0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bizim aramızda iki yaş var ama gören ikiz misiniz diye sorar kendisi biraz besili ama çok iyi anlaşırız canımı istesin veririm . Bu zamana kadar çok büyük bi kavgamız olmadı ha laf dalaşına gireriz ama saç baş kavga etmedik hiç :D normalde hergün bize uğrar öyle çıkar eve salıdan beri evde yokum attığı mesaja bakın Abam garı hahahha

43 Cevaplar

0 oy
(2,922 puan) tarafından
Kız kardeşim yok mafiles
tarafından
Üzdün
(2,922 puan) tarafından
Bende uzluyorum da yapck bişe yok
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
6 yaş var anlaşırız ben 24 kız kardeşim 18 yaşında 
tarafından
Maşallah maşallah
(7,375 puan) tarafından
Kızıma da kendi kızı gibi bakıyor ne görse alıyor  sırf o mutlu olsun diye sürekli onla ilgilenir
tarafından
Benimkide öyle bütün maaşımı oğluna yatırıyorum tutamıyorum kendimi diye hayiflanir
0 oy
tarafından
Benim kız kardeşim de bana garı der hahaha 7 yaş var aramızda 
tarafından
Küçükler fena
tarafından
Öyle tabi çok fenalar annemlere 1 hafta gitmesem mesaj atar ozlemedin mı gel artık diye gidince sen yine geldin mi der bana hahaha tam cadı benimkisi
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Ablamla 4 yaş var ama çok çok düşkünüz birbirimize ayrı şehirlerdeyiz günde en az 6 defa konuşuruz. Benim küçük annem, arkadaşım ,dostum, sırdaşım, her şeyim
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Oyy ölürum onun için o 23 ben 28 gayette çok guzel anlaşırız bacım sırdaşım arkadasim herşeyim o benim iyiki var ❤️
tarafından
Kız kardeş büyük şans gerçekten
(45,036 puan) tarafından
En büyüğü benim benim küçüğüm 23 onun küçüğü 19 onunda küçüğü 15 yaşında 19 la 15 olan engelli canım onların yeri bizde al ayri
0 oy
tarafından
kizkardesim cok Allahin sevgili kulluyum. en yakiniyla aramda 1 yas var.
tarafından
Çok derken kaç tane var
tarafından
bosver :)
tarafından
Söyle gi
tarafından
soylemem nazar deger : D manken gibi kiz kardeslerim var masallah barekAllah :)
tarafından
Maşallah barekallah
0 oy
(603 puan) tarafından
Kız kardeşim yok bazen eksikliğini hissederim ama şimdi düşünğnce iyi ki de yok diyorum bir erkek kardeş dertlere saldı bizi bi de kız olsa hele benden küçük uğraşamazdım:)
tarafından
Yok ya gerçekten iyi anlasilan bı kız kardeş çok iyi oluyo kimseye anlatamadigini anlatıp dertlesiyosun
(603 puan) tarafından
İşte ben anlaşamamam diye düşündüm ya da erkek kardeşimi okutmak yola getirmek vs baya uğraştırıcı oldu aramızda 6 yaş var bi kere daha uğraşmak zor olurdu
0 oy
(1,048 puan) tarafından
6 kiz kardesiz hepimin arasinda 1 yas var benden küçük  2 buyuk 3 tane var cokta iyi anlaşırız iyiki benim kardeslerim diyorm param yok desem cikarir verir geride istemez biseyim eksik olsa alir parasini istemez eşimin dogum gunu pata yaptircam kardesim firinda calisiyo fiyat  sor ona gore yaptircam diyorum mesela sen resmi at ben halledrim diyo cocugi olan kardesim oğlunun olmayanlarini veriyo daha 5 yane takim almamisimdir ogljma maddi manevi hep yanimdalar 
tarafından
Allah razı olsun hepsinden
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Çok isterdim kız kardeşim olmasını

(844 puan) tarafından
Aynen benimde yok
0 oy
tarafından
Kız kardeşim yok 2 erkek kardeşim var iyi aylaşıyoz ben 32 yaşındaym en büyüğüm , diğeri 27 diğwri 25 yaşında
tarafından
Niye tersliyosun ki şimdi çoğu kişinin kardeşi küçük yaşta 25 27 yaş küçük değil arka arkaya hep küçük yaş okuyup cevaplayinca senin yazdığın öyle geldi gözüme
tarafından
Terslemiyorm , sizin kazık kadar yazmanız garibime gtti neysee
tarafından
Kız kaç yaştan sonra kardeşlik özelliği ortadan kalkıyor ☺️
tarafından
Bende anlayamadm soruda 20 yaş altı kardeşiniz varmı die de sorulmamış ama :)
tarafından
Ya uff onu kastetmedim yaa toplu olarak cevaplıyodum yorumlari hep 18 20 16 monalti yazinca sonra bu ablaninkini okudum ohoo dedim kazık kadar olmuşlar yani kasten ya da başka tartismalik bisey yok
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Tek kızım bekarken hiç aramazdm kız kardeş eksikliğini evlenince o kadar eksikliği çekiliyor ki çok isterdim bı kız kardeşim olmasını 2 abiylede mutluyuz çok şükür bunada:)

0 oy
(1,019 puan) tarafından

Tek kızım bekarken hiç aramazdm kız kardeş eksikliğini evlenince o kadar eksikliği çekiliyor ki çok isterdim bı kız kardeşim olmasını 2 abiylede mutluyuz çok şükür bunada:)

0 oy
(350 puan) tarafından

-Bacısı Olmayan ben 

+Guruptan Ayrıldı :D ;D
0 oy
(503 puan) tarafından

En büyük ablamla 10 diğer ablamla 9 diğer ablamla 8 diğer ablamla 7 diğer ablamla 6 sonra üç abim var sonra ben diğer kız kardeşimden iki  yaş büyüğüm en küçüğüyle iki yaş büyüğüm

Bu kadar azıcık işte:-):-):-)

11 kardeşiz
tarafından
Matematik yaş problemi gibi 9 kardeş saydım dogrumudur
(503 puan) tarafından
11 3 erkek 8 kız
0 oy
(844 puan) tarafından
Kız kardeşim yok ama çok isterdim olmasını . Eksikliğini çok arıyorum ama üç tane erkek kardeşim var en büyükleri benim
0 oy
tarafından

4 kardeşiz 24 20 16 yasindalar en küçük erkek 3 baciyiz bir gurup var abooo :D

0 oy
(677 puan) tarafından
Iki ablam var biriyle aramizda 15 yas flan var knk gibiyiz günün 24 saati konuauriz coook iyizz ya
0 oy
(331 puan) tarafından
11 yaş var anlaşırım onu bn büyütüm canım bnm 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
8 yaş var benimde kardeşimle şimdi ergen biraz hırçın ama anlaşırız bizde 
0 oy
(7,785 puan) tarafından
18 yaş var :D gecinemiyiz dermisim adff laf dalasi yapariz 

İlgili sorular

+5 oy
39 cevap 607 göst.