss.
(
34
puan)
tarafından
soruldu
saglik
kulak
enfeksiyon