0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (1,358 puan) tarafından

Var gerçekten bıktm bu kadar da terbiyesiz lk gözüde kör değil hani anlamadım gitti bn temzlemek den bıktm

image

image

imagevallahi bıktım bu yine iyi hali aşşağı da cam krkları var geçen gün de lahana buldm penceremde kaç kere söylendi ama yok aşşağı sı toprak değil ki ya pislk oldğu gibi orda bi insana bu söylnmez ki sofra bezi sirkeliyo sürekli evlerine su bastı bnm evime de geçti banyom battı bütün evin tavanlarınn boyaları kalktı tamm olabilir bunlar bi kere kusura bakmayın demedi üstüne kavga etti ki apartman da polis de var yöneticde biliyo ne yapl Allah aşkına 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende copunu götür kapısına koy
(1,358 puan) tarafından
Pencermn önü hep böyle bn utanıyorum artık ya gözü de kör değil ki tiksinmemek elde değil bu yine iyi ne yediklerini pencereme baknca anlıyorum cips çekrdek lahana  aklınızq ne gelrse bi kere muz yiyp atmışlar aşşağı elma falan
tarafından
Ben olsam uyaririm baktım hala devam ediyor copumu kapısının önune koyarim
(1,358 puan) tarafından
Artık ole yapcam valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hepsini topla git kapısına bırak. 
(1,358 puan) tarafından
Her seferinde yapıyolar aşşağı yıda bodrum katta oturan bi yaşlı bi kadn sipürüyo kaç kere söylndi yok
tarafından
Ne anlayışsız insanmış ya. Zabıtayı ara bizimde apartmanda böyle biri vardi kadin artık siniri krizi geçiyordu camı açık halı silkeliyor iste bebek bezini atıyor vs vs zabıtayı aradı geldi uyardı bir daha olsa ceza yazarım dedi öyle korktu sizde arayın kanıtinda var belki ceza yazar
(1,358 puan) tarafından
Ah masl sevinrm apartman da hepsi var ha polis jandarma bekçi zabıta korkmuyo lar ki
tarafından
Hmm olsun sen belediyeyi ara sor yarın sana yol gösterirler canım. Baktın onlarda birsey yapamiyor al çoplerini dök kapısının önüne
(1,358 puan) tarafından
Onu istiyor lar heralde artık
0 oy
(341 puan) tarafından
Geçende  penceremin  önüne  çekirdek kabugu attilar. Baska zamanda şise  kapagi penceremden iceri gecti.  Bitmez bole insanlar
(1,358 puan) tarafından
Bu da ole canm muz kabkları elma çöpü çekrdek cps çekrdek ne arrsan anlıyorum ne yediklerini
(341 puan) tarafından
Ay seninki daha betermis kiz burasi apartman  8 katli. Kim atiyor bilmiom
(1,358 puan) tarafından
Bzmki daha kalabalık ama bu tarafta olanlar belli yani sinir bozucu bir şey
0 oy
(8,248 puan) tarafından
Çağır toplat.
(1,358 puan) tarafından
Kız fena insanlar evini su bastı bnm evime geçti o tavanlar mahvoldu banyo da ole bi su aktı ki banyo dan bi gör onlar gelene kadar battı ev ama bi kere gelp kusura bakmayın demedi nezaketen de olsa hani neyse yardm edelm de demediler zaten yaptrmazdk olabilir bole şeyler ama bi kusura bakma dersn bunlar üstüne üstlük bide kavga ettiler bzle noldu niye oldu demek için gittik kötü bir uslüplada değil bizi bi dövmedkleri kaldı
(8,248 puan) tarafından
Dengesiz insanlar gerçi böylelerine insan demek ne kadar doğru o da tartışılır ama.
(1,358 puan) tarafından
Valla ya kul hakkından korkar insan
(912 puan) tarafından
