Kocamla daha sözlenmeden konuşuyorduk sadece aileler biliyordu yanlışlıkla amcama aşkım diye mesaj atmışım çok utanmışrım o an ya sonradanda kendime gülmüştüm
Küçükken 4. Kattan düşmüşüm ve burnum bile kanamamış :D annemler tabi bi panik bi panik doktora götürmüşler doktor bırakmamış 24 saat gözetim altında tutalım nolur nolmaz diye.. Neyse akşam olmuş işte ben başlamışım yatakta zıplayıp hadi hadi meleğim uçta göreyim o güzel yüzünü bir daha göreyim şarkısını söyleyip avaz avaz hastaneyi ayağa kaldırmışım :D sonra doktor gelmiş ona da beni eve gönder yoksa sabaha kadar ağlarım demişim ya. doktor da tamam taburcu edelim gitsinler demiş :D artık nasıl bıktıysa benden :D annem hala anlatır anlatır güleriz ya
Dur bi tane daha anlatcam :D eşimle beraber temizlik yapıyoruz ben de buhar makinesini çıkardım fanyans ve koltukları buharla temizliycem tabancasına basıyorum basıyorum bi türlü buhar gelmiyor :D eşimi çağırdım bu neden çalışmıyor baksana buhar vermiyor derken adamın suratına tutup tabancasına bi bastım kaynar su direk eşimin suratına bi fışkırdı :D haşlandı yüzü tabi :D hemen soğuk su buz filan sonra şoku atlatınca gülme krizine girdim nasıl bu kadar salk olabildim diye :D
Okul okurken hoşlandığım çocukla okullarımız yan yanaydı bigün karşısına geçtim telefonla konuşma bahanesiyle öğle arası öyle yalandan sen telefon çal 1 hafta karşısına çıkamamıştım :DDDDD
Yine bigün kar yağıyo işlerimi halletmek için dışarı çıktım düşmemek için dikkat ettim neyse tam evin altına geldim önümdede kahvehane vardı yakışıklı çocukların önünde sen düşşş :DDDDDD POPİŞİM CİĞER OLMUŞTU
Bende yanlışlıkla okul arkadaşıma aşkım yazdım eşimle sevgiliydik ona yazacağıma yanlış gönderdim TL hemen kökten kapattım ama geç olmuştu mesaj gitmişti akşama kadar açıklama yaptım inandıramadım çocuğu bide eşimin arkadaşıydı da korktum ya ona bir şey derse diye :)
1,492,238 soru
24,382,511 cevap
348,834 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın