İki sene oldu evleneli evlerine gitmek nasip olmadı işler yüzünden birde farklı sehirlerdeyiz aramız 13 saat. İlk kez evine gidiyorum diye yeğenime kıyafetler aldım evine ufak bir hediye aldım . Neyse varınca verdim inşallah begenirsin canım diyerek begenmezsen iade edebiliyor muyum diye başladı. Üstüne teşekkür bile etmedi hediyeleri konsolun üzerine koydu. Biz gelene kadar hediyeler orda durdu. Bir hafta önceden haber verdik ama evine süpürge bile tutmamış. Hani ben kendim misafir i duyunca evimi temizlerim çeşit çeşit yemek yaparım çay yanına bı şeyler yaparım. O patates yemeği ve pilav yapmış sadece beğenmediğim değil o da nimet ama benim evime onlar geldiğinde ben dört dörtlük ağırlıyordum. Yerinden bile kaldirmazdm. Neyse yemeğimizi yedik yattık geç saat vardık zaten . Sabah hepimiz uyandık o ev sahibi ama öğlene kadar uyanmadı . Uyanınca da mutfağa girdi iki saat bı kahvaltı çıkaramadı mutfağa bir vardım ki hiç bir şey yok el attım ortaya kahvaltı çıktı. Akşam oldu ben oturuyorum o oturuyor hani yemekte yok yani . Abim acıktık dedi. Ne yapsak ki dedi bende sen ev sahibisin fark etmez bizim için dedim pilav yaptı onu yedik . Yani lafı olmaz ama ben evime geleni misafir gibi ağırlıyorsam gittiğim yerde de misafir olduğumu hissetmek isterdim o kadar yol gittik ilk sefer birde ama hiç misafir gibi ağırlanmadk . Hani bana hizmet etsin demiyorum yanlış anlamayın ama böyle yapması da normal mi ?