0 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,778 puan) tarafından
Kizlar o kadar mutsuzum ki artık beni ayakta tutan tek şey çocuklarım 

Eşimden sogudugumu hissediyorum zaten onunda bana karşı eski sevgisi ilgisi yok sebepte ailesi, o kadar dustuki annesine ailesine anlatamam kendi evinden uzaklasti karısı varmi yokmu umrunda değil tartıştık o bana laf söyledi bende ailen annen dolduruyor seni dedim bana hakaret etti bende ona ettim vay eden senmisin kac gündür bi tuhaf iyice uzaklastik resmen 

Ve kızımın doğum günü var pazar günü büyük bi doğum günü yapalım dedik hazırlık yaptık kac gündür heves filan kalmadı 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ailesine neden düşkün ne yapoyor ki ailesi
(3,778 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum çok sağol bi de öyle deneyim bakalim
(3,685 puan) tarafından
Egitmen kesinlikle haklısın. Artıradim, yakın bir arkadaşım var onun da eşinin ailesi berbat yani eşi benzeri zor tipten. Ona rağmen eşiyle tartışmaya girip ailesine laf edince eşi ailesini tutuyor. Her zaman diyorum tartışmadan alttan alta göster. Hem huzurun olur hem gerçek yüzlerini görür diye. Erkekler tartışmada uzaklaşirlar. İnada bindirirler. Doğalari gereği saftirikler genelde. Eşimle asla tartışmam kalbini kırmam ama sinir olduğum olaylarda alttan alta mesaji veririm boşuna huzursuzluk olmaz. Rabbim herkesin evine huzur versin inşallah
tarafından
Amin cnm insallah
(3,778 puan) tarafından
Valla bizimki eşek gibi biliyor bana yaptiklarini kendi gözüyle gördü kendi kulagiyla duydu ama annesi yapınca kaynanalik yapmasın mi diyor
Gorumcem var bi tane evli o da aynı *** o bisey yapıncada bosver cahil diyor
Ben bisey söyleyince de yılan oluyorum fesat oluyorum
Onlar aşırı sinsi kurnaz bi de namaz kılıyor annesi Allah korkusu yok çok çok gunahimi aldılar bugün bile eşime dedim hasta olunca yada kötü bi zamaninda onlar mı olacak yanında diye hiçte tinlamadi beni
(3,778 puan) tarafından
Bi de benim eşimle asla konuşulmuyor güzel bi şekilde konuşmaya kalkıyorum tamam tamam cene yapma diyor yada boş yapma deyip gecistiriyor o kadar caresizim ki çok bunaldim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Klasik erkek tiplemesi...

Eşinizi çözmüş olmaniz lazımdı bu zamana kadar. Bazı erkekler annesi bacısı söz konusu olduğunda daha da sinirlenir. Bana göre bu da çok normal bir davranış siz esiyseniz oda annesi tabiki laf söyletmez. 

Bu gibi durumlar da annen doldurdu, hıh annen aradi ondan sonra böyle oldun sen demek yerine ima edin isim vermeyin. Kavga daha çok büyümesin size zarar yani.
(3,778 puan) tarafından
Ama bana gelince orusbu ***** ahlaksiz diye bağırmasıni iyi biliyor ben namusu degilmiyim onun
Bu ara aşırı anneci oldu anlamış değilim sebebini benden uzaklaştı
tarafından
Size bu şekilde konuşmasına müsade etmeyin. Namusu olun olmayın. Şu namus kavramını da bir anlamadım biz kadınların namus bekçisi ne ihtiyacı yokta konumuz bu değil.

Böyle yaklasmasin sebebini neden direk ailesine bağlıyorsunuz ki belki başka bir sebebi var. Bir düşünün başka bir sebep bulabilirsiniz yada direk sorun.
(3,778 puan) tarafından
Ailesi olduğuna eminim çünkü çok iyi tanıyorum ailesi önce böyle değildi şimdi mallar filan eşimin üstüne geçti eşimin imzası olmadan hiç bisey yapamıyorlar öyle durumlar var
Eşimi el üstünde tutuyorlar bu da kaniyor hemen yoksa önce annesi filan adam yerine koymaz sevmezdi
tarafından
İşte bunu sen dile getirmeyeceksin esinin görmesini saglayacaksin sen konuşup ailesini kötüledigin sürece ailesi hep aranızda olcak
(3,778 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun valla
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Bence bir erkek evleneceği zaman ailesini boşaması lazım yoksa hayatta kendine aile kuramaz 

Madem bu kadar ailene düşkündün evlenmeseydin ömür boyu ailene bakıp yaşayıp giderdin bu erkekleri anlamıyorum evlendikten sonra ailesi kıymete biniyor 
(3,778 puan) tarafından
Valla nisanliyken hatta ilk evlendigimizde beni asla ezdirmezdi çok fazla gitmezdik bana laf soyletmezdi ama sonradan ne oldu bilmiyorum
Doğru ben akil verdim ben adam ettim ailesi bunu ayakta uyuturken ben gozunu açtım
Yilanmisim ben fesatmisim onlar bana ne yapiyormus
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Çok mutkuymuşsunuz gibi bir de doğum günü partisi mi hazırladınız herşey normalmiş gibi yani çocuklar öyle de böyle de büyüyorlar merak etme sevgi saygı olmayan evliliği ömür boyu sürdüremezsin 
(3,778 puan) tarafından
Biz bu planı yaptigimizda öyle bi sorun yoktu şu iki üç gündür çok ama çok degisti tanıyamıyorum
Eger önceden böyle yapsaydı asla yapmaya kalkmazdim
(3,778 puan) tarafından
Bi de ikinci evliligim ilkinde görücü usulü evlenmiştim başka kıza inat evlenmiş benimle ayrildik
Bununla da severek evlendik ama çürük cikti
0 oy
(8,439 puan) tarafından
Benim oğlanında doğum günü pazar sen öyle diyince hatırladım bak şimdi. Bilemedim Allâh kolaylık versin boşanamazsan takma kafaya boşver hayatı yaşamaya bak herşey çok kısa. 
(3,778 puan) tarafından
Boşanma şansım olsa 1 dakika durmam zaten öyle soğudum
(8,439 puan) tarafından
İkinci Evlilkkmiş bide daha zor
(3,778 puan) tarafından
Ailemle aram bozuk özellikle babamla aksine eşime destek çıktığını duydum ondan sonrada babamla konusmadim bi daha
(8,439 puan) tarafından
Bence ailesini bir kenara at sen eşinle mutlu olmaya bak   .. Belki umursamazsan senin kıymetını anlar
(3,778 puan) tarafından
Üzerine düşünce kendini bi halt zannediyor zaten şişiyor
0 oy
tarafından
Ya canım erkekler tam bir anne manyağı Allah yardımcın olsun 
(3,778 puan) tarafından
Bekarken kıymet bilmezler evlenince kiymetleniyorlar nedense

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 767 göst.
15 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,493 göst.
29 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Hayallerbirolsun (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 440 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Jasmine (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deva35 (58 puan) tarafından soruldu

412,585 soru

12,421,842 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...