0 oy
413 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (754 puan) tarafından
Wsimn ailesi hatt kayinvaldem özele gidyrm diye boşa para vermeyin devlete gidin biz eskiden evde dogururduk şimdiki nazlı vs diyor sinirim bozuluyor. Bu yüzden özelde doğum ücretsiz diyelim dedi eşim esimede kzdm neden ya onlara ne vs diye. Bizimkiler cahil vs diyince hak verdim oda farkında. Ya kime ne nerde dogurursam dogururum öyle degl mi kızlar  

17 Cevaplar

+1 oy
(1,949 puan) tarafından
Cok takıyorsunuz valla kiz
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Kimsenin haddi değil öyle konuşmaya boşver, bende özelde yaptım hatta prof. Du doktorum kimse bişey diyemez yani
0 oy
(135,108 puan) tarafından
haah bak kendin demissin kime ne diye takma
(754 puan) tarafından
Ya öyle ama duydukça sinir oluyorum canm kimseden almıyoruz para falan kendimiz kazanıp gidyrz yani.
0 oy
(3,636 puan) tarafından
Benimde tam tersi kaynanamlar özele gitmeme karışmaz hatta ister destek olalım derler biz istemiyoruz kendi annemlerde neden gidiyon devletin suyumu çıktı başkası Nsıl gidiyo devlete gitme sizin paranız var gidersiniz tabi sanki kendisi veriyor paraysa dert ediyor birde devlete de sıra bulamıyorum ve eşimde görmek istiyor bebegi o yüzden gidiyorum devlette eşleri almıyorlar odaya ama 
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Valla canim ne derse desin kim ne konusursa konussun umrumda olmaz ben ozelde sezaryan olacagjm dedim bitti net benim canim benim kararim
(754 puan) tarafından
Evet oyle bende öyle diyorum ama konuştukça çok bilmiş sanki ben dayanksizim vs şimdiki nesiller coknnazli vs diyince sinirnolyrm ama
(5,206 puan) tarafından
Eee oylesede ona ne allahim yarabbim parasini onlar veriyor sanki ammaaan bosver kuzu sen
(754 puan) tarafından
Evet dimi yani
0 oy
tarafından
Aman hic takma ne konuşurlarsa konuşsunlar sen istediğin hastaneye git
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Kimsenin haddine değil karışmak ama gercekten her seyi bu kadar takıyor musunuz kafaya merak ediyorum. Bizim kararımız böyle de geç stres yapmak yerine.
(754 puan) tarafından
Sürekli denirse takarım biz kazaniyoeuz sonuçta canm kimseden bir kuruş almıyoruz doğal olarak canm sıkılıyor
0 oy
tarafından
Ayy aynı bizimkiler bende bu gebeligimde muane için gidecektim neymiş çok parayms falnda filan ama kayinpederim kendi dişlerini yapınca o kadar para verir gitmedim özele Allah'a havale ettim 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Para varsa insan kendi sağlığı bebeğinin sağlığı için en iyisini yapmalı ben devlete gidiyorum şuan sadece sağlıklı olduğunu biliyorum başka bir şey söylenmiyor
0 oy
(576 puan) tarafından
Oğlunun kazancından harcamasından anası mı sorumlu. Devleti özeli geç doktora gideceğime sana geleyim madem evde doğurtursun de bakalım ne dicek 
0 oy
(8,043 puan) tarafından
Eşinin ailesine cahil demesine takıldım ya.
0 oy
tarafından
Kaynanamlardayken onlar ozelde yaptirdi ben kndim 2. yi devlette yaptim ama : D ha ozel ha devlet ikisindede kndim dogurdum zaten
0 oy
(999 puan) tarafından
Valla canım isteyen istediğini söylesin o çocuğu doğuracak olan benm doktorun içime sinmesi lazm ben zaten panik bir insanım devlet naz niyaz çekmiyor bana da dediler devlet e gitsene diye herkes istediğini söylesin istediğim özel e gidiyorum Allah izin verirse doğumunda orda oluck sende kimseyi takma 
0 oy
tarafından
özel de ücretsiz doğum olmayacağını herkes bilir saçma bir çözüm olmuş galiba :) 
(754 puan) tarafından
Bizim özel sağlık sigortamiz var canm ondan :)
tarafından
o zaman eşini dinle kafanız rahat etsin :)
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Boş veerr amman 
0 oy
tarafından
Benimki de ozele gidiyorm diye deliriyodu surekli doktorumu kotuluyodu ben memnunum dedim hic dinlemedm esime de söyle karismasin ondan 5 kurus isteyen yok ben soylersem kotu olur dedim esim halletti 
0 oy
tarafından
Kız ne takıyosun baktnki konuşuyo biz istedik böyle yaptık de 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 119 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 359 göst.
0 oy
11 cevap 479 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 312 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu

410,762 soru

12,359,929 cevap

41,396 kullanıcı

Kategoriler

...