0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar  biliyorsunuz bebegim olcak 

Sizce oda yapmalmym onaa bana gereksiz gbi geliyor hani kardolabi var bizim buyuk  eşyalarını ona koysam bebegin 

Beşiği ztn yatak odam da olcak cocuk odasi yapsamm ne koycam  odaya ?? Yaptnzmi bebeginize odaa 

Gerekli birseymi ??

Bu arada evimiz kira vee fazla odamizda vsr suan camasir odasi olarak kullanyrm  buyukte bir odaa  ne koycamki o odaya

27 Cevaplar

0 oy
(5,068 puan) tarafından
Oda değilde dolap ve sifonyer gerekli oluyor. Yaşı ilerledikçe oyuncaklarını da koymak için oda gerekli oluyor. Ben olsam dolap ve sifonyerini alırım.
-Reklam-
0 oy
(413 puan) tarafından
Şu anki evimizden çıkacağız o yüzden dolap bile almadım doğumdan sonra bı iki ay içinde taşınacağız oda kira olacak ama dusunuyorum oda yapmayı 6. Aydan sonra uyku eğitimi verip kendi odalarında yatırmayı düşünüyorum nasip olursa ikiz bekliyorum zor olur yatak odamda iki beşik ne kadar erken cikarsakendi odalarına o kadar iyi diye düşünüyorum 
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Bende kiradayim.odada yapmadim dolap aldim.bi bos odaya koydum.okdr nasip olurda kensi evime gecersem ozaman dusunyrm zorundalik yok zatwn seninle yatyo hep
0 oy
(13,775 puan) tarafından
Benim doğumum mayısta senin hesap boş bi odam var kendi gardrobumuz ve bebeginkini oraya koydum belki yazın yaparım ama yazın tasincaz o zaman istiyorum aklı ermeden kendi odasına alışsın bi dolap bi besik koycam mutfagimdaki bank taburemi de oraya koycam yeterli dolu dolu olmasın zaten 
0 oy
(2,198 puan) tarafından
2 yaşında küçük Bi oda var beşiğiyle orda yatıyo özel oda yapmadım çünkü kiradayız 
0 oy
(565 puan) tarafından
Bence şuan hiç gerek yok canm heleki kirayla belki suanki evden tasinma karaari alacaksnz ve gideceğiniz ev kucuk olucak o zamanda o eşyalar fazlalık olucak ileride alınmayacak bisey deil zatn şuan bebeğini ayrıda da yatıramazsın bence gereksiz alma 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 435 göst.
19 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Keremimmmm (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 512 göst.
13 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Prenses annesiyim (34 puan) tarafından soruldu

411,055 soru

12,372,723 cevap

42,531 kullanıcı

Kategoriler

...