+1 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,564 puan) tarafından

Kızlar benim eşimin ailesi kızımı taa 4 aylık olduğunda görmeye geldiler ondada hiç bitane çorap bile almadılar durumları falan da iyi ama benim eşim askeri ücretle çalışır kira mama bez faturalar derken aldığı gün maaşı biter nerdeyse bazı aylar eve alışveriş bile yapamayız oyleyken bile bize hiç yardımcı olmazlar tabi olmak zorunda da  değillerde ama kayın validen cokk sigara içer paket paket bize geldiğinde ya sigara ismarlar eşime biz ora gidince aldırır bazen para ister eşimden ama ben vermesi ni istemiyorum çünkü durumumuz zaten çok iyi değil ben kızın mamasını bezini almak için mutfağa alisverisini bile yapamıyorum  çoğu zaman eşim dolmuş parası vermemek için çoğu zaman kaç kilometre yol yürür biz bukadar sıkışmasına rağmen  para sigara vs.ister 

Sizce benim verdirmek istememem yannismi :(

Ama gerçekten elimizde olsa asla karışmam vermesi ne 

14 Cevaplar

+1 oy
(1,059 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canim, durumlari iyiyse yapmak zorundalar

Yardim yapacaklar tabiki, evlatlari icin.

Kimse durupta yardim yapmak zorunda degil ki, demesin. Yaslaninca sizde bakmak zorunda degilsiniz o zaman. Ben parayla keyif yapayim, evladim aylarla eve pazarlik etmesin, ona yardim etmemeyim.... O para zkkm olur bana
(2,564 puan) tarafından
Yaa durumları iyi evleri var arabalar i falan da var kaynatamin IŞİde iyi maaşı da iyi ama bilmiyorum ya çok değişikler kızım şuan 5 aylık olacak daha bı çorap bile almadılar valla hi
(1,059 puan) tarafından
Dusuncesizler iste
-Reklam-
+1 oy
tarafından
sigara ekmek mi su mu. benim esim annesinin ihtiyacini bile kndi sorumlulugu gormuyor babam var o yapsin diyor bide kalkip sigarasini mi alcak

ki almazda mantikken uymaz ona. 
(2,564 puan) tarafından
Yaa eşim de almıyor ben istemediğim için diyorum sigaraya verecene mama alırız diyorum vermiyor oda ama işte annesiya bazen de üzülüyorum
tarafından
uzulecek birsey yok annesi uzulsun adam asgari ucretli ondan keyfi icin harcama bekliyir
(2,564 puan) tarafından
Evet gerçekten bazen dolmuş parası vermemek için sabah akşam yürüdüğü oluyor valla ya kalkıp bide sigara para istiyor geçen hesap numarasını atmış varsa biraz para at oğlum bitti diye ayy görünce sinirden kafayı yedim yaaa sildim hemen hesap numarasını falan
tarafından
cok dusuncesiz bir anne.benim annem kndi bana dio yazik gunah bos seylere para verme. hergun oraya buraya gidip ne aliosun gereksiz die. elin oglunun parasini dusunuo. senin kaynanan oglunu dusunmuo.
(2,564 puan) tarafından
Evet hiç dusunmuyorlar gerçekten ya senin evladının çocuğu oldu yaaa 4 aylikKen geldiler bide insan yalandan da olsa bı takım falan alır hiç bişi almamış yaa sadece elinde iki tane eski bı bebek ayakkabiisiyla gelmiş eltimin kızının mis onnar gaz giydirmisler de şiz giydirin diye getirdim diyo gene azını açıp bişi demedim
+1 oy
(1,070 puan) tarafından
Bacı yapan çokta güzel yapıyor elinde yokken bizim bu kaynanalar görgüsüz aynı senin kaynana gibibenm kaynanamda kızım 6 aylık oldu tek bit bez parçası bile almadı eşim bazen ağzıyla ister ben yapacağım zamanı bilirim der ama yeri gelince de evimde şu eksik bu eksik bana bu al oğlum diye diyede eşimin basının etini yer.  

