2.5aylik oglum var kaynanamlarlar altli üstlü oturuyoruz. Kaynanamin 2eltisi var ikisi de öz kizkardesleri yani hepsi birbirine yakinlar. Ama ben sanki evden biri degilim. Bugun hatta bi kac saat önce sinir krizi geçirdim oglum hep kucak istyr biraktigim gibi ağlıyor. Ne yemek yiyebiliyorm ne lavaboya gidebiliyorm nede temizlik yapabiliyorm. Kaynanamlar teyzeler gorumcemler var ama hic gelip yardimci olmuyorlar. Sadece ben asagi indigimde elimden alirlar severler o kadar. Ama kendi kizlari merkezde her zman giderler kalirlar 2ay boyunca onunla kaldilar. Bende kaynanam benim 1haftam doldu dolmadi yalniz birakti yanimdayken bile hic bisey yapmiyordu sadece besigi salliyordu bazende bebegi emzirirdim besikte sanir 2saat bos besigi sallardi oyle yanimdaydi yani. Bugunde sinirlendim mutfaga kadar gitmeme izin vermedi oglum agladi bende bagirdim aglaya aglaya cocugumda korktu daha cok agladi sonrasinda teyzemiz geldi iste biraz ayaginda salladi gitti. Niye boylw oluyor uykusuzum evim pislik icinde kendime bakamiyorm iyi bi anne degilim düşüncesi beynimi yiyo ne zman duzelecek bu cocuk kacinci ayda hep boyle aglicak mi :( suan uyuyo ama onu korkuttum mu yoksa kendi aglamasi miydi bilmiyorm keske biraz daha dayancak gücüm olsa ama cook yoruldum :(
bizim dw uyku problemimiz var uyumuyor uyumadigi icin hep bende camasir yiksam asmaya toplasam utulemeye hep insan lazim yanima durmuyor bugün cok kizdim uyumadi diye sonra dusundum Allah korusun ona bişey olsa keske olsada yapsa yaramazligini derim
hicbirsey onlardan degerli degil
uyu cabuk diye kiziyorum sonrada basina gecip ozur diliyorum
gercekten çok zor insan tukendigini düşünüyor
ama sunu unutma bu gunlerine bir daha geri donemicez 20 yil sonra hala temizlik yapıyor olucaz
seninki nispet gibi geliyordur insan bollugunda yalnizlik ayri yerde oturdugunu dusun onlar yokmus gibi düşün canim
Ayyy emin ol hepimiz aynı yorgunluk tayiz bizimkilerde aynı öyle bir gün kalmadılar zaten ben istemedim özellikle bnm çok şükür ailem var hep yanımdaydı şimdi iki buçuk aylık sünnet ettik yine annemlerdeyim kaç gündür ondan yine hep annemlerdeyim elim ayağım seni kendim yerime koyunca anlıyorum çok ağır evde kalınca ilk zmnlar annem gittikten Sonr çok sinir krizi geçirdim ağladım onla beraber zordu ağır uykusuz kendine bakamıyon ama emin ol yvs yvs düzelmeye başlıyor gece uykusu biraz daha iyi aşılarda filan zor sonrası yine iyi. Özellikle kendi kendine oynamaya başlayınca gülmeye filan yvs yvs öğreniyor bizimkidw öyle çok şükur yvs yvs oynamaya başlıyor inşallah seninkide öyle olucak
1,491,499 soru
24,372,049 cevap
348,089 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın