0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,730 puan) tarafından
Kizlar şimdi bireysel emeklilik uzmanı aradida ben kararsız kaldım kızlarına hesap açmak istiyordum fonlari şeyleri güzel Anadolu hayat ama 2 kızım var büyük kizimin adına açtırmak istiyorum ama küçük kızım kalıyor buseferde size bısey olması durumunda kardeşi de yararlanabilir yuzde 50 durumunda dedi ama 290 dan başlıyor hesap dedi  sizce ne yapayım tek hesap açıp onlar mi yararlansin ilerde yoksa ayrı ayrı mı açayım bankaci kadın eek odeme oalrak yapabrlsiniz ilk başta 180 den başlar dedi 2sine de ayrı ayrı açarsanız 180 birine 180 birine dedi bilemedim bide şöyle güzelliği var Allh korusun benm başıma bişey gelirse devlet ödemeye onsekiz yaşına kadar devam edecekmis sizce nasıl yapayım ..katkı payı çok iyi yüzde otuz ve 60 bine ulaşırsa para devlet 18 bine yakın para veryms çok iyi deglmi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuklarınız 18 yaşından küçük mü. Küçükse hesap sizin adınıza olur. İki çocuğunuzu yüzde elli yüzde elli lehtar Gösterebilirsiniz. Yani size bişey olması durumunda biriken para ikiye bölünür çocuklarınıza 
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
İyi veya kötü tartışılır. Ama ikisine ayrı ayrı açardım ben olsam.

Ben de bireysel emeklilik ve vadeli dolar açacağım. 
0 oy
tarafından
Biz yaptık kendi çocuğumuzun adına. Yarı yarıya hak varsa öyle talep oluşturun
0 oy
tarafından
Biz yaptık çocuğumuza altın fonundan %30da devlet katkısı var çok memnunuz yap hiç bir şekilde kaybın olmaz aksine kazancın olur ve çocuğun geleceğine yatırım olur bundan iyisi var mı hiç düşünmeden yap bizde ben eşim oğlum hepimiz yaptık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 466 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mai (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 402 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 995 göst.