0 oy
175 göst.
Aile kategorisinde (254 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşimi yine uygunsuz videolarla yakaladım ızledıgını gece vardiyalı gitmişti dun sabah geldi telefonunda gecmısınde gördüm neyse yine kavga ettim bundan sonra yatagıma yatma dedım gun boyu kanepede uyudu birazda uyudugu yer soguktu,, akıllandınmı dedım ne alakası var haklısın yalanmı söylüyom bakıyorum dıyor daha çok sinirlendim başka kotu bir huyum varmı dıyor bıde. Bak boşa isdedigini yap dedım sinirle yok boşanmam dıyor bende ben olsam bende boşanmam dedım evde yemek yapan var temızlık yapan ihtiyaçlarını gideren bu ***** var ananın nazını kahrını ceken var ananda bunların hıc bırını yapaman ben olsam bende boşanmam dedım şimdi işe gitti görüşürüz diyor bıde bende ıyı eğlenceler dedım ne alaka dıyo

3 Cevaplar

0 oy
(11,201 puan) tarafından
Ay Allah'ım çok haklısın niye boşansın senin gibi bir kadından  bulmuş saf temiz anasının kahrını çekeni 
(254 puan) tarafından
Aynen ya napıcamı sasırdım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bende eşimi sürekli yakalıyorum bakiyo yani sonra baya bıraktı artık nerden anlıyorum diyorsan davranışlarından anlıyorum artık zamana bırak soğuk davran uzak dur emin ol onların fayda sağlamadığını anlayacaktır 
(254 puan) tarafından
Keşke anlasa
0 oy
tarafından

Ay gerçekten çok sinir bozucu. Heleki üstüne birde bişey olmamış gibi yaptıkları zaman

Şükür benimki göz zinası diyor bakmıyor yani hesaplarımız bir pekte geçmiş silmeden anlamaz zatende. Yani oda bir zina diye düşünür

(254 puan) tarafından
Silmeyi bızımkıde bılmıyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 139 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 277 göst.
0 oy
4 cevap 68 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,386 puan) tarafından soruldu

405,631 soru