0 oy
144 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kızçeler artık makyaj dan bıktım doğal olmak istiyorum bunun için cilt bakım seti önerir misiniz yüzünüze iyi gelen makyaj yapmasanız da güzel duran bir cilt bakım ürünleri istiyorum farmasi avon gibi yerlerden değil 

3 Cevaplar

0 oy
(164,351 puan) tarafından
vich mineral set cok iyi 
tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
estee lauder ve givency bakım ürünlerinin üzerine tanımam. 
0 oy
(339 puan) tarafından
Canım benimde önceden lekeli sivilceli bir cildim vardı vilt doktoruna gidiyordum sürekli ilaç falan veriyordu en sonunda kendim araştırmaya başladım düzenli cilt bakımları videoları izledim sorun odaklı gittim cildimde önce sivilcelerim sonra lekeler ve enson cildimin parlaklıgı ve pürüzsüzlügü üzerine gittim ama hemen sonuç almayı bekleme düzenli cilt bakımına 1 sene önce başladım ve 6 veya7 ayımdan sonra cildim istedigim gibi bebek gibi oldu tek bir kalem dahi sürmüyorum cildime o kadar hoşuma gidiyorki kendi cildim ee o kadar ugraştım  en önce cildine uygun bir temizleyici bul bence en önemli rolü temizleyici saglıyor makyaj yapıyorsan kesinlikle çift aşamalı temizlik yap sonra sivilcelerin varsa sivilcelerin odaklı bemlendirici serum tonik vb şeyler kullanabilirsin lekeler için serumlar aynı şekilde içinde leke açıcı nemlendiriciler falan kullanabilirsin zaten aldıgın bir ürün rahat 5 ay gidiyor ben mesela sorunlarım varken serumlar tonikler maskeler kullandım şimdi cildim istedigim gibi sadece yıkıyorum yıkama jeli ile nemlendiriyorum ve cildime yetiyor çok şükür 
(17 puan) tarafından
Hangi ürünleri kullandınız
(339 puan) tarafından
Cildim sorunlu iken cildime uygun yıkama jeli bıoderma kullandım ama şuanda çok pahalı oldugu için gratiste satılan celenes markasını kullanıyorum nemlendirici olarak yine cerave markasını kullanıyorum serum olarak leke serumu ve cilt bariyerini güçlendirici serum kullandım ikiside the purest markasının arbutin ve niasinamayt serumu bide missha markasının nemlendirici tonigini kullanmıştım çift aşamalı temizlik yaptıgımda da makyaj dan sonra falan cosmed in yag bazlı temizleyicisini kullanmıştım maske olarakta gözenek yani kil maskesi kullanıyordum hepsinden memnun kaldım ve hepsini 1 kere almam yetti 5 6 ay yettiler belki daha fazla çok şükür şuanda cildim istedigim gibi ve bir daha almadım şuan sadece cildimi yıkama jeli ile yıkıyorum nemlendirici sürüyorum ve yetiyor
(17 puan) tarafından
Benim cildim de güneş lekeleri var sizinki de lekeli miydi
Teşekkür ederim ayrıca bilgileriniz için
(339 puan) tarafından
Evet bendede vardı güneş lekeleri dedigim gibi onlar için arbutin yani leke serumu kullandım bide missha nın pirinç özlü gece makesi vardı pirinç özü cildi aydınlatıp lekeleri açmada yardımcı olur kullandıgım nemlendirici tonigin içindede cilt aydınlatıcı etkenler vardı hatta herkez cildimin güzelleştigini hemm fark etti görümcem ablam eltim bile pürüzsüz cildin nssıl falan diye sordular şimdi ablam da başladı 1 ay oluyor sivilceli yaglı ciltli onada onun cilt kusurlarına göre ürünler söyledim ve farkını 1 ayda görmeye başladı yani kısacası canım dedigim gibi sorun odaklı gidersen cildinin sevecegi ürünleri kulkanırsan herşey olumlu yönde olur bide her ne olursa olsun cildini sev paha biçilmez degerimiz bedenimiz cildimiz ev iş temizlige nasıl vakit ayırıyorsak cildimizde bekliyor bu ilgiyi bütün kadınlar çok güzeldir
(17 puan) tarafından
Çok haklısın canım tamam dediklerini dikkate alacağım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 471 göst.
16 Kasım 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 219 göst.
+3 oy
8 cevap 537 göst.
+1 oy
7 cevap 244 göst.