Pazar günü gezelim diyip pazar günü gelince evde kalanlar gelin sarılıp ağlayalım
Beeen :) teletabiler gibi sarılmak istiyorum gel :)
Benim eşim pazrlrda çalıştığı için ben hep evdeyim tek başıma :(
Benim için her gün aynı pazar da gayet her zamanki gibi evdeyim :/ karalar bağlamam lazım ama artık alıştım sanırım koymamaya başladı eskisi gibi
6 aylık evliyim ilk defa eşim dışarı çıkayım dedi :D
Dedim Ben Sana Kurban Olurum Tabiki git :D
Adama da yazık ya . İş ev sürekli nereye giderse benimle gidiyor bir pazar da bir kaç saat arkadaşları ile gezsin
Bennnn bennn
Ben varım canım :(
yalnız olmadığımı bilmek ne güzel tüm hafta olduğu hibi pazarda battaniye altında televizyon izliyorum:)
Valla normalde ben dil dökerim hadi çıkalım diye bu sabah seni kahvaltıya götürücem dedi ben şok
En son ne zaman gezdim hatırlamıyorum şaka bir yana. Durumumuz çok vahim ya
bende pazari evde gecirenlerdenim oglum var malesef havalr soguk korkudan cikamiom
Ağlıyorum :D
Biz az once geldik hava guzeldi bugun esimle gezmeye ciktik ev ev dolastik eltilerime gittik biraz insan yuzu gordum hep.evdeydim zaten az kalsin vahsiylesyodum insan goruyum az dedim :))
Benim eşim. Ayda 1 yada 2 kullanır en fazla izin düşün ben hep yalnızım kalsa oda hafta içi kalıyor =/
Ben de varımmm :)) temizlik ütü yaptım şimdide yemek yapacam salı günü çocuklarımı alıp memlekete gidicem inş havalar soğuk ordada evde dururuz büyük ihtimal olsun sevdiklerimiz yanımızda olunca oda keyifli :))
Beeeeeen :D annemlere bırakıcaktık çocukları sinemaya gidicektik amcamlar çaya geliyoruz diye aradı oturduk kıçımızın üstüne :))
Bende evdeydim temizlik yaptım, valiz hazırladım yarın doktor kontrolünden sonra annemlere gidicez kızımla bi kaç gün orda kalıcam oh mis kafa dinlicem :D bu yüzden bugün evden dışarıya çıkamdım diye strese girmedim :)))) yoksa babamızın başının etini yerdik kızımla gezelim diye :D
Biryere cikamadk cok sis var esim evde otrlm dedi cikamadk bunaldm zaten hafta boyunca evdeyim oturup aglayasm var suan
ben de evde takilanlardanim evden hiç çıktığım yokki depresyondayım resmen yaaa:(((
1,493,412 soru
24,400,649 cevap
350,114 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın