0 oy
194 göst.
Aile kategorisinde (2,375 puan) tarafından
Ergoterapi nasıl oluyor yeme içme ile ilgili mi fuyusal bütünleme fln nasıl oluyor çocuk icin

3 Cevaplar

+1 oy
(1,016 puan) tarafından
Canım üşenmeyip çocuğunla ilgili bütün postlarını okudum. Ben çocuk gelişim okuyorum az çok bilgim var yeğenim de otizmli. Gelelim oğlum 26 aylıkken gittik doktora çocuğum 2 cümle kuramıyor 25 kelimesi vardı. Orda denver testi verdi. İkili cümle kurması gerek diye 1 uyaran eksikliği verdi. Doktor kısım üzülme git beyinsel bir durum olmdkça 4 yaşına kdr bekle dedi.

 Neyse ben oğlumla tekim evdeki bütün işi onla yaparız süpürmeyi camları duvarları filan 

Kitap aldım boyama aldım onla yapyoz kinetik kum aldım onla oynuyoruz evde kum var. Şişme havuz al su doldur birşey olmaz ev pis olsun.

Oğluma biraz yaradı oğlum göz teması kurar güzel ifade eder ama sadece ben ilgilerym ve mecbunah TV açıyz kış diye 2,3 saat aralıklarla izleriz. Eşime kalsa bütün TV açar oturur onla izler. Misal ben onla izlesem bile TV deki balık kuş ağaç çiçek su gördü mü hemen beni çağırır bunları gösterir TV islerken bile bunları tekrarlttrım... Şuan 30 aylık ama hala doğru cümlesi yok anne aç anne mama baba çık baba git sadece bunlar yani.

Sana şuan tavsiye vereyim kendini üzme lütfen bir bebeğin daha varmış, merak etme biraz uğraş bak daha güzel dlur inan..kız çocuğu konuşkndır al kızını götür oyuncakcıya top havuzuna koy parka götür en azından görür. Kreş şuan almaz çünkü tuvalet eğitimi yoktur senin onu gündüz bakım evine vermen gerek ya da oyun gruplarına yazdır... 

Para sıkıntın yoktur eşim memur ben atanmdım diye götüremeym eşim istemiyor. Senin paran da var ne güzel..

Bak özellik suyla oynat, kum al kinetik kum bir de gece uyurken kitap oku hareketli kitaplar al iş bankasının.... Bunları 2 ay  yapsan 3. Ayda meyveni alırsın

 
-Reklam-
0 oy
tarafından
birçok alanda oluyor bildiğim kadarıyla. hem psikolojik, hem fizyolojik, hem sosyallik. yapamadığı fiziksel şeyler günlük hayatı kolaylaştıran, sosyalleşme problemleri varsa bunların tedavisi vs.   yine de bilgili biri varsa postun çıksın.
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Bende oğlumu götürmek istiyorum çünkü yemek yediremiyorum.Bir türlü cignemiyor.

Duyduğum kadariyla faydasını gören çok kişi var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
24 Ocak 2024 Moda kategorisinde Meleksss (4,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde asllyd (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
5 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,046 soru

11,407,777 cevap

34,943 kullanıcı

...