Kızlar benim ilk gebeligim biliyorsunuz 38+4te sezaryen kararı aldık nedeni benim kan sulandırıcı kullanmam ve bebeğimin kilolu olmasıydı 03.10.2019 saat .09.30da oğlumu kucağıma aldım ameliyat masasında spinal belden uyusturuludum ama doktor gelir gelmez panik atak geçirdim titremeye başladım beni uyutun dedigimi hatırlıyorum nabzim yükselmiş tansiyonum düşmüştü ve sadece bebeğimin yanagimda olusunu hatırlıyorum odaya geldim eşim ben çıkana kadar ağlamış yüzü gözü sisti onu hatırlıyorum narkozun etkisi geçtiği an ağrıdan ölmek istedim çok ağrıyordu 1 gün geçti ve ben iyiyim emzirmeye çalıştım gogsumun ucu yoktu pes etmedim sağdım masajalr yaptım mama da kullandık malesef çünkü yetmedi ama bugün bebeğim göğsümü tuttu ama daha tam doymadı yine mamayla destek verdik ama yarın eve gidince daha iyi olacam ve memeye devam edcm ve bu ameliyattan sonraki o kötü ağrıları asla hatırlamak istemiyorum tek hatırlamak istediğim şey onun ilk kokusu hatırımdan çıkmayacak diğer şeyler de eşimin ben ameliyattan çıkana kadar aglamasindan dolayı o yüzünün şişmiş
Haaa bu arada Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsin sondayi bile takarken agladim ameliyatta cok korktum ve ben normal dogum zaten yapamazmışım kilosunu da gectim zaten ve ben doktorum ve üstelik devlette mükemmel bir doktor benim psikolojimi bile gördü tek ultrasona bakmamış ona da sonsuz teşekkür ederim devlet hastanesi diye yabana atmayın kizlar güvenin!!!.
Bir şey daha devletin ultrasonuna güvenin sadce benim 100 gr yanılma oldu 100 gr falza cıktı oğlum o da en son 2 gün önce girmiştik 2 günde 100 gr )
Jhalini asla unutmayacam