0 oy
96 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Hanımlar merhaba 

Rutin olarak olması gerekeni nedir cilt bakımı için mesela sırasıyla temizleme tonik peeling falan mı çok yağlı bı yüzüm var

2 Cevaplar

0 oy
(107 puan) tarafından
Canım ilk başta uzman bir cilt bakımı yaptır tavsiyem hydrafacial sonra hergün sabqh akşam temizleme jeliyle yıka hafta da bir de jelin arkasından peeling yap sonra tonik en sonda nemlendirici sür tonik ve nemlendirici sabah akşam da surebilirsin. Ben la roche kullanıyorum tavsiye ederim akne sorunun varsa kurtarıyor. Ama ilk önce güzel bi cilt bakımı yaptır ki cildinin ölü tabakası gitsin gözenekleri açılsın sonra hergün temizle nemlendir o şekilde faydasını görürsün
tarafından
Canim cilt bakimi ortalama fiyati nedir
Bilgin var mi
Gerçi her salon degsyo da
(107 puan) tarafından
Canım hydrafacial  yaptırıyorum 300
-Reklam-
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Önce makyaj temizleme suyu ile cildinizi temizliyorum, sonra yüz temizleme jeli ile köpürterek tüm cildi yıkıyorum. Sonra cilt tipime uygun bir tonik ile tonikleme, sonra serum sürüyorum 20 dk vs bekleyip nemlendirici sürüyorum.
(1,622 puan) tarafından
Tonik yerine gül suyu kullanıyorum ama olur mu ki çok seviyorum gül suyunu rahatlatıyor beni
(1,577 puan) tarafından
Gül suyu da olur cildinize iyi geliyorsa en doğal tonik gül suyudur, bana iyi gelmiyor.
(1,622 puan) tarafından
Gergin oluyor cildim onu sıkınca kokusu da hoşuma gidiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
23 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Taze_anneee1 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
14 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
24 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Huzurumm (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
22 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Mavi-beyaz (2,416 puan) tarafından soruldu

411,720 soru

12,394,472 cevap

44,061 kullanıcı

Kategoriler

...