Hatta ben söyle anlatam 2 nornal bir dubleks olmak üzere üç yerden kira geliyor kaynatam emekli ama yinede çalışıyor ama bu para bunlara yetmiyor . Ve hala bizden birşeyler bekliyorlar. Eşim kızım için yürüteç istedi dedi ananesi mama sandalyesi aldı sende yürüteç al diyor ananesi çalışıyor alsin tabi işi ne pardonda senin işin ne benm annemin evi kira kardeşim okuyor diğer kardeşim evlenme arefesinde ona rağmen eşime maddi destek sağlar buda zorlarına gider. Kizin emmiyor mama yiyo diyor eşim bi ayda sen al veya ver alın buda torununa mama veya baz.  Diyor şart mi mama çorba fln verin önceden mama mi vardı..?   Ama bende herkesin kayınvalidesi gibi torununu sevsin saysın bizleri keza öyle aman boşver bacı 
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Yoo gayet haklısın yanlış değil
(2,564 puan) tarafından
Ya bazen diyorum acaba yannismi diye ama
(1,413 puan) tarafından
Yannis mı dersen evet yanlış ama yanlış mı dersen değil :)))
Espiriye vuruyumda azıcık gül kaynananada  gülücükten başka bi halt vermeyin..
(2,564 puan) tarafından
Güldüm gerçekten yaa :-):-):-)
0 oy
tarafından
Sigara bi mecburiyet değildir keyfiyattır ve sizin de başkasının keyfi zevklerini karşilayacak gücünüz yok bunu eşine anlat
(2,564 puan) tarafından
Yaa eşim ben alma diyinece almıyor zaten ona verecemize mama alırım diyorum oda vermiyor  aama bazen de almak istiyor annem diyo sonra ben güzellik le anlatiyorum Vaz geçiyor
Ama sonra kendi kendime gunahami giriyorum ki diyorum
tarafından
Canım sigaranın günahı olmaz asıl içmezse sevap olur :)
0 oy
(5,131 puan) tarafından
Bence haklısın kayınvalidenin düşünmesi lazım
(2,564 puan) tarafından
Demi yaa ama hiç düşünmüyor seninde bı çocuğun var demiyir
0 oy
tarafından
Eşine bir iki defa çıtlat de bizim durumumuz beli ne diye verip duruyon benim eşimin ayleside hep istiyordu eşimde ilk başlarda hayır demeye utanıyordu bi ara yine istediler kızdım dedim ben kızıma miletin verdiği kıyafetleri giydirim kızıma mama alim die herşeyden kısim aylende bzii banka sansin tavır aldım bi ara tam para olmadığı zmn da istediler eşim yok dedi onlar küstüler bizle bilerek vermiyor die 
(2,564 puan) tarafından
Yok  zaten eşim de yetmediği için vermiyor bide ben verdirmiyorum aama sonra gunahami giriyorum diye düşünüyorum olsa vermesine karismam ama
tarafından
Hayır niye günaha giresinki  durumu sizinkinden iymis kızının ihtiyaç parası sigara gidiyor bide
0 oy
(135,284 puan) tarafından
annesi istiyoda esiniz alamam yapamam demeli
(2,564 puan) tarafından
Diyor ama gene istiyor sonra geçen hesap numarasını atmış varsa biraz para at oğlum bitti diye ayy görünce sinirden deliye döndü m sildim hemen hesap numarasını
0 oy
(8,057 puan) tarafından
Tabi ki haklısın canım herkes kendi ailesine bakmakla yükümlü. 
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Canim maddiyatiniz kötüymüş zaten iyi olsa bile sigara almak zorunda degilsiniz ha ekmek su neyse
(2,564 puan) tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(700 puan) tarafından
Yaa herkes bir yapmak zorunda değiller diye tutturmuş asıl kaynanan kayinpedrmn mecbur ne demek zorunda değiller vazgeçin bundan mecburlar kim yardım edecek basın sıkışınca anne baba olarak esinde mama bez parasından kısıp kimsenin sigarasını vermesin ha ihtiyaç başka biseydir yapması gerekir yapar sigaraya para verilirmi
(2,564 puan) tarafından
Hiç bı şekilde yardım etmezler valla ya kızım 5 aylık oldu bitane çorap bile almadılar cocuguma
0 oy
tarafından
Durumunuzu bilip sigara istemesi ayiptir ya bu senin evladin gavur degil ya insan cocuguna yardim etmezse kim edecek hic de yanlis degil valla ben olsam kendim derim biz bogazimizdan kısıp da sana sigara alamayiz kusura bakma diye
(2,564 puan) tarafından
Aynen ya gerçekten eve alışveriş falan yapamaz oldum çocuğun masraflarına yetişmek için ama utanmadan bizden istiyor bide
tarafından
Allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten cok zor bu zamanda gecinmek
(2,564 puan) tarafından
Aminnn aminnn
0 oy
(331 puan) tarafından
Haklısın canım kayınvaliden size destek çıkacağı yere sizden istiyor çok yanlış bnce bu düşüncesi 
(2,564 puan) tarafından
Evet amA bide anlasa
0 oy
(450 puan) tarafından
Yok gayet haklisiniz cocuguma bir çorabı bile layik gormeyen oglunu torununu gelinini dusunmeyen bir insana bnde aynisini yapardim insan biraz dusunceli olur bnm oglumun kendine anca yetiyor parası diye cocuk masrafi var ev masrafi var ne kadar anlayissiz insan var bnm annem evli abilerime asla bisey istemeye kiyamaz ve elinden geldigince destek olmaya calisir bide biz 8 kardesiz annem hangi birimize yetissin elinden geldigince yapiyor bn olsam esime dile getirirdim cocuguma bir corap bile almadilar zoruma gitti diye
(2,564 puan) tarafından
Diyorum zaten cnm oda napiyim.diyo oda bişey diyrmiyor
(2,564 puan) tarafından
İnanmassin bak 4 aylikKen geldiler görmeye elinde iki tane eski bı bebek ayakkabısi neymiş de eltim az giydirmis siz giydirin yepyeni diyor ilk g ldiginde onnar getirilirmi yaaa
(2,564 puan) tarafından
Normalde olsa giydirrim hiç gocunmam zaten hep ikinci el kiyafet giydirdim kızıma sağ olsun verenlerden ama ya ilk geliyon ucuz da olsa bı takım alması gerekmezmi
(450 puan) tarafından
Haklisin cnm bnm kaynanam cocuguma yorgan yapti battaniye falan aldi durumlarida yok hatta elbise falan alma diye bn dedim zaten onlarada esim yardim ediyor koy yerindeler sizinki biraz garip bnde ikinci el kiyafet giydirdim bunun ayibi yok ama insan ilk cocuga eltinin cocugunun ayakkabisini getirmez ayip etti bosver allah buyuk cnm yardim eder elbet
(2,564 puan) tarafından
Aynen canım Allah büyük tür

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 532 göst.
11 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 473 göst.

410,959 soru

12,367,104 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler