+1 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
35 günlük bebeğim var ilk günden beri bebek görmeye gelmek isteyenler oluyor kirkimiz çıksın sonra buyurun gelin diyerek erteliyorum kırkımızın çıkmasına da az kaldı misafir kabul etsem mi etmesem mı bilemiyorum malum halâ covid vakaları yüksek sizler bebek görmeye gelecek olanlari kabul edecek misiniz

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
17 gün oldu canım doğum yapalı valla komşular geldi 
tarafından
Cesaretliymissin canım biz covid atlattık bebeğim yoğun bakımda yattı hiç cesaret edemiyorum
tarafından
Bende bebeğimle odadaydik canım kaynanamla oturuyom onun komşuları fln yani dizede çok geçmiş olsun
tarafından
Sağ ol çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunun sonu yok Corona hep var çocuğu kucağına verme opmeyin birbirinizi bişey olmaz cnm
tarafından
Kabul edersem çocuğu başka odada yatircam zaten çok fazla temas olmasin
0 oy
(1,949 puan) tarafından

18 aylik kimseyi kabul etmedim;)

(1,949 puan) tarafından
Ben size haber edicem korona var ya şu an korkuyorum bebege bir sy olur diye soyle anlarlar merak etme anlamayan da küssün yani
tarafından
Biz covidden hastanede yattık bunu bildikleri halde ısrar eden var dediğin gibi küsen küssün
(1,949 puan) tarafından
Senden ve bebeginden önemli kimse yok oyle dusun;) bende yakalandim doguma oyle girdim çıktık 14 fun karantinaya girdik sonra annem ve kayinvalideme kimse gelmeyecek dedik esimde sagolsun hep destektir kimse gelemedi :))
tarafından
Benim eşim benden daha sert bu konuda :) en kötü ihtimalle ramazandan sonra en yakınlarımı alcam
(1,949 puan) tarafından
Evet az az cagir bosver dolusturma eve bebege yazik kimyası degisiyor cocugun. Hasta olmasın el kadar bebek
0 oy
(135,284 puan) tarafından
benim kimsem yok ama dr um 2 ay kimseyle bebegj temas ettirme dedi
tarafından
Aslında en doğrusu bebek kendini toparlar en azından
0 oy
tarafından
gelen geldi ztn hasta vs gibi sikayeti olanlar gelmedi.. surekli ise gidenler vs ellemedi yani yabanci da gelmedi acikcasi ama ona ragmen kovid gecirdik ablasi okuldan getirdi
tarafından
Nerden geleceği belli olmuyor hiç belirti göstermeyip pozitif olanlar var
tarafından
malesef bir bitse de nefes alsak
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Ben 6 ay önce doğum yaptım, komşular ve arkadaşlarım gelmişti ( sadece kadın) 
tarafından
Akrabalar gelmedi mi
(2,116 puan) tarafından
Onlar haber bekliyor benden hala, taşınma işlerim vardı sonra kar kış kıyamet, nasip olmadı. Ama ilk doğumum da yani 2 sene önce kırkım çıkınca  tüm sülale gelmişti
0 oy
tarafından
20 gun oldu dpgum yapali cok yakin akrabalari kabul ett onlar geldi 
tarafından
20 günlük nasıl ilgilenebildin canım ikramlık falan zor olmadı mi
tarafından
Esim sqolaun bi tepsi getirdi tatli hazir satilan zaten normal dogum oldugu icin 3 gunde toparlandim bile oyle ilgilendim zor olmadi zaten gelen kisilerde  yard ediyordu
0 oy
(621 puan) tarafından
Misafir gittikten sonra evi havalandir canim
tarafından
Kış günü biraz zor oluyor ama yaparım tabiki
(621 puan) tarafından
Canım ben oturma odasını havalndirrken çocuğu yatak odasına götürdüm oturma odasının kapısıni kapattım o şekilde havalndrdim
tarafından
Bende öyle yaparım canım benim sağ ol
0 oy
tarafından
Bende misafir kabul etmiyorum sadece kendi annem kardeşim gelir çünkü nefesten bile bulaşan bir hastalıktan bahsediyoruz sonu yok evet ama bebeğim den de kıymetli değil kuzenimin bebeği omikron oldu hastanede bile yattı yani bence kabul etmemelisiniz zaten kendi annem kardeşimde gelir yaklaşamaz bile
tarafından
Bende sizin gibi düşünüyorum
tarafından
Yanii bazı insanlara yanlış geliyor düşüncemiz evet bitmeyecek ama ben bebeğimi riske atamam biz ilaçla atlatiyoruz ona rağmen vücutta hasar bırakıyor onlar daha bebek ve benim sorumsuzluğu yüzünden bisey olsun istemem hastalık geçsin bol bol görüşürüz sevdiklerimizle ayrıca geldiklerini var sayalım hangi birine yaklaşmayın maskenizi çıkarmayın diyeceğim ki en iyisi hastalık bitane kadar uzak mesafe  gerçekten önemli olan sağlık bide bazısı şimdi der ki hastalık geçmeyecek evet ama ben biz yine de kendimizi bebeğimiz koruyalım da gerisi Allaha kalmis
0 oy
tarafından
43 günlük oldu biz herkes geldi gördü  yemek getirdiler
tarafından
Maşallah cesaretlisin canim
tarafından
Başla canım kaçan kovalanır geçen kış kimseye izin vermiyormiyordum mahalleden gelmelerine ilk kapan ve en en ağır geçirene ben oldum ondan bu sene o kadar korkmuyorum
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Kendi ailem ve eşimin ailesi dışında 1 yaş olcaz 10 kişiyi geçmemiştir evime giren. Öyle samimi olduğun kişilere söyle evde kendilerini iyice izole etsinler. Kendini kırk diye şartlama ne zaman iyiyim dersen yap. Birde çeyrek altın falan olsun bebeğin yeleğine görünür yerine geçir. Göz alsın. 
tarafından
Tamam canım
0 oy
(331 puan) tarafından
Bn40 gün kimseyi kabul etmedim dedim zaten bnm etrafımdakiler de anlayışlı insanlar öyle söyleyince ısrar etmediler ve aynı şekilde bnde kimseye gitmedim bi 3aylık olana kadar hatta bazen vucudum kırgın hasta gibi olunca görüşmüyorum arkadaşlarım la çünkü yazık çocuklara bi hasatlansa bir sürü sıkıntı 
tarafından
Ne kadar düşünceli çevreniz
0 oy
tarafından
Ben doğum yaptığında yengem görmeye geldi. Oda maskeyle köşede oturdu. Torunu çok merak etmiş kızımı. O yüzden.

Birde görümcem fln geldi.o kdr
tarafından
Sizinkilerde anlayışlıymış
tarafından
Evet kuzum. Annemin evinde durdum aslında daha rahat gelebilirlerdi ona rağmen gelmediler Corona var diye. Ben 1 sene önce doğum yaptım. O zmn Corona daha çoktu. Belki ondan gelmediler
tarafından
Evet sen tam hastalığın pik yaptığı zaman doğum yapmışsın canım
tarafından
Evet canım. Yanında annen fln varmı. Tekmisin
tarafından
Tekim annem ilk gün kaldı sadece

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 237 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sultangunes (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,032 göst.