0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Bebeğim 15 günlük kaynanam geliyo odaya kucagina aliyo sevip bırakıyo bıktım bu durumdan eşimle konustum 70 yaşında az bir ömrü kaldı bırak sevsin diyo

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşin haklı sevmesin mi yani torununu alemsiniz kağıt arasında mi buyudunuz ya abartmayın bu kadar 
(238 puan) tarafından
Kucağa alınmaz oyuncak mı bu
tarafından
Öyle mi seni hiç sevmemisler belli ki aynısını annen yapsa aynı tepkiyi verir miydin acaba valla Kaynanalar sevse ayrı dert sevmese ayrı dert sevilmekle bı şey olmaz bebene korkma
(1,992 puan) tarafından
yok kaynana yapınca batıo bi tek onlara :D  böylelerine çok kızıyorum tek cocuk doğuran kendileri sanıyorlar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Anlıyorum seni lohusa iken herşey batıyo insana. Yoksa sende birgün evladının çocuğu olduğu zaman sevmek isteteceksin ve gelinin buna bozulması seni kıracak o yüzden takma bu kadar sevsin. 
(1,992 puan) tarafından
Ayy süper yorum +++++
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(38 puan) tarafından
Sevmesinde ne zarar görüyorsunuz ki
(238 puan) tarafından
Uyurken geliyo biseyler söylüyo  uyuyan bebeğin başında konusulurmu
(38 puan) tarafından
Lohusalikdan dolayi boylesin canim evlattan daha tatli derler torun icin onun ne kdr kani kaynio bilemezsn yasida varmış kadinn  onun için  ne kdr xor büyüdüğünü goremeyecegini düşünüyordur zaten siz kendinize stres yapacak durum  çıkarmayın
0 oy
tarafından
Bu niye bu kadar rahatsız ediyor ki. Ayağının altına mı alıp sevsin 70 yaşında ki kadın. Kucağında alıp seviyormuş. Tüh ya ne kadar kötü bir kadın. Yapmayın bu kadar ya. 
tarafından
Diyelim ki değilsin (meselaaaaa yani) ondan kalırda yanın yok. Ağır saplantılı birisin.
7 günlük kucağına aldı. 13 günlük kucağına aldı. Ne yapacaksın böyle 534. Gün falan diye hesaplayarak mı gideceksin.
(238 puan) tarafından
Saplantılı biri değilim kaynanam beni sevmiyo bana çok kötülük yaptı bebeğime de zarar verir mi diye korkum var bu kadar
tarafından
Yapmaz canım yapmaz korkma. Bırak akışına. Allah emanet
tarafından
Ya sen el kizisin seni sevmeyebilir ama o daha bi bebe kendi torunu caninin cani neden kotuluk yapsin bu dusunce seni kemirir durur biraz pozitif yaklasmayi dene derim.
(238 puan) tarafından
Daha ele alınmayacak kadar küçük 2 3 aylik değil canım bu bebek daha toparlanmadı
0 oy
tarafından
Ne oluyomuş sevince ? Canm lohusasın takılma böyle şeylere sevse ne olurki bebeğini
0 oy
tarafından
Eeee sevsin ne olacak Allah için 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Yalan dunya kiz . Bise yapmadi  diye kinlenme  . Torunu  sevcek
(238 puan) tarafından
Beni sevmiyo bebege kötü birsey yapar diye korkuyorum
(1,992 puan) tarafından
ay kıvırma yaa 70 yaşında kadın ne yapsın bebeğe allah aşkına
(238 puan) tarafından
Bana neler neler yaptı bir bilsen
0 oy
(1,992 puan) tarafından
ay valla sanki bi siz bebek doğruyosunuz ya sevice tabi 

kendi annenize kızmıyosunuz kesin. 

kaynana olunca batıo 

sevio bırakıo demişsin daha ne yapsın
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bncede cnm yani sevsin yaş zaten 70 doya doya sevsin şte ne var  ki bunda bnm kayanana da sever hic kızmam şimdi lahusa sın o zmn lar kayananam da bnm sinirime giderdi kısknrdm lahosa dan cıktımı düzelir sin merak etme 
0 oy
tarafından
Sevsin cnm ne var bunda benimki daha bir haftalıkken kucağa alıp seviyorlardı bizimkiler
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Nasıl yani sevmesin mi anlayamadım 
(2,402 puan) tarafından
Ya da neden sevmesin ki
0 oy
(659 puan) tarafından
Kaynanam yok olsaydı da bu kadar kinlenmezdim ben sevmedigim görümcem var eltim var kayınlarım var çocuklarımı sevdigi zaman çocugumu sevdiginden ötürü bende onları sevmeye başladım. Torun evlattan daha tatlıdır şu an sen lohusa psikolojisi bebegini kıskanıyosun yapma 
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Cam kafese koy, kitle gelince çocuğu oraya. Gelen geçen baksın. Nasil kafalar bunlar ya.
(1,992 puan) tarafından
tek o doğurdu :)) :D
(2,424 puan) tarafından
Lohusa anlıyorum ama kucağa aldı diyede bu yazılmaz ya. Benimki hiç bırakmazdı çok zor bıraktırdım kucağı ama bir gün alma demedim. Ki lohusalıgım kaynanam yüzünden çok kötü geçmesine rağmen:)
(1,992 puan) tarafından
var öyle insanlar
bebeğimi kıskanıyorum dese daha anlarım ama
niye seviyo diye kızması çok saçma sevicek tabi torunu
(238 puan) tarafından
Sürekli kucağa alınmaz ama canım daha çok küçük sevmesi yanlış 2 3 aylik olur sevsin birsey demem
(2,424 puan) tarafından
Valla benim ailem eşimin ailesi sürekli aldı. Tablo değil ki bu çocuk uzaktan sevecekler. Komik oluyorsunuz bazen cidden.

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 575 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu

404,589 soru

12,120,420 cevap

36,474 kullanıcı

...