Kızlar bahsetmiştim benim esimin baba bir anne farklı bi ablası var ailede sadece esim ve ben görüsüyoruz, ücümüz oturuyoduk bu ablamız kendisinin işte öz kardes olmamasıyla ilgili derdini paylaşıyodu esime dedi ki bi sen varsın sen de aynı anneden kardeşim gibisin hani bi tek aynı karnı paylasmamısız falan derken bana dönüp bi an bos bulundu ve şey dedi biliyo musun bizim bi daha kardesimiz var babamın eski takıntısından adı neydi sibel miydi dedi eşime dönüp yandık dedi o da zamanı geldiğinde mirasa ortak olacak ama nerde napıyo yaşıyo mu bilmiyoruz bile dedi, eşim mosmor oldu ve yetki bende bi kere hicbi sey alamaz bizden velayet bende dedi ben kalakaldım, pardon dedim nasıl yani babanızın başkasından senin gibi görüsmediği bi kızı daha mı var yok artık şaka mı dedim ve eşime dönüp bu gercek mi bana neden anlatmadın bi kardesin daha olduğunu deyince ortalık buz kesti ve birden ablası şaka yaa şaka yaptım falan diye cevirmeye başladı. Eşimin gözleri doldu yok öyle bi şey ablam boş konuşuyo aklınca şaka yaptı dedi ama ***** değilim kızlar anladım. Kayınbabam zamanında bi köşede birinden cocuk yapmış ama su an o kim bilmiyorum ve sır gibi saklanmış.Eşimin utanıp bunu bana hic anlatmamasına anlayıs göstereyim derken birden beni ***** yerine koyup yok öyle bi şey diye üstünü kapattı. Cok ağrıma gitti. Evet var sana anlatamadım utandım babam adına diyebilirdi. Ama ikisi beni ***** yerine koyup şakaydı yaa dediler. Ha öyle mi dedim güldüm komikmiş şakanız dedim. Ben de üstelemedim. Siz olsanız üstüne düşüp eşinize kızar mıydınız? Dediğim gibi en başta anlatmamış olmasını anlarım ben de anlatamazdım babam adına utanırdım ama ortaya cıkıp biri ağzından kacırdığında üstünü kapatıp hayat arkadasımdan saklar mıydım bilmiyorum...