Kardesimin eşi kardeşimi aldattı üstüne birde hapise girdi kardeşimde 3 yaşındaki kızıyla bize geldi benimde 1 buçuk yaşında kziim var 17 aylik kızım eşimde kabul etti tabi gelsinler dedi eve bisey aldi yicekler neyse bizim evde televizyon yok yatak odamız yok fazla esyamiz yok soba yakar yerde uyuruz düseklerimiz var neyse geldiler uyuduk sobayı yakıp anlıyorum kardeşimi yaşadigi şeyler normal değil bama diyor bu evde bisey yok sesimi çıkarmadım dedim sen çalış ben kiizna bakayim esin gelene kadar hayır dedi ben çalışayım dedim sen benim kziima bak ben bakamam dedi hani kafası dağılsın diye söyledim neyse 3 yaşındaki kızı benim kızımı itmeye başladı resmen itiyor oyuncularını elinden alıp kizima vermiyor birlikte oynayın diyoruz yapmıyor benim kziim aglamaktan şişti zaten bende dedimki kardeşime sen bu evde dur bende diğer ablamız var ona gideyim gündüzleri sen rahat et evde eşim zaten eve herşey alıyor yok sen bizi yanlız bırakmak istiyorsun dedi neyse benim kziim agliyo agliyo bende 3 yaşındaki yigenime kızdım neden vuruyorsun yazık degilmi dedim kardeşim eşyalarını alıp evden gitti kzijnida alıp bana şey yazmis siz bana kötü davrandınız sen kızını pislikte yaşatmaya devam et yazmis bende dedim sen niye gittin esin çıkana kadar gel dur ben sen rahat et diye dedim ablama gideyim yok sen sadece kendi cocuhunu düşün yazmis