0 oy
350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (191 puan) tarafından
Kizlar en son ağustostan beri küsüz eşim askeri personel tayin yazacağız cocuk noroloji olan illere atamamız olması lazım eşim kayserili orda jyi cocuk norologlar var mesela Tekirdağ da da var ama bir tane falan çok büyük kavga ettiniz siz olsanız orayı yazar miydiniz huzurum da kalmaz biliyorum ama çocuğumda diyorum çok ama çok kararsizim

13 Cevaplar

0 oy
(3,993 puan) tarafından
cocugum icin yazarim canim 
(191 puan) tarafından
En az 7 8 yıl kalacağız çok kararsızım
-Reklam-
0 oy
(8,186 puan) tarafından
Canım çoğu şehirde vardır iyi doktorlar hatta daha iyileri. 
(191 puan) tarafından
Tercihler de kırklar eli var mesela yok Urfa da yok gibi gibi
0 oy
tarafından
Çoğu ilde var bence başka yere gidin
(191 puan) tarafından
Çoğu ilde var da tercihlerde pek yok
0 oy
tarafından
Çocuğun için yaz araya da mesafa koy zaten kusmussunux
(191 puan) tarafından
Boşanma durumuna geldik yazn iki defa çocuğum için de diyorum bildiğim yer orası da bu sefer evde huzur bulamazsak diyorum off offdd
tarafından
Bak eşin ile sorunu bilemem ama eşinden daha önemli çocuğun var çocuğunu öncelik düşün . Ankara falan da olmuyor mu illa orda yok ki
(191 puan) tarafından
Ankara antep İstanbul kayseri İzmir buralarda doktor çok var Tekirdağ denizli Dr 1 tane var ona emin olamadım 10 shir yazmamız lazim
tarafından
Kayseri yazma Ankara İstanbul falan yaz
0 oy
tarafından
Sakın ha canım .

Bir akrabamız aynı sizin gibiydi. Komşu oldular.Eşinin ailesi kadına kaç defa git demişliği vardır, Bakkala kadın gidiyor, bi bakıyor kayın pederi yanında. Sürekli oğullarını dolduruyor. Eşin şuraya gitti, onu aldı hep dedi kodusun yapıyorlar. Çocuğuda hasta oluyor oluyor doktora zorla götürüyor babası. Çünki o da kendi anne babasından izin alıcak öyle . Bin pişman kadın.  Kaynana sürekli dedi kodusun yapıyor gelinin evi kirli, gelen misafirine yemek yapmadı. Ben bile misafir gitmişliğim vardı. Ac diyiliz lutfen bisey yapma demisdim. Sonra dedi kodusu çıktı msafirini ac gönderiyor.Şaşdım kaldım.Kötüyseniz Sana hayatı zindan eder.
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Sadece bu iki yeri mi tercih edebiliyorsunuz. Eşinin memleketinde huzurunuz daha da bozulur  eğer arqnız kötüyse. Çoğu şehirde çocuk nöroloji var diye biliyorum 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Canım bence mesele aynı şehirde olmak deil arada ki mesafeyi koruyabilmek. Ben olsam yazardım çocuğum için .
0 oy
(3,112 puan) tarafından
İzmir'de de vardir canım 
0 oy
(5,310 puan) tarafından
Valla ankaradada var cok iyi cocuk norologlari tayin sehirlerinizde varsa düşünün 

Sorunun cevabina gelirse cocugumuz icin evet ama evde huzursuzluk olacagina baska alternatifler ararim
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Kayseri değil de yakın iller varsa yaz Nevşehir Kırşehir Kırıkkale falan gibi öyle olmz mı
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Esinin memleketini yzamazssiniz ki 
0 oy
(547 puan) tarafından
Asla gitmezdim geri dönüşü olmayan birşey yapma değer bilmeyen birileriyle pişman olursun
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Büyük şehirlere yakın yere yazın, 1 saatte gidersiniz. Sonuçta boşanma durumuna geldi iseniz cocuk yine üzülecek evdeki durumu anlayabiliyor ise.. 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 514 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yade40 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 114 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff0 (480 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yaseminixc (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 380 göst.