0 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar şiddetli bel kasik ve bacak ağrısıyla hastaneye yatışım yapıldı ama nts de sancı çıkmıyor sanki esime ve aileme yalan söylüyormuşum gibi oluyor. Ama bel ağrısından adet sancısı gibi olan karın ağrısından duramıyorum neden boyle oluyor

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Açılman var mı? Benim de hiç sancım yoktu sadece bel ağrısıyla gittim 7 cm açılmam olduğunu öğrendim doğuma girdim hemen
tarafından
Benim de hiç nst de sancım yoktu zaten ama dediğim gibi bel ağrısı için gittim 7 cm açılmam olduğunu farkettiler hemen doğuma aldılar
tarafından
Anladım bebeğiniz küveze girdi mi ?
tarafından
Yok canım yaa herkes bunu bekliyordu hatta ben de kendimi küveze alırlar diye korkuya kaptırdım ama şükür almadılar ve 2 kilo doğdu. Bilemiyorum Rabbimin işi akıl sıra erdiremiyor insan
tarafından
Maşallah ne güzel sağlıkla büyüt evladını bende kucağıma almak için sabırsızlanıyorum sağlıkla şekilde
tarafından
İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın
-Reklam-
0 oy
tarafından

Haftamız aynı. Anlattığın herşey bende var ölüyorum ağrılarımdan geceleri uyuyamıyorum. Ama nst de hiçbir şey yok normal gözüküyor... Bende yalan söylemiş gibi oluyorum :'(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 165 göst.
0 oy
4 cevap 293 göst.
+1 oy
9 cevap 632 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 511 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (742 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,987 soru

24,613,519 cevap

364,207 kullanıcı

...