0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar normalmi ya ilk çocuğum, doktora götüreyim mi, aşıdan geldik daha kapanmamış dedi

12 Cevaplar

0 oy
(1,033 puan) tarafından
Ne güzel işte canim geç kapanması daha iyi 
(13,876 puan) tarafından
Ameliyatla duzeldigini söylüyorlar kuzum sağlığına kavuşsun bir an evvel minnak inşallah sen de güçlü dur sütün geri gitmesin ihtiyacı var annesi
(1,033 puan) tarafından
Canim sütüm gitti emmio mama veriyorum oğlumun anlinda kemik var kraniosinostoz teşhisi konuldu
(13,876 puan) tarafından
Üzüldüm senin adına gerçekten rabbim sana sabır evlatlarına sağlık versin inşallah sagsan ya da emzirmeye çalışsan belki geri gelir kuzum ya sen denemekten vaz geçme
(1,033 puan) tarafından
Canim ağzını sürmüyor çok denedim ama nafile

Amin inşallah canim Allah razı olsun
(13,876 puan) tarafından
Anladım canım rabbim iki evladına da şifa versin insallah
-Reklam-
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Benim kuzenimin kizininda 18 aylık kapanmamısti sağlık ocağı d vitamini vermiş günde 2 defa ver demiş şuan kapandi
tarafından
Bende kullaniyodum, dişleri çok kötü olmuştu aksattim biraz, şimdi tekrar düzenli vercem korktum
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Kizim 24 aylikken kapandi
tarafından
Tehlikesi varmi ki canim geç kapanmanin
(4,292 puan) tarafından
Hayir canim d vitamini kullandık 5 kurus şeklinde kalmıştı bizim kapandı 2 yasindayken
tarafından
Cok sagol canim ya
(4,292 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(4,207 puan) tarafından
D vitamini kullan canım 
tarafından
Kullanıyorum canim bir sorun olur mu acaba nezamana kadar kapanması lazim
0 oy
tarafından
Normal canım benim çocuklarımın bıngıldagı 25 aylıkken kapandı doktor böyle olması daha sağlıklı demişti.
tarafından
Kiz korkuttular beni ya kapanmamış dediler.iyi ozaman ya içim rahatladı kiz sayende
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Bize damla verdi gunde 5 damla kullan dedı 18 aylık kızım bizde aşıya giderken kapanmamış dedı damla vermedi mı cnm sana bna ücretsz verdi 
tarafından
Ben söyledim verdi canim 4damla damlatiyorum ben
0 oy
(87 puan) tarafından
Benim kizimda 18 aylik daha bingilda kapanmamis dedi ebe
0 oy
(322 puan) tarafından
Canım bıngıldağın kapanmaması genelde 24. Aya kadar normal ama genellikle 24. Ayda kapanmış oluyor. Şuan normal yani ama d vitamini kullanmanız lazım ki kapansın. Açıklığına kac cm dedi bilmiyorum 1 cm falanda korkma kapanır d vitaminiyle daha fazlaysa doktora git doktor takip etsin. Kontrollerini yapan hemsire bilgi verip d vitamini vermiştir umarım 
tarafından
Canim 1 e1 dedi acaba bunun için mi dedi. Ben istedim zaten vitamini
(322 puan) tarafından
O zaman açıklığı 1 cm e 1 cm. D vitaminini düzenli kullan canım 6 aya toparlar. Nasil sen istedin kendi vermesi lazım damla sayısını hesaplayıp söylemesi lazım. Günde 5 damla kullan canım
tarafından
Hic demedi canim damla sayısını doktora götür dedi
(322 puan) tarafından
Cocuk doktorunun takip etmesini istedi demek ki. Randevu al git canım gidene kadar da 5 damla kullan
0 oy
(3,854 puan) tarafından
2 yasa kadar normal diyorlar
0 oy
(5,216 puan) tarafından
D vitaminini alsatmıyoaun inşallah benm dr çok önemlim d vit demişti bunun için 
tarafından
Canim dişleri çürüyodu buna bağladım ara verdim gene başlattım ama
0 oy
(14,909 puan) tarafından
2 yaşına kadar kapanır canım 
tarafından
İnşallah canim ya
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Benım oğlanın da kapanmadı 20 aylık doktora götürceğim. 15 aylıkken götürmüştüm bıngıldak ultrason u cekmışlerdı sorun yok ama 20 ay olana kadar bekle demıslerdı. İlk doğduğun dakı gibi hiç kapanma olmadı 
tarafından
Kapanır inşallah canim ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 166 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
26 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma.elifrana (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Canan can (249 puan) tarafından soruldu

412,228 soru

12,409,518 cevap

44,774 kullanıcı

Kategoriler

...