0 oy
861 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben yiyemiyorum kızlar bugün arkadaşlarla oturuyoduk konusu geçti şaşırdılar nasıl yemezsin o senin çocuğun falan diye valla yiyemiyorum eşlerininkinden falan yiyolarmış bende mi tuhaflık yoksa? 

75 Cevaplar

0 oy
(45,019 puan) tarafından
Kurban olurum onlari verene yememmi tabikide yerim 
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Evladımdan mı tiksinecem ayy kurban olurum <3

0 oy
(9,731 puan) tarafından

Eşim yemez ama ben agzından cıkanıda yerim eger cıgnemediyse :D

0 oy
(1,610 puan) tarafından
Ben eşimin de çocuğumun da çatalından kaşığından yerim. Hatta kızım kendi ağzından bisküvi çıkartıp bana yediriyor bende büyük bir keyifle yiyorum
0 oy
tarafından
Bişey yazcaktimda canım terbiyesiz derler linclerler beni :))
0 oy
tarafından
YERİM O BENİM EVLADIM TİKSİNMEM SENDE TUHAFLIK VAR EVET 
0 oy
tarafından
Valla cogu zaman agzindakini bile yemisligim var yemeyip bana yediriyor ayrica esimdende kasigi bardagi kullanirim yani
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Yerim tabiki gotunu bile yerim hiçte tiksinmem. Ama başkasının ağzından catalindan hatta tabagindan bile yemem ve evet tuhaf olan sensin.
0 oy
(8,109 puan) tarafından
Tabi ki yiyorum canım. 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım en çok bakteri ağızda dır sen onun çatalı dan yediğnde bebeğine ağızında ki bakterileri veriyorsun ama elinle verirse yersin ben çocuğun çatalı dan ve kaşığından yenmesini doğru bulmuyorum çünkü benim ağzımdaki bakteriler niye ona geçsin ben elini bile öpmem öptürmem ağzına sokuyor bütün öpenlerin bakterileri ağzına gidiyor 
0 oy
tarafından
Ağzından çıkanı bile yerim kurban olurum ben ona
0 oy
tarafından
Bende yiyemem şimdi bebek yiyorum ama büyüyünce yiyemem 
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Yenmesine yerim de kimsenin kaşığından öatalından yemesin diye yemiyorum kendi kaşığı çatalı sadece onun olduğunu bilsin başkasına kullandırtmasın başkasınınkini de kullanmasın yoksa yavrum evladım tabiki yerim 
0 oy
(189 puan) tarafından
Hiçbir tuhaflık yok. Var diyenlerde tuhaflık. İnsan yapısı bu herkesin huyu suyu bir mi? Ben de yiyemem içemem. Oğlum beş aylık daha ama ilerde de yapabileceğimi sanmıyorum. Hele ağzından çıkanı yemek nedir ya? Bunun sevmekle annelikle ilgisi ne?

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 827 göst.
+3 oy
61 cevap 887 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde atalayozge (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.

411,969 soru

12,402,292 cevap