+1 oy
1,308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok paranız olsa neler yapmak neler almak isterdiniz çok istediğiniz halde gerceklestiremediğiniz hayaller neler 

52 Cevaplar

0 oy
(2,525 puan) tarafından
Direk ev alırdım 
-Reklam-
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Gozumde çok bisi yok kendimize ait 3+1 kararında bi evimiz olsa bizi gecindirecek kadar işimiz olsa yeter bana her sokağa hayvanlar için barınak yapmak isterdim ne bilim düzenli olarak bi yerlere veya birilerine yardım etmek isterdim açıkçası kendi ihtiyaclarimi karşılamak dışında 
tarafından
Keşke herkes hayvanları sevebilse
(14,235 puan) tarafından
Maalesef keyfiye işkence edenler mi ararsın öldüren mi ararsın ağızları yok dilleri yok vereceğin bi tas su bi tas mama
0 oy
(1,391 puan) tarafından

Ev borcumuz ve ayrı kredilerimiz var onları kapatıp muhtemelen evimin eşyalarını komple yeniler sonra büyük bi giyim alışverişine çıkardım sonra takılar bilmem neler amaann hayal işte gerçekte kolay deil ama hayal olunca çok şey geliyor insanın aklına :)

tarafından
Hayal kurmakta ruhu motive eder :-D
0 oy
tarafından
Öncelikle yetim çocuklar için  birşeyler yapmak daha sonra evlat sahibi olmak isteyip de tüp bebek yaptıracak maddi durumu olmayanlara yardım etmek 
tarafından
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin çok güzel hayaller araması çok zor
0 oy
(350 puan) tarafından
Ahhh ahhhh bı ev alırdım bacım :D kiradan kurtulurdum
tarafından
Hadi inşallah şu hayat bir gün sanada güler :-D
0 oy
(310 puan) tarafından
Hoc hayalini kurmadım shhshsh
0 oy
(228 puan) tarafından
arsa....birkac  ev  birinde ben otururdum digerlerini  kiraya  veriridim..bir  araba  ve  esim ve çocuklarimlar  tatil ...azerbaycana gitmeyi  cok istiyorum......fakir akli işte  anca bu kadar d7şune biliyorum  ....
0 oy
(3,241 puan) tarafından
Kendi hayatımı düzene sokardım once ev alırdım. Sonra bir çocuk yurduna ve kanser derneğine bağış yapardım 
0 oy
tarafından
Hayallerimdeki evi yaptırırdım önce içinide hayalimdeki gibi döşer sonra bi araba alırdım kalanını çocuklarıma yatırım yapardım 
0 oy
(62 puan) tarafından
Ada alırım kendime bı :D
tarafından
Ada yi nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun şekerim :-D
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Eşimin ailesine uzak bir yerde ev almak haftada 5 kere ya kahvaltıya yada akşam çaya gelmek nedir ya birde kızlarına güzel bir oda yapmak
tarafından
Demekki eşinin ailesine karşı çekiciliğin var canım ev aldın diyelim eşin ailesinden ayrilabilecek mi :-D
(1,662 puan) tarafından
Ayrılır bir garip adam benimki fırsat bulsa şehirdışına çıkacaktı fırsat yok
tarafından
Gemilere yolla en iyisi adamı iyi para var biraz birikim yaptı mı geri döner
(1,662 puan) tarafından
Yok param olmasın ama yanımda olsun huysuzdu ilgisizdir ana seviyom azcık geç gelse aklım kalıyor
0 oy
(665 puan) tarafından
Ahiretim için kapanmayacak bir amel yapmak isterdim cami ve medrese gibi...
tarafından
Heryerde cami var ama içi boş medrese güzel fikir :-D

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 725 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 721 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde SL (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,268 göst.
23 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylul & Erva (3,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 914 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,100 soru

23,659,962 cevap

308,920 kullanıcı

...