0 oy
681 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar 3.5 aylık bebeğim var onun başını yıkadık eşimle sırtına kadar kaka yapmıştı diye normalde hep gündüz yıkarım şimdide iyi değil dediler akşam vakti yıkamak ne bileyim bisey olmaz demi yavruma 

36 Cevaplar

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Kız ensesine kadar s..tigini bilirim ne yapam çocuk b.klumu kalsin biz yıkıyoruz valla :D

-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Ay valla hurafe hepsi bizde de kaynanam carsamba birakmaz yikiyalim hic takmiyirum valla canim ne zaman isterse yikiyirum yazin da hergun yikarim
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Dogdugundan beri bu saatlerde yıkarım  hemen uyuturum ve gece boyu yatakta oldugu icin şükür üşütme durumu da olmadi
0 oy
(1,963 puan) tarafından
4 aylık bebeğim hep akşam yıkadım mis gibi uyur banyodan sonra hiç bir sorun yaşamadım hocalar bile sakıncası yok yıkayın diyorlar 
0 oy
tarafından
hiç bişi Olmaz Felak nas ayetel kürsi oku mis gibi uyur rahatlamıştır banyo yapınca 
0 oy
tarafından
hep akşam yıkarım. temizlenir rahatlar mis gibi uyur. neden iyi değilmiş? herşeye bir kılıf buluyor insanlar.
0 oy
(771 puan) tarafından
Canım benim bebeğim bazen uyumadigi zmn özellikle  banyoya sokuyorum gecbiraz yoruyor banyo yapınca hemn yarım saat içinde uyuyor bı sikinti yasamadim şimdiye kadar besmeleni çek yıka Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ne alaka ya uyku rutinimizde var her akşam yıkarız 3 aylıkken başladık 8 aylığız her akşam yıkarız 
0 oy
tarafından
Nie iyi değilmiş canm urafe şey bu . Temizlik imandan gelir 
0 oy
tarafından
Ben genelde akşam yıkarım ınanmıyorum hurafelere
0 oy
tarafından
Alakaya musakka:) hibiseycik olmaz sihatler olsun minnosa
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Birşey olmaz canım ben çoğu zaman akşam yıkar uyuturum daha güzel uyuyor inanma öyle şeylere
0 oy
(135,758 puan) tarafından
2 yasinda baby boyum dogdugjndan beri her gece yikarim
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Hiç bişy olmaz Allahın izniyle her akşam yıka yatır rahatlar yavrucak
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ben hep aksam yaptırır direkt uyuturum usumeden uykuya gecer yavrum. Gunduz hiç yaptırmam
0 oy
(18,654 puan) tarafından
Niye iyi olmadığına mantıklı bir dayanak sunamıyorlar iyi değil yapma - niye dediğinde yanıt yok o yüzden ciddiye almıyorum annem de dese kayinvalidem de dese mantıklı önerileri dinlerim diğerlerini salla gitsin 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 610 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde ELIF KOCAS (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (943 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 164 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (711 puan) tarafından soruldu