0 oy
133 göst.
Aile kategorisinde (211 puan) tarafından
Kızlar kızım tam 6 aylık ben de işe başlamayı düşünüyorum ama kızım sadece emerek uyuyor başka türlü ne yaptımsa uyutamadim sallamaya karşıyım ama onu bile denedim ne yapacağımı şaşırdım artık kimseye bırakıp bir yere gidemiyorum gitsem bile maksimum bir saat eğer uykusu gelmişse döndüğümde çocuk ağlamaktan kıpkırmızı olmuş oluyor haliyle artık ben de hiçbir yere gidemiyorum memede uyumayı da bıraktıramadım bir öneriniz var mı ya da ben bunu yaptım çok işe yaradı vs gerçekten çok zor durumdayım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Meme bebek icin en guvenli yerdir .emzige karsiyim normalde ama senin durumunda kullanilabilir . meme yerine koyabilecegi ve guvende hissedecegi bir sey sart kuzu❤️

İstersen emzige alistirabilirsin .En azindan uykuya geciste arac olarak kullanir ve sen yokken huzursuzlanmaz.Cunku bebekler emerek yaparlar cogu seyi .Gazini rahat cikarir, kakasini rahat yaparlar , ve emerek streslerini atarlar .

Bir de kokunun oldugu bir sey ver bebeginin yanina .T shirt olur , battaniye olur .Senin kokun olsun .

Ekstra uyku arkadasi da edinebilirsin.

Nirmalde bu dedikelrinden uyku arkadasi ve emzige karsiyim ama anne bebegin yanindaysa .

Yani calisan anne icin cok guzel alternatifler .Bir de boyle dene.❤️☺️
(211 puan) tarafından
Emziği kullanırken de böyleydi canım ya şimdi emzik de istemiyor geveliyor emziği denedim bunu da ama eğer böyle devam ederse memeyi bıraktırmak zorunda kalıcam :(
(211 puan) tarafından
Uyku arkadaşı da var veriyorum hepten açılıyor uykusu oynamak istiyor delirmek üzereyim :D
tarafından
Kuzu yani bu bi mecburiyet .Biraktirabilirsin .Bir sure sagarakk devam edersin.Yani firsat buldukca sagar dolaba atarsin biberona alistirrsin .Muhtemelen sana baglandi ve emzigi istemiyor☺️❤️ uzme kendini . Bu mecburiyet hali
(211 puan) tarafından
Yani en son çare ben de bu şekilde düşündüm sadece beni gördüğü için biraz fazla bağlıyız birbirimize :) çok teşekkür ederim canım:)
-Reklam-
0 oy
(2,279 puan) tarafından
İnstagram da tavşan uykusu diye bi sayfa var bi bak bakalım 
(211 puan) tarafından
Bı bakayım teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Emzik kullan canım önce kendini emzir uyku zamanı ama uyutma sonra emziği ver yatır yanına uzan sanki memedeymis gibi uyuyunca kalk o emzikle uyur o zmn ben.benimkini öyle uyutuyordim 
(211 puan) tarafından
Emziği de emmiyor geveliyor hep :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 120 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
24 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 80 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
15 Ocak 2023 Aile kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu

405,687 soru

12,155,979 cevap

36,591 kullanıcı

...