0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Valla korktum bebeğim 1 yaşında iki aydır adet olmaya başladım ilk olan üç gün falan sürdü iki ay olmadı şimdide leke gibi oldu arkası yok geçende rüyamda hamile olduğunu gördüm yarın gidip test alcam artık bende post açarım heralde :D

Bu arada ilk hamilelik belirtiniz neydi nasıl hissettiniz??? :) 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Allahım bana da nasip etsin ❤
tarafından
Allah razı olsun hulyacim ❤
tarafından
Allah razı olsun beyzacim❤❤
(11,202 puan) tarafından
Amin canımcım
(1,610 puan) tarafından
Busra37 inşallah en yakın zaman da sana da nasip olur
tarafından
Aminnn Allah razı olsun ❤
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Bende yarın alcam inşallah yoktur sanki bugün kastı üstüne geliyo herkes hshshshsh
tarafından
Valla bende aldırcam eşime adam şok geçirir valla 3. Gelirse :D
0 oy
tarafından
Kız sorma adetim 3 gün geçti tırsıyorum
tarafından
Ben 1 senedir olmuyodum canım şimdide leke geldi arkası yok bende düşünmüyorum korkuyorum kaç gündür rabbim olmayanlara nasip etsin
tarafından
Aminnn canım inşallah
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Bnm de leke geldi durdu ay acaba mı diyorum hahahaha
tarafından
Heran herşey olabilir :D
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Belirti benim olmuyo günüm geçince anliyom
tarafından
Benim doğumdan sonra hiç olmadı o yüzden bilemiyorum yeni yeni oluyodu yine kesildi
0 oy
tarafından

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin ikincim geliyorr <3

tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
0 oy
(4,902 puan) tarafından
2 aydan fazladr olmadım. Dün test yaptım negatif. Hiçbir belirti yok neden hastalanmadım ya ara ara düzensizlik oluyo bende gerçi ama hiç uzamamıştı bu kadar
tarafından
Hava değişimleride çok etkiliyor ama doktora görünmek en iyisi canım çok uzun zaman olmuş seninki
(4,902 puan) tarafından
Evet da randevuyu 23üne anca buldum ama yarın erkenden gidip sıra alsam iyi olacak
0 oy
tarafından

Baş dönmesiydi belirtim. Ayy hamilelik postlarıni görünce onlar hamile ama beni korku basıyor. Bebişim daha 47 günlük bi korkulardayim insaAllah 5-6 yaşına kadar olmaz diyorum bu postlar da insanı bi korkutuyor yani :unsure:

tarafından
Bende düşünmüyorum artık iki evladım var ama bende çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim rabbim olmayanlara nasip etsin
0 oy
(17,357 puan) tarafından
Ben cok şükür oldum 2 gün önce. Mümkünse bu 5 yıl istemiyorum 
tarafından
Rabbim olmayanlara nasip etsin bende düşünmüyorum artık rabbim evlatlarıma ömür versin
(17,357 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(8,029 puan) tarafından
Hiç belirtim yoktu canım inşallah bir daha ki aya da ben kalırım  :D
tarafından
Rabbim gönlündekini nasip etsin en kısa zamanda canım
(8,029 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(9,639 puan) tarafından
Ayy çok zor Allahım isteyene versin istaha falan gelip yapmam ins:))))
0 oy
(1,610 puan) tarafından

Allah tan ben korunuyorum korunmasaydım bende çoktan post açmıştım hamileyim diye:D kızım daha 14 aylık çok erken ikinciye

0 oy
(1,931 puan) tarafından
Ahaa yarın yeni bir post geliyor hamileyim diyee
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Sultanum ben gebeyim
0 oy
tarafından
2 çocuk yetiyor bana büyük okullu daha 1.sınıf küçük 2.5 yaşında..daha da istemem hem  maddi hem psikolojik yorulacaz..korunuyorum şimdilik dikkat de edetim..olursa da nasip kısmet

İki kızımın belirtisi de gün geçmesiydi 10 gün geçince testte çıkıyordu
(2,054 puan) tarafından
Bnde seninle  aynıyım  oğlum mayısta 6 yaşına  girecek  kızım 18 aylık  yetiyor bize  Rabbim  canlarına  sağlık versin  daha  istemiyorum  valla  eşim arada belki 3. Olur  diyor  yok  valla  o deyince  ben fenalık  geçiriyorum bunlar  büyüsün  benden  iyisi  yok  isteyene  versin  olmayana  versin  Rabbim hayırlısını sağlıklısını olanlarında canına  sağlık versin Rabbim  bağışlasın  :)
tarafından
Okullu olunca daha zorlu oluyor git gel falan..bir de eşim geç geliyor günde 2 kere ben götürüp getiriyorum..biraz daha büyüsünler çalışmak istiyorum hatta..tek maaş yetmiyor bezden kesmek istiyorum bir an önce hatta ama havalar ısınmadı..hepimizinkini Allah bağışlasın cnm
(2,054 puan) tarafından
Amin canım  bende  öyle  çalışmak  istiyorum  kızım  büyüsün  yazın  söylerse  bnde  bezden kesmeyi düşünüyorum  benim  oğlan  ana sınıfında  ama o da masraflı  tabi  Allah  yardımcın  olsun  çok  şükür  benimkini  eşim  götürüp getiriyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Biricik00 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 255 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmet in annesi (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 585 göst.

410,200 soru

12,335,358 cevap

39,346 kullanıcı

Kategoriler

...