+1 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Baş ağrısı ve mide bulantısı var sizde de oluyor muydu mide bulantısı çok halsiz yapıyor ya 

11 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Yok anam bende ateş ve sıtma,siddetli göz arkasi agrisi,halsizlik ...
tarafından
Benim hiç aşım yok olsam hafif mi atlatirsim acaba
(7,619 puan) tarafından
Allah bilir esimin hic yok o daha ağır atlatti aşırı derece kas ağrısı yaşadı
tarafından
Yaaa iyileşince aşı yaptircam sanırım ya
(7,619 puan) tarafından
Ası yi da sürekli yaptirmak lazim
(204 puan) tarafından
Bi göz arkası ağrısı nasıl oldu kızzzz bende geçen hafta covidden şüphelendim sonra ki günler tek gözüm ağrıdı 2 3 gün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet hatta kusuyordum bile ben
tarafından
Kusamaiyorum da midem bulana bulana bir hal oldum ya mide bulantısı çok kötü biawy
tarafından
Mide bulantısı baş ağrısı öksürük ishal karın ağrısı eklem ağrısı hepsi vardı bende
tarafından
Bendede hepsi vardı iki hastadır evdeyim öksürük daha yeni geçti zatenode bulantısı kaldı ya
0 oy
(510 puan) tarafından
14 yaşındaki kızım iki kez geçirdi üç ay arayla mide bulantısı ilk belirtisydi sonra vücut ağrısı baş agrisi ama ikinciyi baya kötü atlattı rabbim yaşatmasın bidaha 
tarafından
Amin canım Rabbim korusun b n ne haldeyim o küçücük çocuğu düşünemiyorum mide bulantısı çok halsiz yapıyor insani
(510 puan) tarafından
aynen öle gerçekten ikinci olduğunda mide bulantısı da maf olmuştu bişey yiyemeyince artık boş boş oguruyordu ayy aklıma geldi gene içim bı tuhaf oldu sizede çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatırsın yanlız bulantiniz artarsa 112 arayın
tarafından
Ya ne yaparlar ki bulantiya canım ilaç vermiyorlar mis sağol canım Rabbim yaşatmasın kimseye bitsin gitsin artık şu illet inslalah
(510 puan) tarafından
ya biz artık bulantiyla baş edemedik sürekli boş boş ogururken 112 aradık aldılar götürdüler vücutta enfensiyon yükselmiş ondan kaynaklanmış serum takıldı antibiyok hap verdiler onlardan sonra toparladı çok şükür
0 oy
tarafından
Bulantı işhasızlık baş ağrısı kas ağrısı. Aay toto ağrısı bile oldu. 3 kez olduk bebeğimle. Rabbim daha göstermesin artık ya. 
tarafından
Ben iki haftadır evdeyim hala mide bulantısı halsizlik var ya ilk kez olduk canım siz çok olmuş Allah birdaha yasatmasin asi yaptırdınız mi
tarafından
Amin canım inşallah. Evet benim iki aşım var. Ona rağmen böyle oldu. İlk pandemi zamanında yakalandığımda ne aşım vardı ne birşeyim. Hissetmedim burnum bile akmadı. Aşıdan sonra çok daha zor geçti ikisi
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Geçmiş olsun bacikom Allah şifa versin
tarafından
Allah razı olsun canım benim ❤️
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Geçirmedim yildizim çok geçmiş olsun pozitifmisin 
tarafından
İnşallah gecirmezsin deryammm yaa evet eşim annem babam ailecek pozitifiz ama ağır geçiyor iki haftadır evdeyim gene mide bulntismdan hicbisey yapamıyorum çok kötü
(45,019 puan) tarafından
Oyyy canım yaa rabbim tez zamanda şifa versin insallah
tarafından
Amin canım benim amin saolasin ❤️❤️
0 oy
tarafından
Baş ağrısı mide bulantısı da oldu ama.kusma.derecesinde.olmadi istahsizdim geçmiş olsun canım
tarafından
Aynı bendeöyle ama kusucak dercesnnde ama kusamaiyorum da çok kötü dermanım hiç yok
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Evet tum seyleri yasadim insAllah atlatirsin amin
tarafından
Sağol canım Allah birdaha yasatmasin
0 oy
tarafından
Bulantı olmamıştı bende ama baş bel kemik ağrısı beni öldürmüştü 
tarafından
İki hastadie evdeyim onlar 3 guun sonra geçti ama çok kötüydüm mide bulantısı kaldiya hiç dermanım yok
0 oy
(142 puan) tarafından
bende ilk belirtisi ishal kusma halsizlik olmuştu sonra mübarek boncuk gibi dizildi belirtileri

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 194 göst.
12 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
10 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semanurdastan25! (8 puan) tarafından soruldu

411,945 soru

12,401,451 cevap

44,441 kullanıcı

Kategoriler

...