Görüntüleri çekip belediyeye gidip şikayet edin onlar belli bir süre veriyor o sürede yaptirmazlarsa ceza kesiyorlar onlara sessiz kalmayin
(1,358 puan) tarafından
Artık boya işini geçtim bi şekilde de bu pencere önü halledlr değil yazdan yaza jöylerine gidiyor lsr o zaman rahatım
0 oy
tarafından
Valla toplar goturur kapisina asarim. Ne pislik insanlar var ya
(1,358 puan) tarafından
Bn görmekten tiksndim valla
0 oy
tarafından
Hepsini alir agzina sokarim. Vallahi yaparim terbiyesiz
(1,358 puan) tarafından
Valla haklısın ama ne yaprsn işte bn bktm artık
0 oy
tarafından
Büyük ayıp lavaboya yada çöpe sirkelesin kabasını! 
(1,358 puan) tarafından
Evettt ayıp ben bi kere bile yapmadm hak ya bu ama laf söylemeye gerek yok görüyo da bi düşünse ayıp yapmm der
0 oy
(386 puan) tarafından
Valla bizimde üst kattan balkona sigara izmariti, saç kılı, çekirdek, inanır mısın kitap fırlatılmıştı bi kaç sefer bu sıkıntıyı yaşadık çıktım yöneticiye üst katımdan böyle böyle atılıyor kim yapıyor bilmiyorum ama bir daha yapılırsa pisliği süpürüp tek tek üst karların kapısına bırakıcam birde küçük kızım var balkona çamaşır sermeye çıkıyoruz o izmarit kızımın saçına gelse yansa kim verecek hesabını dedim ya siz uyarın yada ben yapacağımı biliyorum dedim o oldu. Sende uyarıdan anlamıyorsa süpür kapısının önüne koy baktın ondan da anlamıyor şikayet et. 
(1,358 puan) tarafından
Ah kuzum yönetici de normal değil ki bn de en sonnda kapısına bırakcam
(386 puan) tarafından
O zaman böyleleri zor adam olur canım. En mantıklısı kapısına bırakmak yazık günah nereye kadar uğraşacaksın madem böyle pisse gitsin müstakil evde otursun yesin içsin pisliğini kendi bahçesine atsın terbiyesiz sana üzüldüm ama o en aşağıda oturan yaşlı teyzeye daha çok üzüldüm
(1,358 puan) tarafından
Valla öyle kuzum yazık günah adam olmazlar insan olan yapmaz ev akma komşu al diye boşa demiyolar karşısnda tuvalet banyo var bi oraya gitse çarplcak
(386 puan) tarafından
Gerçekten tuhaf yani Allah sabır versin canım
(1,358 puan) tarafından
Amin canm çok sağol
0 oy
tarafından
Sorum alakasız ama İstanbuldami yaşıyorsun 
(1,358 puan) tarafından
Yok ordu da ordunun ilçesnde
tarafından
Ya kız hangi ilçesi
(1,358 puan) tarafından
Korgan canm
0 oy
(14,937 puan) tarafından
Zabitayi ara ceza kessinler burda böyle yapılıyor uyarınca devam ediyorsa eğer zabıta cagiriliyor 
(1,358 puan) tarafından
Kuzum apartman da polis jandarma bekçi zabıta var korkmuyo ki
(14,937 puan) tarafından
Ceza yemesi lazım bidaha yapmaz
(1,358 puan) tarafından
Valla en sonunda resimle gidicem
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Bahçe katındayım yukardan bahçeye attıklarını görsen şaşar kalırsın en son bir tanesiyle kavga ettim dedim bir daha yapan olursa saçından tutar ağzıyla toplatırım iki üç kere daha yaptılar yapanı yakaladım saçından tutup merdivenleri indirdim tüm apartman da gör du toplardım da o zaman bu zamandır kimse birşey atmıyor apartmanda polis bir çiftte var ona gittiler o da şikayet edin ama siz ceza alırsınız diyince kaldılar öyle 
(1,358 puan) tarafından
Terbiyesiz lik ya yemn ederim gidicem en sonunda polise zabıtaya
(1,153 puan) tarafından
