Hanımlar evim çok aşırı sıcak oluyor özellikle mutfak ve bundan dolayı çekmeceler deki kuru gıdalar böcekleniyo ne yapmalıyım
Aktarsan Defne yaprağı al canım aralara yerleştir. Defneye böcek gelmez.
Benimde öyle oluyor buzdolabina koydum ben. Şimdide büyük kahverengi böcekler var
kuru gdalarin icine ceviz yapragi koy güvelenme olmuyor
Annemlerin evinde de nemden oluyodu biz i dolaba koyuyoduk :/
buzdolabina koy canim. makarna mercimek sehriye hersey buzdolabinda benim evinde cok sicak oluyor dolapta bişey olmuyor
Boceklenen gıdaları at öncelikle canim daha sonra tüm dolaplarını boşalt sirke ile dezenfekte et tüm gıdaların içine tuz at makarna vs gibi mümkün olduğunca az al
Kayınvalidem Mersinde yaşıyor ve nem dolayısıyla aynı problemler var orada da. Bakliyat kavanozlarının içine çubuk tarçın ve defne yaprağı atmıştı bu yaz rahat ettim diyordu ilk defa böcek girmemiş geçen yıl dolaba koymaktan dolap bozuldu soğutamıyordu sıcak hava o kadar yük. Yalnız baharatları hala dolaba koyuyordu
Benimde tuvaletimden kelebek cikiyo artik sinir olmaya basladim.ne yaptiysam gecmedi kisin gelmesini sabirsizlikla bekliorum.
Tum kuru gidalari buzdolabina koy ben oyle yapiyorum yaz ayinda
Benim de öyle oldu bir dolap dolusu bakliyat attım. BuzDolabinda tutuyorum artik iyi oluyor oyle
1,441,013 soru
23,688,037 cevap
310,708 kullanıcı