0 oy
984 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar bundan 8 ay önce eşim dükkanını batirdigi için çekip giti iki çocuğumla beni ortada bıraktı gitigi gün yine nenesi bana saldırmıştı küfürler etmişti ben sekiz aydır çocuklarımla ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor ailem desen zaten bana sahip çıkmıyor eşimin ailesi  se arada ekmek bebeğime süt falan gönderir di onlarda küstü kala kaldım ne yapacam nasıl yapacam bilemiyorum lütfen bana Bi akıl verin kadın sığınma evine gitmem şartları iyi değil evde de olsam çocuklarım soğuktan açlıktan ölecekler ne olur kırmadan cevap verin

32 Cevaplar

0 oy
(877 puan) tarafından
Canım çocuklarını kreşe verip çalışacaksın mecburen başka şansın da pek yok. Bazı büyük fabrikalar 6 yaşa kadar kreş desteği veriyor kadın çalışanlara mesela bizim burda öyle arkadasımda çalışıyor. Ve en başta kocana dava aç çekişmeli boşanma davası . 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keske benim kocamda beni bırakıp gitse 
(1,032 puan) tarafından
Niye kız odamı pislik
tarafından
Evet beni sevdigini değer verdiğini söylüyor ama hayatımı zindana çevirdi resmen kölesi gibi davranmami istiyor
(1,032 puan) tarafından
Allah onuda alsın bnmkinide alsın
0 oy
(482 puan) tarafından
Şikayette bulunmasıydan halen aynı nikah altında yaşıyorsaniz adliyeye gidip aile mahkemesine esim bana bakmiyor beni zor durumda bıraktı deyip davacı ol. Hakkını soke soke alırsın. Sonra ne yapacağına karar verirsinn
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Canım Bi avukata mi danışsan acaba. Detayını bilmiyorum ama Bi tanıdığımın eşi başka kadına gitti geri de dönmedi. 2 çocuk vardı avukata gitti boşanma davası açmadı ama nafaka davası gibi bisey açtı ve alıyor. Boşanmadilar ayrılar
tarafından
Bir araştırayım sagol
0 oy
(7,605 puan) tarafından
Ne yiyip ne içtiniz bunca ay ? Bez ? Ev siizn mi ? Allah yardımcın olsun
tarafından
Ev kayın pederin iyi kötü bebeğime bir süt bir ekmek verirdi ama küstük oda bakmiyor
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Allah bildigi gibi yapsin esini neden gitmis sizden cokmu kiymetli gittigi yer. Cocuklari var seni de gectim.....

Allah yar yardimcin olsun canim
tarafından
Yemin ederim artık kafam almiyor
0 oy
(561 puan) tarafından
Off offf agir imtihanlar ömür boyu guvenmeyi bekledigiklerinden gelen darbeler onlarin dengesiz patavatsiz yakın akrabaları . Burnumu sizlattin ya seninn yerine koyamadim bile kendimi :( belediyeler sosyal yardımlaşma falan yardim etmiyo mu ya nasil olacak bu iş 
tarafından
Of of Vala bende öyle bir batliği düşmüşüm ne yapacam bilmiyorum
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah 
tarafından
Sagol Allah razı olsun canım
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Yardım yerlerine talep et cnm kart veriyorlar belediyeler
tarafından
Canım talep etim ama nedense Red ediliyor
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Kuzum sen Van'da nerdesin?
tarafından
Merkezinden
0 oy
tarafından
Kıyamam sana ya bence git kadın sığınma evine sana iş imkanı bile sagliyolar ayrıca  haftalık Lara veriyorlar bu durumundan daha iyidir cnm benjm
tarafından
Çocukları benden alirlarmi
tarafından
Kız nasil alicak hiç kimse senden çocukları alamaz
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Şuan kim bakıyor canm size ne yiyip ne iciyosn :(
tarafından
Kayınpederim idareden bakardı ama artık oda bakmıyor kavga ettiğimiz için
(1,283 puan) tarafından
Ahh kuzum yaa bir araştır kadın sığınma evlerini bir bilgim yok en azından çocukların fln perisan olmazsn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
5 Eylül 2021 Aile kategorisinde Azranin annesi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 522 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 589 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ecrin6516. (187 puan) tarafından soruldu

403,800 soru

12,097,375 cevap