0 oy
831 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,281 puan) tarafından
Doğum yapalı 26 gün oldu normal dikişli doğum yaptım dikişlerim dün düştü sadece 1 tane kalmış tahminimce ama genişlik aşırı derecede fazla bu hiç küçülmeyecek mi aşırı kötü duruyo :((

25 Cevaplar

+2 oy
(3,444 puan) tarafından
Ben iki ay boyunca başımı eğip bakamadım bile sen 26 günde nasıl atlattın bu psikolojiyi :D
(1,281 puan) tarafından
Krem sürdüğüm için ayna yardımı alıyorum mecbur bakıyorum yani csnım :)) ağrı falan tamamen bitti ama genişleme çok canımı sıkıyor
-Reklam-
+1 oy
(10,888 puan) tarafından
Normal doğumun kötü yönleri var maalesef ama zamanla azda olsa küçülür 
+1 oy
(13,308 puan) tarafından
Bunun için ameliyatlar var kuzum maalesef biraz ufalır ama doğumdan sonra küçülmüyor
0 oy
tarafından
Sende bakma oraya kiz
(1,281 puan) tarafından
Krem sürüyorum doktorum verdi onun için mecbur ayna yardımı ile sürüyorum her gördüğümde moralim bozuluyor
tarafından
Kiz sen ordan bir can çıkardın kolay mı takılma toparlanır zamanla dışarısı değil içerisi önemli:d
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Ben düzeldim
(1,026 puan) tarafından
3 ayda düzeldim eski haline döndü hatta belli olmuyor iki çocuk doğurdum
tarafından
Sen anliyamassin onu eşim anlar genişliği darlığı çoğu söylemiyor zaten farketse bile tek çocukta farkediyorsa 2 .çocukta kesinlikle daha çok farkeder
(1,026 puan) tarafından
Eşim dile getiriyor zaten iki çocuk olmuş hâlen aynı diye
(1,281 puan) tarafından
Hahaha darısı bana bende eşime Bi daha normal doğum yapmam diyorum sezeryan daha kötü üşütsen dikişin ağrır ağır bilet kaldıramazsın eskisi gibi diyo bende normal doğum da başka şeylere olmuyo dedim :))
(1,026 puan) tarafından
Kiz normal doğum yaptım kendimi üşütünce dikiş izlerim de ağrı oluyor bebeğim 7 aylık halen düzelmedi
0 oy
tarafından
dur bismillah daha 26 gun kiz
(1,281 puan) tarafından
Hahah kız mağara gibi ama resmen ya :(geçmeyecek gibi krem sürdüğüm için ayna yardımı alıyorum o yüzden her gördüğümde moralim bozuluyor
tarafından
gecio gecio. 2 dogum yaptim. sonuncu 4 kiloydu gecti bile :)
(1,281 puan) tarafından
Yani genişlik olarak eski haline döndü mü :)
tarafından
evt tabiki donuo. iyilestikten sonra pelvik guclendir. kegel egzersizleri yap. wc de kucuk abdestini tut birak yaparken.squat cek. eskisi gibi olur
0 oy
tarafından

Kız Allah iyiliğini versin bakma kolay mi ordan koskocaman bir can çıkmış zamanla toparlar :D

(1,281 puan) tarafından
Krem sürüyorum ayna yardımı ile o yüzden bakıyorum kız ilk 3 4 gün kendime gelip güç bakamadım nolmuştur falan diye :)
0 oy
(145,935 puan) tarafından
40 gune toparlar 
0 oy
tarafından
40 gün sonra düzelir diye biliyorm. 
0 oy
tarafından
Bende hiç duzelmeyecek sandım. 2 ay çok genişdi. Hatta bunu eşim bile fark etmişti. Ama sonra yavaş yavaş eski haline döndü. Smdi hiç doğum yapmamış gibiyim şükür 
(1,281 puan) tarafından
İnsanın aklına en önce maalesef ilişki anında olacak olanlar geliyo bende böyle kalacak diye korkuyorum valla
tarafından
Yok yok kalmıyor korkma. Bende hep korktum. Hatta bu yüzden eşim beni aldatır başka kadınlara gider diye endişe ettim ama çok şükür hiç eser kalmadı o halden
0 oy
tarafından
Toparlarsn canm daha yeni 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Daha çok yeni 1 2 aya toparlar 
0 oy
tarafından
Küçülür görünümü niye bu kadar dert ettin 26 gün olmuş doğum yapalı sabret :) 
(1,281 puan) tarafından
Kız mağara gibi hahahah krem sürdüğüm için günde 2 kere ayna yardımı ile sürüyorum o yüzden göre göre psikolojim bozulacak küçülmezse özel hayatımız nolacak diye
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Düzelir inşallah.  
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Oranın genişliğine canın sıkıldıkça kucağındakinin kokusunu içine çek ☺️

Düzelir toplar rahim kendini daha 26. Günmüş 
(1,281 puan) tarafından
Ona ne kadar şükretsem az :)

Ama günde 2 defa krem uyguladığım için ayna yardımı ile sürüyorum o yüzden baktıkça canım sıkılıyo sonraki özel hayatımda nolacak diye düşünmeden edemiyorum
(3,146 puan) tarafından
Normal doğum de deforme oluyor illaki ama zamanla daralır korkma ama doğumdan önceki gibi olmaz bence
0 oy
(81 puan) tarafından

Yaaaaa okuyunca korktum yeminleee :'( benim dogumda yakin demekki öle acıkmı oluyo viyyyy geri sezeryanmı olsam niiii valla tırstım 

(1,281 puan) tarafından
Ay Bi de söylemesi ayıp eşim kırkı dört gözle bekliyor korkuyorum ya o an canım yanarsa diye ilk gece olmayan heyecan bunda oşscsk hahaha
(81 puan) tarafından
Hele sen dur deee ben bakmaktan tırsıyom sen dürtmekten bahsediyorsun dee hahhhaa seni yutar dee  töbee benim çocukluktan beri aşşası iltihap olurdu agrırdı ayy psikolojim bozulurdu hala öyleyim nasıl olacaksa aman rabbim hayırlısını versin inşallah düzelir balım herkesin nasıl düzelmiş düzelir ben kendimi sende kendini korkutma
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Toparlar canım korkma eskisi kadar olmasada toparlar :)
0 oy
tarafından
Zamanla toparlanıyo ama maşallah agrın yokmuş ben çok çektim dikişten aylar sürdü iki kere patladığı içün 
(1,281 puan) tarafından
Bende 2 güne kadar hiç iyi değildim ama 2 gündür dikişler düşmüş herhalde rahat hissediyorum küçülmezse ilişki anında nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum
tarafından
Küçülüyor zamanla merak etme. Benim dikişlerim o kdar çoktu ki bakmaya iğrenirdim 2 sene geçti gayet normal artık ama 4-5 ayda zor toparlandım ben
0 oy
(640 puan) tarafından
Yaa :( bende normal olacam bu yüzden olmak istemiyorum:(( 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Biyerde okumuştum rahmin doğumdan önceki halini alması 6 hafta sürüyomuş geçicektir cnm eğer ozmnda geçmzse bi kadın doğuma görünürsün 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 406 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,710 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 293 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.o.c (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 768 göst.
11 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,018 soru

23,673,763 cevap

309,739 kullanıcı

...