0 oy
602 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (76 puan) tarafından
Kısaca şöyle soylim eşimin beni ilk aldattığını öğrendiğimde hamileyim uzun ağır süreçten sonra affettim ve aksilik gibi 3 sene sonra yine aldattığını öğrendim ve yine hamileyim ikinciye nolcak bilmiyorum böyle sizce ne yapabilirim. Tabi boşanmak gerek biliyorum ama baba evi malum herkesin ki gibi şefkatli kucak açmıyor hele ki iki çocukla. 

17 Cevaplar

+3 oy
(8,010 puan) tarafından
Bence tek yapacağın 2 çocuğunu büyütüp eşini görmezden gelmek o ara da 3. Çocuk yapma bence çünkü ne kadar cocuk o kadar ese bağımlı olursun. Çocuklar da biraz büyüyünce çalışıp bagimsizligini kazan sonra icinde affetmis olursan eşinle devam edersin affedemezsen en azından ekonomik özgürlüğün olur yolunu ayirabilirsin
(76 puan) tarafından
Ah bacım aslında içimden tam geçen buydu 3 sene geçmesine rağmen sindirememistim ve iş arıyordum ama nasıl oldu bilmiyorum kaza eseri ikinci çocuk
(6,680 puan) tarafından
Bence de en mantıklısı bu duruyor +
(8,010 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun.  olmusa neden olmus denmez zaten bundan sonraki hayatına göre planını yap Allah yardımcın olsun
(76 puan) tarafından
Allah razı olsun
(7,932 puan) tarafından
aklımdakini aklımı okumuş gibi yazmışsın 3.artı benden
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yani sığınacak bir yerin yoksa sabret Allah büyüktür elbet acar bir hayir kapisi
(76 puan) tarafından
Çok şükür
tarafından
Darısı başına bol dua ve sabır
(76 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağol
tarafından
O sabır banada gelecekmi acaba Allah'a şükür eşimden gayri hiç skntim yok ams çok kıskanç ceylan abla
tarafından
Senden uzakta o yüzden kıskançlık yapıyordur
+1 oy
(1,784 puan) tarafından
Valla bacm dert dinlemeyi severim ama seni aldatan bı adamdan niye ikinci çocuğu yaptın diye de sorarım çünkü yapan bidaha yapar belki yarn öbür kuma getircek belki de sizi bırakıp gidicek böyle insanlardan herşey beklenir.
(76 puan) tarafından
Oda doğru ne diyim ki artık allahindan bulsun
(1,784 puan) tarafından
Gözleri çıksın da bidaha kadın yüzü goremesin inşallah :)
(76 puan) tarafından
Aminn dicem de oda bana zarar olcak yine Allah nasıl biliyorsa öyle yapsin
(1,784 puan) tarafından
Ahahah gözleri çıksa sana muhtaç olucak :D
(76 puan) tarafından
Aynen valla hiç uğraşamam
+1 oy
(129,867 puan) tarafından
bu durum cok zor iste 
(76 puan) tarafından
Çok hemde cok
0 oy
tarafından
kaynanan kayınpederin düzgünse onlara söyle 
(76 puan) tarafından
Yok canım duysalar göbek atarlar
0 oy
(191 puan) tarafından
Herkes kendi derdinin üstüne dert bilmez dua et evlatlarinla sinama emin ol ki keşke eşim aldatsaydida evlad8mla sinanmasaydim dersn
(76 puan) tarafından
Öyle tabi canım evlat açısının üstüne başka dert konmaz zaten ama işte dertte anlatildikca rahatlıyor biraz insan
0 oy
(2,358 puan) tarafından
Bidaha yapan bi daha yapmaz diye birşey yok rabbim yardımcınız olsun 
(76 puan) tarafından
Çok haklısın öyleymiş. Halada öyle
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin bidaha hamile kalma bhelede altadan kocadan
(76 puan) tarafından
Tabi canım haklısın ikinci zaten isteyerek olmadı ama napalim
0 oy
tarafından
Çocuk olduğu için yorumsuzum ama düştüğün durum hiç kolay kabullenip yutulacak durum değil hemde 2kere 
(76 puan) tarafından
Haklısın biliyomusun burda hep post acarlardi ben yeni evliyken hep derdim ne duruyorlar bosansinlar falan büyük konuşmamak lazimmis biraz öyle oldu benimki
tarafından
Evet insan başına gelmeden anlamaz işte o an çaresiz kalıyor insan evlat oldumu değişiyor işler tek olsan gidersin ama iki çocukla zor anca büyümesini bekleye bilirsin onlara yaslan sıkı sarıl onlardan Allahtan başka kimsen yok Allah hayırlı kapı açsın sana inşallah
(76 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun duaların için çok sağol
0 oy
tarafından
Ah canim simdi ilkinde bosansaydn diyecem ama biz kadinlar belki duzelir yuvamiz bozulmasin diye sans veririz ne diyecegimi bilemiyorum bir kadin icin cok zor cocuklar olmasa birakip giderdin simdi iki cocukta var ailen belki arkanda durmaz kadin siginmaya git diyecem ama o da belli bir zamana kadar kalirsin esinle konustunmu haberi varmi 
