0 oy
793 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ankara sehir hastanesine gidip memnun kaldiginiz doktor varmi 

2 Cevaplar

0 oy
(1,172 puan) tarafından
Geçen hafta bende ilk defa gittim doktor 22 23 yaşında falan görünüyordu asistan miydi bilemedim yanında bilgisayarla uğraşan kadına bir ara hocam dedi heralde asistana öncelik veriyo diye düşündüm hastanenin sistemimi böyle bilmiyorum ama bir sonraki kontrolde bende doktor değiştirmek istiyorum
tarafından
Ben keciorene gidiyordum doktor ankara sehir hastesne sevk etti2 kere ayni doktora gittim hic menmun kalmdm sanrm doguma ksdar surkli doktor degstrcem
(1,172 puan) tarafından
Ama doğum icin cok iyi diyolar sehir hastanesini odalari falan tek kisilikmiş
tarafından
Super o zaman esim ynimda kalir  cunku sadece esimle kalmak istiyorum onunla beraber ilk gunlerimizi gcrmek isityorum bi baska kisiyi istemiyorum insallh tek kisiliktirde esler de kalır yarn sorarim ben sanada soylerm gercktn oylemi
(1,172 puan) tarafından
Burdan ögrendim bende bir iki kisi yazmisti sanci odalari bile tek kisilikmiş. Tamam canım öğrenirsen banada haber verirsin o zaman
tarafından
Tamam canm insallah tektir
-Reklam-
0 oy
(303 puan) tarafından
Sevgi yıldırım alta ya da müslüme aslı hoca ikisinden birine alabilirsin canımm 
tarafından
Sevgi hanima bulamadm ama asli hocaya  daha cok zaman varms canm .s
(303 puan) tarafından
Hayy Allah yaa
İkiisi de çokk iyi doktorlar aslında belkii o sebeple doludur randevuları erken gidip almayı denesen
tarafından
Bugun kontrole gitcm eger bu doktorda kıl cikarsa onerdgn doktorlara erkenden randevu alip giderim canm cok sagol
(303 puan) tarafından
Ne demek canımm inşAllah senin doktorunda iyi çıkar şimdi hayırlısıyla
tarafından
İnslah canm bnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 288 göst.
0 oy
2 cevap 526 göst.
29 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 201 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatimafatima (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 666 göst.
18 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (407 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,422 soru

24,460,256 cevap

354,573 kullanıcı

...