0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (650 puan) tarafından
Bir hafta önce antibiyotiği bitti bademcigi şişmiş ateşi var azı dislerini cikariyor doktor yok tanıdık eczaneden yine istettim getircek doktor gelince yazdircam zaten etkisi olur demi bir hafta geçti aradan kusura bakmayın uzun anlattım biraz yorgunum cumlemi toparlayamiyorum mağdur görün beni☺️☺️♥️

6 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Doktora götürün canım demekki o antibiyotiğin etkisini görmemiş belki başka bir antibiyotik yazar. 
(650 puan) tarafından
Doktor yok hiç bir yerde greve girmişler maaş için haberin yok mu cnm
(4,876 puan) tarafından
Sağlık ocağı aile hekimleri  olur.
Durumun varsa eğer ki özele götür derim.
Geçmiş olsun.. Allah'ım şifa versin
(650 puan) tarafından
Durumum yok cnm..Allah razı olsun cok saqol
(3,679 puan) tarafından
Aile hekimleri de yok malesef eşim ilaç yazdırmaya gitti onllar da greve gitmişler
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Canım sen kafana göre antibiyotik kullanmadan daha iyi zaten vücudu harap ediyo antibiyotik belki farklı bi antibiyotik kullanmak gerekiyordur
(650 puan) tarafından
Ben eczaneye diyorum böyle böyle eczaneci bana gönderiyor tanıdık olmazsa zaten kullanılması yasak biliyorum mecburum doktor yok
0 oy
tarafından
Aşkm o antibiyotik iyi gelmemiş olabilir doktora götür gene aşkm geçmiş olsn çok
0 oy
(4,978 puan) tarafından
Eczanenin boyle birsey yapmasi yanlis sizinki daha yanlis kuzum antibiyotik zaten kullanim etki suresi var demekki sizinki etki atmemis sen simdi ayni dozu tekrar vereceksin ve bosu bosuna faydasi olmayan ilaci 2.kere yukleyeceksin

Ki herseyi gectim doktor yazmaz 2.kere ayni ilaci bu sefer eczaci ile tartisma yasayacaksin

Sen doktoru bekle kendisi muayene etsin uygun gordugu ilaci yazsin bu arada cok gecmis olsun
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Ay ı antibiyotik bir hafta arayla tekrar kullanılmaz canım. Demekki ya işe yaramadı yada virüs bakteri neyse bagısıklık kazandı antibiyotipe karşı. 
0 oy
(801 puan) tarafından
Canım asla doktor izni olmadan verme çünkü antibiyotik tedavisi bir kere yapılmış doktora görün derim doktor yenisini yazar belki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 111 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,364 cevap

37,601 kullanıcı

Kategoriler

...