0 oy
847 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben yiyemiyorum kızlar bugün arkadaşlarla oturuyoduk konusu geçti şaşırdılar nasıl yemezsin o senin çocuğun falan diye valla yiyemiyorum eşlerininkinden falan yiyolarmış bende mi tuhaflık yoksa? 

75 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önceden bnde öyleydim alistim kizz
-Reklam-
0 oy
tarafından
çatal kaşık bardak ortak kullanırım eşimin de çocuğumun da. ama ağzından çıkanı falan yemem ne gerek var ki..
0 oy
(81 puan) tarafından
O bendede var kimsenin kaşiği çatalı ile yiyemem bu bende öyle kalmiş ama çocugum bir dünyaya gelsin inşallah yerimmi yememmi bilemem annelik nasıl bir duygu bilmem ama yigenim küçük tü onlar bile verse yemezdim küçüklükten gelen babannemden kalan birşey galiba, ama diyorumya bebegim olunca yerim belki bakcaz canım
0 oy
tarafından
Valla bırak kaşığını çatalını ağIndan çıkanı bile yerim 
0 oy
(8,023 puan) tarafından
Eşimden yemem de oğlum çiğnedigini de yerim yiyorum da
0 oy
(995 puan) tarafından

Eşimin çatalı kaşığını falan kullanırım kızımın ise ağzından çıkanı bile yerim tükurugune kurban olurum onun :D ama annem 47 yaşında ben bebekken de öyleymiş hala benim abimin babamın veya kendi babasının içtiği bardağı bile kullanmaz ama ne hikmetse benim kızım doğunca sadece kızımdan tiksinmez oldu mesela ben su içerim kendi de içerse hemen bardağı yıkar ama kızımin ağzından çıkardığı şeyi bile yer 

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla bizde yiyoruz 
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bende yiyemem kendi kaşığımla falanda asla kızıma vermem
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Eşimin kaşık çatalindan yerimm. Kızımın ağzını bile yerim ne kaşık çatalı :))))
0 oy
tarafından

Ooo ben şok esimdende tiksinmem annemden babamdan kardeşindem de heleki oğlum onun b*kunu bile yerim ben <3 

0 oy
(7,034 puan) tarafından
Vala bo ku nu temizledigim bebenin agzindan cikanimi yemiycem sjsjsjjsjj edimin kasigindan da yerim bardagindan icerim 
0 oy
(204 puan) tarafından
Yerim tabikii evladım benim canımmmm
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Evet sen tuhafsın valla çocugumun çatalını kaşığını bırak ağzından düşen parçayı yiyorum. Kocamında çatalından kaşıgından yerim bsrdagından içerim. Adamla öpüşürken ayy ığğ öpemem mi diyon. 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Ben yerim ama yemiyorum. Ağzımızdaki mikrop bakteri vs geçsin istenem. Ona vereceğim kaşıkla soğumuş mu diye bile tadına bakmam ama kızımın sağlığı için.
0 oy
(677 puan) tarafından
Esimden de yerim bebegimden de hic midem bulanmaz
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Ben yerim valla tadına tat katıyor onun salyasi
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ya bnde biraz iğreniyorum. Çocuğumda yemez ama ne bnmkini ne baskasininkini
0 oy
tarafından
Ben yerim kızımdan hiç tiksinmem agsından attığını bile yiyorum normalde çabuk tiksinirim ama çocuğumdan hiç tiksinmem 
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Yerim tabi ben onun herşeyin i yerim ki ağzından çıkanı mı yemicem yada çatalı ve kaşığı ile mi yemicem . 
0 oy
(999 puan) tarafından
Çocuğumun dotu nu bile yerim ❤️

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 772 göst.
+3 oy
61 cevap 883 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde atalayozge (4 puan) tarafından soruldu
0 oy