0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından
16 aylık bebeğim çok emzik bağımlısı oldu hatta şu son 2-3 gündür akşama kadar emziği ağzında tutuyor. Busabah kalktığı gibi sakladım emziği arada aradı ama oyun vs. Unuttu. Şimdi uyutmaya kalktım emzik diye kıyameti kopardı verdim mecbur kalkınca tekrar ortadan kaldırmayı düşünüyorum. Nasıl bırakır ya. O kadar ağlıyo ki vermek zorunda kaldım. Bu ara zaten ağlama krizleri arttı bende sinir krizi geçiriyorum. Sabrım kalmadı çok zorlanıyorum

6 Cevaplar

0 oy
(619 puan) tarafından
Ay benimkiside 21 aylık tam bir emzik bağımlısı önceden sadece uykuya geçişte kullanirdik şuan yemek yerken bir elinde emzik bir elinde çatal öyle bağımlı oldu. Nasıl biraktiricam hiç bilmiyorum:(
(163 puan) tarafından
Evet biyüdükçe daha çok yapışıyolar fark ettim hemen gerilemek gerek ama sabır lazım
-Reklam-
0 oy
(4,206 puan) tarafından
Valla ben kullanmadım bide bıraktırmayla uğraşmayım diye ama burda çok gördüm iğneyle ucunu deliyolarmış emince söndüğü için de çocuk bi kaç seferden sonra istemiyomuş istersen bi dene olur olmaz bilmiyorum 
0 oy
tarafından
2 çocuğumda emzik almadığı için bıraktırma sıkıntısı çekmedim ama aşırı derecede ihtiyacım oldu asla sakinleşmezlsrdi
0 oy
(1,572 puan) tarafından
 yavaş yavaş keseceksin canım önce gündüz oyalayarak unuttur sadece uyuturken ver , şu anda 16 aylık erken bıraktırmaya çalışıyorsun, cunku seni tam anlayamaz , bir iki üç ay daha geçsin, sadece uykuya dalarken ver dalınca hemen ağzından çıkar, azaltı azalta en son bu emziği biz artık emmeyeceğiz kedilere vereceğiz falan dersin,  Ben öyle yaptım ondan sonra mırın kırın edip bırakıyorlar aramıyorlar, emzik gitmiş diyeceksin sonradan vazgeçecek zaten ama şu anda erken olduğu için zorluk yaşıyorsun 
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Bizim emzikler yataklarında uyucaklari zaman veririm uyuduklarinda ağızlarından alırım yavaş yavaş kaldırmak lazım rafa ama ikiz olduğu için ben cesaret edemiyorum zaten tek başına bakmak zor :))
0 oy
(4,013 puan) tarafından
Biz de 16 aylıkken bıraktık. Evet biraz ağlayacak ama 2 gün sadece sonra daha rahat edeceksiniz. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 824 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
15 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde AselLina67 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,490 puan) tarafından soruldu

409,528 soru

12,309,422 cevap

38,658 kullanıcı

Kategoriler

...