Git iki kere geliyorlar uyarıyorlar sonra mahkemeye ver diyorlar
(1,358 puan) tarafından
İnsan lar la uğraşmak ne zor ne gerek var dimi bnlara yapma
(1,153 puan) tarafından
Bazen yapmak gerekiyor üç kere polis geldi 3 kere zabıta geldi uyardı tüm apartmanı hala yaptılar en son mahkemeye verin dediler
(1,358 puan) tarafından
Anlamayan insana ne yaparsan yap valla ya
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Uc kere uyardım anlamadi mavi masayi aradim zabita gitti kapisina o zaman anladi
(1,358 puan) tarafından
Mavi masa ne ilk defa duydum  zabita yı bnde aricam en sonunda
(1,573 puan) tarafından
Ankarada sorunlarla ilgilenen masa
(1,358 puan) tarafından
Anladım canm bzm burda varmdr ki yoksada zabıta artık glck
0 oy
(146,734 puan) tarafından
sacini basini yolup vercen eline
(1,358 puan) tarafından
Fena insanlar bacm upraşcak gbi değil ler evlerine su basnca bnm evmde kötü oldu haliyle niye böyle oldu noldu demeyw gttk aboo dövmedkleri kaldı
0 oy
tarafından
Arsız insanla baş etmek zor. Benim üstteki de sigara külü izmariti atıyor . Hatta beyazlarim asiliyken attiydi da atletim yanmıştı . Kapısına gidip söyledim hala aynı devam ediyor. 
(1,358 puan) tarafından
Söylesen ne ki bole ahlaksızlar yine yapar
0 oy
tarafından
Silme fotoyu çağır bir ekip polis et şikayet bak bakalım ne oluyor
(1,358 puan) tarafından
Ortalk karştrcan ondan sonra çekicekler kendilerini
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Benimde böyle bir komşum var inan söylemekten ben utandım onlar utanmadı,  hergün birşeyler çırpıyorlar cam açık olsun olduğu gibi içerde  söyledik söyledik oralı olmadılar hergün halı çırpıyor baktık olmuyor edepsizle ugraşacagımıza 2 tane balkonu kapatırdım bu seferde halı fln yıkıyor suyuyla atıyor demire olduğu gibi cam balkonu kirletiyor,  hergün son ses müzik dinliyorlar misafirim gelince noluyor disko mu yönetiyorlar diyor  artık bende bıkmış durumdayım kaç kere yöneticiyle konuştuk bir çare bulamadık ne yazık ki ama hakkım helal değil birde hamileyim dinlenmek istediğim uyuduğum zaman gürültülerinden uzanamıyorum bile gitti eşim şalterlerini indirdi belki anlarlar diye yok edepsiz ve arsızlar 
(1,358 puan) tarafından
Ay valla o son ses müzk başka komşu yapıyo kocadıda polis bu üst kattaki de ole  pislk anlstlcak gbi değiller ne yaparsan yap bunlara
tarafından
Birbuçuk yıllık evliyim bezdirdiler bebeğim olunca ne yapacağım onu düşünüyorum gürültülerinden ben duramıyorum Allaha havale ettim,  insanlarla uğraşılmıyor ne saygı var ne başka birşey ev benim olmasa taşınacağım ama oda olmuyor
(1,358 puan) tarafından
İşte bnde aynı durumdaym canm ev bizm Allah yardımcımz olsn
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Daha önce oturduğum evde bizimde öyleydi yumurta bile oluyordu aşağı atmış sürekli uyardık bir işe yaramadı sonunda kavga ettim ve çıktım evden 
(1,358 puan) tarafından
Ev kendi evim çılsamda nere giderim ki
(7,373 puan) tarafından
Biz kiradaydık akrabasaymış kavga ettiğim kadın çıkardı ondan bizi

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,314 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 590 göst.
0 oy
2 cevap 192 göst.