0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
17 gunluk bebeğimin göbeği düştü ama leke şeklide kan geliyor. Pudra dökuyorum kurusun diye geçmiyor. Doktor gördü kontrolde birsey demedi nasil gecer 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde pusi yakıyorlar doktora götür 
(2,770 puan) tarafından
Minikanne pusiyi yaktık insaAllah iyi gelir. Hastane ye de görürdüm. Dr. Çok aşırı kanama yok normal dedi sprey felan da vermedi
tarafından
Pusiyi yaktıktan sonramı götürdün
(2,770 puan) tarafından
Yok önce görürdüm. Sonra yaktım
tarafından
Boşuna çıktın yani bu soğukta sjj
Tatlım inşallah iyi gelir
(2,770 puan) tarafından
Bebeği gotrmedim resmini çektim gösterdim.
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Çok fazla deilse kanama dediğin benim bebeğim de de vardı  sağlık ocağına götürdüm batikonla temizle geçer dedi denedim bir kaç gün geçti sonra canım
(2,770 puan) tarafından
Çok değil ama zıbına leke degiyor.
(667 puan) tarafından
Tamam canım bebeğimde aynıydı batikon al eczaneden kulak çöpünü batır göbek deliğine bastırmadan daireler halinde sür
(667 puan) tarafından
Spreyde vermişti göbek bakım spreyiydi adı onuda kullanabilirsin
(2,770 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Pudra dökme doktor onun için kuruyup düşmesi için sprey vermesi gerekir. Onu kullanın.
(2,770 puan) tarafından
Spreyin adı nedir
(4,876 puan) tarafından
Adını hatırlamıyorum ama eczaneye.dahi sorsaniz verirler.
(2,770 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bazı doktorlar yakıyor k vitamini eksikliğinden oluyor bazıları da damla veriyolar bidaha götür bence pudra da zararlı hiç bişey için kullanma
(2,770 puan) tarafından
Bugün yine götüreyim ozaman
(4,234 puan) tarafından
Götür canım
0 oy
tarafından
Bizimde 17 günlük canım düştü ben bişey sürmedim bira zman geldi oda kurudu geçti zatn
(2,770 puan) tarafından
Bizimki devam ediyor kanama leke leke kurumadi
tarafından
Valla biizim 8 günde nemi düştü iki gün öncede kan vardı zibini olmuştu sildim sabah bişey yoktu geciyo  bı iki güne ama seninki çok geliyosa doktora göster istersen  diğer oglumdada bı kaç gün geldi durdu
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Tekrar doktora götür benim.kızımda da olmuştu ince bi çubukla yakmisti enfeksiyon kapma ihtimali var ihmal etmeyin o doktor birşey yapmadiysa farklı bi doktora götür 
(2,770 puan) tarafından
Tamam insaAllah öyle yapayim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Pudra dökme sakin benimde kızımın 4 günlükken düşmüştü 17 . Güne kadar kan geldi damla damla kurudu hemen git ikinci bir k vitamini iğnesi yapsınlar benim kızıma yaptılar öyle durdu bazen doğumda yapılan ilk doz yetmiyormus sakin pudra falan dökme 
(2,770 puan) tarafından
Kaynanam döküyor devamlı ilk bebeğim tecrübesizim
tarafından
Sakin dokturme iyi değilmiş dediğimi yap den hemen git doktora ikinci doz k vitamini iğnesi yapsınlar benim kiziminda hiç durmadı 17 güne kadar kanadı doğduğu anda yapılan doz bszen yetersiz olabiliyormuş
(2,770 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim bilginiz için

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 646 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 04 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 443 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ✨⭐Nisamm✨⭐ (2,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
1 cevap 227 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,935 soru

24,393,609 cevap

349,490 kullanıcı

...