0 oy
1,030 göst.
Aile kategorisinde (1,556 puan) tarafından
Gayri meşru çocuğu olsa nasıl bı tepki verirsiniz

29 Cevaplar

0 oy
(2,467 puan) tarafından
Turk sinemalarında dizilerde olur anca boyle entrikalar şimdiki zamanda oyle adamdan saklayıp cocuk büyütecek kadin nerde allah aşkına adam biliyordur çocuğu ben olsam parçalarım o herifi önce sonra farketmez 
(2,467 puan) tarafından
Birde çocuğa bakarim diyenler olmus ben bakmam arkadaş  sefasını onlar cefasini  benmi çekecem kim yaptıysa o baksın evlenirken bilsem kabul etsem o ayrı bakarim ama piyangodan çıkma çocuğa bakmam
-Reklam-
0 oy
(8,356 puan) tarafından

Olmazdi ben kaldiramazdim ya benden oncede olsa sonrada olsa silerdim yani yolumu cizerdim nokta net:)

0 oy
(17,572 puan) tarafından
Çocuk benden önce mi oldu ? Eşim biliyor muydu ? Benden mi sakladi yeni mi öğrendi ? Hamile olduğunu bilerek annesini ortada mi bırakmış yoksa iliski de sorunlu bir anne çocuğunu mu saklamış bütün bu sorular önemli her konuda gerçekten dürüstse ve sucsuzsa evliliği devam ettiririm ama beni aldatmışsa veya bildiği halde saklayıp yalan söylemişse veya o çocuğun annesini hamile haliyle ortada bırakıp mağdur etmişse ayırırım yollarımı ilerde de çocuğuma derim senin babandan olma kardeşin var diye çocuğumu çocuktan sakınmam kardesi sonuçta ama evliliği devam ettirmem 
0 oy
(14,561 puan) tarafından
Benimleyken de benden önce de olmuş olsa kabul etmem.
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Valla ben varken olduysa kel kafasında kalan 3 tel saçıda cımbızla ben çekerim :) sonra donuna kadar alırım onu sersefil sokakta bırakırım :) benden önce olduysa muhtemelen kızarım falan ama alır kendi evladım gibi bakarım çünkü oda evlat benimkide evlat.. İkiside günahsız 
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Eğer ki benden onceyse sevgililik döneminden falan eyvallah ama ondan sonraysa yallah rezil eder gün yüzüne çıkacak yüz bırakmam o çoğunda babasından başka kimsesi yoksa alır sahip çıkarım elimden geldiğince ama eşim ne beni ne o çocuğu ne kendi çocuğunun yüzünü göstermem Allah korusun düşününce bile kötü 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Biz bunu eşimle konuşmuştuk eğer benden önceye tabiki bir şey diyemem annesi felanyoksa bir sıkıntı yaşıyolarsa alırım kendi yanıma ama annesiyle eşim muhatap olursa sürekli sıkıntı orda başlar Rabbim kimseye yaşatmasın ya o çocuğun yıllarca babadan uzak kalması evimize gelince kardeşlerinin babasıyla oynayıp onun uzaktan bakmadı felan aklıma geldikçe gözlerim doluyor 
0 oy
tarafından
Kafayı yerim.
0 oy
tarafından
Kabullenemezdim heralde bana nie söylemedin der dururdum

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 552 göst.
26 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.