Ne kadarlik evlisin.
Kadınların aşağılanması ne acı..
Kimi erkek var ki karısından kan gelmese dahi elini keser sürer alin afetinizi başınıza çalın der
O kadar şeye Ragmen ayrilmadin simdimi ayrılmayı düşünüyorsun
Cahil insanlar ya o carsafla evvela esini bogsaydin sonrada o kapida duran iki bekciyi
Denegsizler.
benimde kapıda beklemek istediler kovdum hepsini çarşafa az bileş deyse tamamdır eşin illaki çok kanmı gelsin dedi yuh yani eşinle konuş canm bence o zaman ses etmemişsin şimdi ne diye ayrılıcaksin ki eşinle konuş bende travma yyaptın sen de p düşünsün gerisini
Benim eşim de elazığlı çok şükür öyle bir şey istemediler hatta ben ilk gece istemedim eşim tmm dedi yanaşmadı bile çünkü onların evindeydik rahat edemem dedim eşim bildikten sonra ellame ne oluyor ya zaten evlendikten sonra elazığlılardan nefret ettim Ayrıca bekaretini çok rahat kanıtlayabilirdin ayrıca ailen ne olursa olsun arkanda olmalı olurdu da ama eşinin yaptığı berbat bir şey kapında da yatsa bu affedilecek bir durum değil Ben olsaydım lafını sevmem çünkü herkesin hayatı farklı belki senin durumun farklıydı geri dönemedin sadece eşine baktıkça ilk gecen all na gelecektir senin adına üzüldüm Allah herkesin karşısına hayırlı iyi kişileri çıkarsın
1,507,699 soru
24,609,445 cevap
364,009 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın