0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar dün post paylaşmıştım eşimle ilgili. Gece mesaj attı uyudun mu nasılsın merak ettim diye ben de cevap yazdım ondan sonra şu ana kadar ne aradı ne mesaj yazmadı. Ben de bu kez yeter diyorum her zaman ben adım atan oldum ben arayan oldum ama bu kez aramadım mesaj da atmadım. Evime geldim ama telefonumu evde bırakıp gitmeyi düşünüyorum. Ya da var mı başka önerisi olan lütfen yardımcı olun şaştım kaldım ne yapayım bu adama ben. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne oldu ki canım konu ne
tarafından
Konuyu dün ve ondan önceki postlarımda paylaştım canım. Bazı bebek eşyalarını akrabalarından alırız dedi ben de tabiki hayır dedim eşimde o zaman sana konuşma hakkı tanımıyorum dedi ben de tepki gösterdim üstelik şu an bir bebeğimiz bile yok hayal ediyordum. Sonra eşim beni suçladı ve küsüp gece eve gelmedi ben de gelmedim. Şimdi de gecede beri ne aradı ne mesaj atmadı. Ben eve geldim ama kafayı yiyeceğim her zaman ben aradım düzeltmeye çalışırdım ama bu kez içimden gelmiyor hiç birşey hatta ben de telefonu bırakıp gideyim diyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
valla eşin çocuk gibi. kavgada ben gelmiyorum falan olmaz evlilik bu. ama sen de çekip gitmek yerine al karşına konuşun düzgünce ama tartışmadan. bu durumdan hoşlanmadığını söyle. 
tarafından
Kaç kere söyledim canım valla 8 aylık evliyim sabır taşı oldum yemin ederim güzellikle dedim yok bağırarak dedim yok aklınca cezalandırıyor ama yokluğuna alıştırıyor farkında değil. Hatta dün sabah yine ben aıdm attım yanlış anlaşılma varsa konulup anlaşalım diye eşim ben seni doğru anladım ama sen beni anlamadın aklını ve mantığını kullan dedi ben de iyice sinirlendim haliyle
tarafından
hmm yani hep bir ayağım kapının eşiğinde beni kaybedersin korkusunu vermeye çalışıyor yani. açıkça söyledin mi peki yukarıda yazdığını? sen beni cezalandırmaya çalışıyorsun da ters tepiyor ben sensizliğe alışıyorum artık diye.
tarafından
Evet açıkça söyledim sabah konuşmam yetmedi akşam aradım beni yarı yolda bırakmışsın gibi hissediyorum bu yanlış kendimi kötü hissediyorum kendimi evli barklı kadınım niye başkasında kalmaya mecbur bırakıyorsun beni dedim ama yok şimdi konuşmayalım dedi ben de kapattım. Daha ne yapabilirim Allah aşkına. Evet her tartışma da gider iş yerinde kalır eşime güveniyorum aksi birşey yapmaz ama bu durum da ne yapayım ben yardımcı olun lütfen ben de şu an sağlıklı düşünemiyorum
tarafından
gitmek tabi bu kırgınlık ve kızgınlıkla sana mantıklı geliyor olabilir ama kavga değil de normal zamanlarınızda bu konuyu konuşun bi. şuan inat modundasınız biraz da. o da olmazsa karar senin.
tarafından
Peki sizce ben arayıp mesaj yazmalımıyım bu durumda ikilem de kaldım artık ne yapacağımı bile şaşırdım valla
tarafından
sen yazmışsın zaten. bekle akşam gelmezse yine yazarsın gelmeyecek misin diye cevap vs vermezse sen de bir daha yazma arama ulaşamasın sana merak etsin biraz bakalım.
0 oy
(322 puan) tarafından
Canım neden gideceksin kafanda bitti mi evlilik. Bitti yada bitmedi otur evinde nereye gideceksin. Istemeyen gelmez. Durumunuza göre bebeğinize kıyafet alir giydirirsiniz ciddi bir sorun değil ki bu. Daha ortada bebek bile yok yapma gözünü seveyim. Yuva kolay kurulmuyor. Otur evinde eşin eminim geli gönlünü alır. Benim eşimde ne zaman tartışsak bosanalim diye evi terkeder. 4 yıldır evliyiz ikimizinde ikinci evliliği ve 2 çocuğumuz var hala gider. 2 3 gün bir yerlerde kalır gelir. Hiç evimi bırakıp gitmedim istemeyen  boşanmak isteyen gelmez. Başlarda çok kötü olurdum ama şuan hiç takmıyorum çocuklarımla ilgileniyorum. Kendine biseyleri dert etme dert insanı yıpratıyor.
tarafından
Kafamda bitmedi canım biz eşimle iyiyken çok iyiyiz bir sorun yok o da ben de seviyoruz ama ufak bir tartışma da farklı fikirde olursak eşim onunla inatlaştığımı düşünüp eve gelmez konuşmaz. Bu da beni yordu artık yeter deme noktasındayım.
(322 puan) tarafından
O zaman al karşına konus kırıldığını güzelce ifade et.Belki tekrarlamaz bu eve gelmeme işini. Zamanla zaten düzeleceğine inanıyorum.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 578 göst.
9 Nisan 2021 Aile kategorisinde Evramm (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,073 göst.
28 Haziran 2020 Aile kategorisinde Zubeydeuken (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 786 göst.
23 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 344 göst.
27 Ekim 2020 Aile kategorisinde MuhammedTaha (1 puan) tarafından soruldu

378,774 soru

11,337,344 cevap

34,800 kullanıcı

...