(76 puan) tarafından
Evet var tabi
tarafından
O nee diyor peki
(76 puan) tarafından
Yani önce tabiki inkar etti. Sonra ben konuşma geçmişini çıkardım diyince kabul etmek zorunda kaldı arkadaşça konuştuk falan yaptı yani aldatan adam sözleri iste
tarafından
Sen bosanmayi soyledinmi
(76 puan) tarafından
Evet defalarca
tarafından
Ne tepki verdi birde aldatigi kisi daha onceki kisimj
(76 puan) tarafından
Ağlamalar yalvarmalar işte. Yok galiba bilmiyorum tam onu
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Nasıl öğrendin aldattığını canim
(1,554 puan) tarafından
Ne yapmayı dusunuyosun
(76 puan) tarafından
Hicbir şey çocukların biraz büyüsün direk işe girmek istiyorum sadece
(1,554 puan) tarafından
Konuşup yüzüne vurmucak misin sessiz mi kalicaksin
(76 puan) tarafından
Konuştun zaten ve sürekli yüzüne vurup her şekilde kullanıyorum bende napayim
(1,554 puan) tarafından
Allah kolaylık versin arkadaşım inş duzelir
0 oy
(683 puan) tarafından
Maalesef acı gerçek yine aldatacak bu son olmayacak alışmış ve senin affettiğini görmüş karaktersiz. Umarım senin bir damla sevgine muhtaç kalsın. Boşver canm seni mumla arayacak sen rabbime sığın kendini yargılama, bu senin eksikliğin değil onun acizliği  . Adamlık mı bu hamile karısına yapılacak şey mi pislikkkk. 
(76 puan) tarafından
Ah ne desem az kalıyor onun yanında icimde ki fırtınayı bir bilsen heleki çocukların için bu fırtınayı dizginlemek okadar zor ki
(683 puan) tarafından
Anlayabiliyorum canm, rabbim gönlüne ferahlık versin sen rabbime sığın. Dua et. Ama emin ol gün gelecek çok pişman olup senin değerini anlayacak ama o zaman da senin hevesin ve sevgin kalmamış olacak ne yazık ki
(76 puan) tarafından
Cidden o konuda çok haklısın. Çok sağol yardimcin olduğun için Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Neyle korunuyordun canım Allah yardımcın olsun zor bir durum 
(76 puan) tarafından
Hap kullaniyordum
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu Allah eşine hidayet versin nediim çok zor ama Allah sabredenleri yanında inşallah güzel günler görürsünüz evlatların için biraz daha sabır... 
(76 puan) tarafından
Amin canım çok çektim ailesinden de eşimden de hep kendim ettiğim için dönemedim ama çok sabrettim dua ettim tam eşimle iyi olduk derken bu çıktı hala anlam veremiyorum. Çok sağol bu arada
(1,534 puan) tarafından
İmtihan dünyası Rabbim kaldıramacağımız şeyler vermesin inşallah hayatın düzene girer sende sağol canım Allah rahatlık versin feraha çık inşirah suresi oku
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Nasıl anladın aldattığını canım 
0 oy
(81 puan) tarafından
Rabbim sabir versin düşmanıma dahi vermesin aldatılmayı, düşünmesi bile çok kötü yaaa o kadınlar bunun evli oldugunu bile bile niye yaparlarki, sanki seni bırakıp onu alsa aynısını yapmayacak gibi, unut demiyorum ama kendini topla çocuklar büyüsün inşallah sonra iş bulur ayaklarının üzerinde kalınca bırak, baba evi kendin bile yük gibi görülen yerken çocuklarla daha zor nişey dese alınırsın, Allahım ıslah etsin eşinide 
(76 puan) tarafından
Aynen öyle kardeşim beni çok iyi anlamışın çok sağol inanki tek istediğim biran once işe başlamak
(81 puan) tarafından
Allahın izni ile inşallah herşey yoluna girer rabbim senin ve çocukların yüzüne baksın kuzum
(76 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun çok sağol
0 oy
(202 puan) tarafından
Baba evi kucak açmıyorsa kimse kucak açmaz. Boşanacaksan da düzgün bir işin ve birikimin olmalı. Ama kesinlikle affetme çünkü yine aldatacak. 
(76 puan) tarafından
Evet çok haklısın ama işte affetmeden aynı evin içinde ne kadar yaşanır bilmem
(202 puan) tarafından
Yani istersen affet. Tabi o zaman yine aldatırsa ağlaya ağlaya gelip buraya yazma bence.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 168 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikkelebek4 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 435 göst.
+1 oy
33 cevap 509 göst.
0 oy
2 cevap 309 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esraaras63 (21 puan) tarafından soruldu

408,522 soru

12,274,972 cevap

37,710 kullanıcı

Kategoriler

...