Yarın evlilik yıldönümü 2 yilimiz bitiyor 8 yıldırda tanışıyoruz eşimle. Daha evlenmeden bile kaynanam gil yüzünden çok zorluk çektik şu an halende çekiyoruz Her şeye karışan eşimi dolduran sürekli hep tavır kavga eden eşimin bazı aile üyeleri var biz 7 geliniz hepsine aynılar zamanında etmedikleri bırakmadılar ben erdirmek istemediğim için sürekli tartışma ve mücadele ettim . 45 günlük bebeğim var bu 45 gunde bile iki defa ******** kaynanamla tartistik biktim artik bunlardan esimle huzur birakmadilar kocam hep arada kaliyor artik gercekten ben tukendim biktim artik onlari görünce sinirden elim ayağım tutmuyor .. eşimle anlaştık bebek biraz büyüyünce ayrılacaz .. Ne aşk bıraktılar ne sevgi ne saygı rabbim bırakmasın onlara ... dün biraz eşimle atıştık o köye gidecekti bende annemlere . Eve gittiğimde onunla artık konuşmamayı gerekmedikce yanında uyumamayi resmen iki yabancı olmak istiyorum çünkü artık yoruldummm .. o kadın gebermedikce bize rahat yok . Huzursuz bi evliliktense onurlu bi ayrılık bin kat iyi ....
balik bastan kokar derler sende keske iyi dusunup oyle karar verip evlenebilirdin ah biz kadinalr hep merhamete hep kalp sesimize kulak verdigimiz icin boyle magdur kalabiliyoruz biz erkekler gibi dusunemiyoruz
Mesafeni koy ama evinden çıkma sakın istediği yere gitsin eşin evini bırakır gidersen fırsat vermiş olursun kötülere iyi kötü otur bebeğinin başında ayrı yatak da yatma şeytanı araya daha çok sokarsın ne kadar kırgın küs olursan ol sen ayrı yatma ilerde bahanesi olmasın bana kadınlık yapmadı diye ona fırsat verecek hic birsey yapma kendi düşünmeye başlar neler neler oldu evini nıralıpbırakıp gitmedi ufagından büyüğüne mücadele etti der sen kazanırsın sadece biraz mesafeli ol ve zamana bırak emin ol evi bırakıp gittiğin an hersey dağılır belki düzelir sabret dua et Allah yar ve yardımcın olsun
Sorunun kaynağı kayinvalidense siz eşinle itiyseniz onsuz uzaklaşmayı deneyin bir göz oda olsun huzurunuz olsun..
Benim kaynanamda ilk baslarda cok iyidi kayinpederimi falan hep kaynaanmin kaynanasi fiskintledi ve 3 yilik evliyim dayanamadim en son evim ayri ama sanki evimin icindeydiler her gun kavga en son dayanamadim esyalarimi aldim bebegimide aldim esime dedim olmuyor Ben gidiyrm baba evine geride donmeyecem olmuyor Boyle olmaz falan dedi esim Sen goturmezsen Ben giderim dedim goturdu eve geri dondu ailesiyle kavga etmis ve evi baska sehire tasidi suan ailesiyle konusmuyor yani Lafin kisasi seni cok iyi anliyor onlarin yuzune baktikca kanini emiyor insanin hakinda hayirlisi olsn insallah
Kız niye bosaniyorsun oğlunu al kaynananin elinden kendi düşün sün ondan sonra sen niye mutsuz olacam
8 yıl az bi süre degil sevdin sabrettin bekledin evledin bebeginiz oldu eşinin hic bi sucu olmadigı halde onu birakıp gitcekmisin. Aranıza seytanı sokma kapını kapat kocana cocuguna sarıl onların istediklerini verme. Bebegin yeni dogmuş sen zor bi sürecten geciyosun boyle yipratma kendini seninde sınavın buymuş canım Allah buyük kimse yaşattıgını yaşamadan ölmez. Eşinle yatagını ayırma onada bebeginede kıyma yazık
Sana tek sözüm sabret bak ben evleneli 5 yıl olcak yeni yeni oturuyor yerine sabret karpuz değilki açıp bakıp koklayasin hepimiz elbet calkanti yaşıyoruz bende başlarda çok çektim ama zamanla geçiyor eşin çok önemli rolü var evlilikte iki tarafi bir tutmazsa olmaz eşinle oturup konuş güzelce Emek bir ömür ama ayrılık 1 saniye unutma! ! Kimseye fırsat verme sakin ben vermedim sabrettim ama öğrendim herşeyi. Eşim iyi insan die mücadele ettim hep gecelerce ağladım Yalvardim Allah ima bana çıkış kapısı göster die inan hersey çorap sokugu gibi geldi .. Hiçbir insan yaptığını yaşamadan ölmez unutma sakın yuvani bırakıp milleti sevindirme bacim
Canim anlasilan size o evden ayrilmadan huzur yok . Allah sabir versin ama bebegin icin biraz sabret evden ayrilinca duzelir hersey esinden cikarma kaynanann acsini
1,493,521 soru
24,401,751 cevap
350,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın