0 oy
233 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (450 puan) tarafından

Kizlar cok hafif kanamam oldu pecete koydum simdi eger devam ederse hastaneye gidecem dua edin bana lutfen bugun berat kandili :( bnm akinti vardir normalde doktora soyledim kasinti koku olmadigi icin ilac vermedi daha kucuk diye kasinti koku olursa ozmn soyle dedi bu sefer akinti bir parca kan olarak geldi :(

8 Cevaplar

0 oy
(257 puan) tarafından
Rabbim sifa versin canim korkma insallah allaha tevekkul et ama kesinlikle gozuk doktora bugun gecmis olsun 
(450 puan) tarafından
Tesekkur ederim allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Bekleme tekrar gelir diye hemn doktora git fitil ilaç falan verirler riske atma 
(450 puan) tarafından
Leke seklinde geldi devam etmedi bu saate kadar bisey yok sukur bisey olsa hemen gidicem zaten ins olmaz
0 oy
(3,279 puan) tarafından
Beklemeden doktora git istersen canım rabbim şifa versin 
(450 puan) tarafından
Allah razi olsun esim ise gitti devam ederse cagiracam gidecez pihti seklinde geldi ins  daha gelmez :(
(3,279 puan) tarafından
Naptın cnım sıkıntı varmış merak ettim
(450 puan) tarafından
Tesekkur ederim merak ettigin icin cok sukur suan iyiyim birdaha kanama olmadi oda leke seklinde olmustum sabah uyku sersemiyle cok korktum bebegime bisey olur diye cok dua ettim allah razi olsun sizlerden dualariniz eksik etmediniz
(3,279 puan) tarafından
İyi canım bişy olmasın sen yatıp dinlen bol bol
0 oy
(4,169 puan) tarafından
InşaAllah sagsalim kucagina alirsin
(450 puan) tarafından
Amin allah razi olsun hepinizden
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Hamileysen hiç bekleme direk git
(450 puan) tarafından
Hamileyim canm 8 haftalik doktorum bir nokta seklindeyse devam etmediyse ilk 3 ay olabilir ama gelirse gel dedi
(7,791 puan) tarafından
Vajinana aynayla bi bak belki yara vardır
(450 puan) tarafından
Tmm  cnm cok sagol
0 oy
tarafından
Hamilemisin eğer öyleyse düşük belirtisi bu hemen hastaneye git taksiye bin progestan yazarlar iğne vurular bekleme kuşum
(450 puan) tarafından
2 aylik hamileyim sabah 6 bucuk geldi oda peceteye silince farkettim simdiye kadar bisey yok hepinize tesekkur ederim ilginiz icin
0 oy
tarafından
Canım hamile isen hemen doktora gitmelisn önlem alınmalı
(450 puan) tarafından
2 aylik hamileyim sabah geldi pıhtı seklinde suan bisey yok okdr dua okudumki rabbim acidı heralde halime

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,255 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 686 göst.
19 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu

412,831 soru

12,429,307 cevap

45,610 kullanıcı

Kategoriler

...