0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından

Oğlum 7 aylık hiçbir mamayı içmiyor hepsini denedim sütümde yetmiyor acaba arı mama verebilir miyim son olarak o kaldı onuda denemek istiyorum. Ek gıda alıyor ama doymuyor tabiki yardımcı olur musunuz bide biberonla verebileceğimiz şekilde bir mama mı

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bir besleyeciliği yok kuzum 
(195 puan) tarafından
Ama çağresizim aç kalmasını istemiyorum işe başlayacağım. Sütüm sağacak kadar yokki.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzel başka markanın mamasina göre iyi pirinç unu alıyorum vanilya kokuyor bebeğim yiyor başka mamada koku yok tat yok onu sevmedi yediremedim bende karıştırıp veriyorum ziyan olmasın diye 
(195 puan) tarafından
Nasıl veriyorsun canım biberonla verilebilir mi
tarafından
Verilir iki su bardagina iki tatlı kaşığı atıyorum muhallebi gibi katı yapmıyorum biberondan gececek şekilde pişiriyorum içine cici bebe atıyorum eritip biberonla veriyorum
(195 puan) tarafından
Sizin bebeğiniz kaç aylıktı verdiğinizde benimki 7 aylıkta cicibebe olur dimi
tarafından
Ben 40 i ciktiktan sonra sürekli verdim siz isterseniz 1 yaşından sonra verin bilmiyorum ki normalde ne zaman ver diyorlar ben eski usul besliyorum bebeğimi
(195 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben kullaniyorum kizim cok sever 
(195 puan) tarafından
Nasıl kullanılorsun canım kilo alıyor mu kızınız
tarafından
Valla canim benim kiz aliyor tombik bir bebek ben hem emziriyorum hemdw gunde bir kase yiyor 5bucuk ayligiz biz
tarafından
Bir cay bardagi suya bir yemek kasigi koyuyorum karstiriyorum sonra orta ateste kaynayana kadar karistiryorum kaseye koyuyorum veriyorum biberonla vermek istiyirsada suyunu birazcik fazla koy
(195 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim benim oğlum zayıf inşallah işe yarar onda da üzülüyorum emmiyor sütümde azaldı bide bunu deneyim inşallah yer
0 oy
(976 puan) tarafından
Bende kullaniyoum kizim severek yiyo 
(195 puan) tarafından
Nasıl kullanıyorsun canım biberonla olur mu kilo alıyor mu kızınız
(976 puan) tarafından
Ben sadece sabah kahvaltida veriyorum canm . Yada gece yatarken veriyorum gunde 1 kere veriyorum yani . Biberonla vermedim hic kasik mama olarak kullandim
0 oy
tarafından
Ben veriyordum önce kutunun üstünde yazan tarifi yapıp sonrada biberondan geçecek kadar sütle yada suyla sıvılaştırıp topak kalmasın diye bılendır dan çekiyordum şimdi mama yiyor diye vermiyorum mama yemeseydi devam ederdim yani 
(195 puan) tarafından
Süt veremem canım 7 aylık su ile yapılıyor değil mi alıp denemek zorundayım aç kalsın istemiyorum hiç kilo almıyor
tarafından
Ewt suyla yapılıyor
0 oy
(28,608 puan) tarafından
Şişirmekten başka bişey yapmıyo kuzum sma optipro kullan besleyici 
(195 puan) tarafından
Canım sma aptamil bebelac hipp hepsini denedim yok içmiyor hiçbirini
(28,608 puan) tarafından
Ek gıda almıyomu canım
(195 puan) tarafından
Alıyor canım anne sütünü ağlayarak içiyor hiç doğru düzgün emmiyor zaten yetmiyorda. Ek gıda alıyor ama birşeyler daha içmesi gerekiyor ben işe başlayacam ne yapacak o zaman
(28,608 puan) tarafından
Haklısın o zaman bide arı mama dene bakalım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 296 göst.
20 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcan05 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 718 göst.
20 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Turk kahvesii (261 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 355 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,671 soru

24,374,757 cevap

348,259 kullanıcı

...