Bir yıl olmadı daha evlendiğim. 8 aylık hamileyim. Plasenta aşağıda olduğu için rahimime baskı yapıyor ve yürürken çok zorlanıyorum iki haftadır. Kanama riskim var. oturduğum yerden bile kalkamıyorum öyle rahatsızım.
Eşimin abileri normal zamanda çağırırız, bekleriz gelmez. (Sadece bir kere geldiler evimize şimdiye dek) Şimdi ayağa kalkmaya halim yok, misafirliğe geleceklerini söylemişler eşime. Çok canım sıkıldı. Evde kız yeğenim var o yardımcı oluyor bana. O da küçük daha.
Başka bir eltim arıyor, dört kişi misafir kabul eder misin diyor. (Kendisi eşi ve iki çocuğu)
Yahu tam da şimdiyi mı buldunuz diye kendi kendimi yiyorum... Rahatsızlığımi da biliyorlar üstelik..
Evimde doğru düzgün temizlik yapamıyorum rahatsizligimdan dolayı. Utanıyorum bu şekilde ağırlamak istemiyorum içim sıkılıyor..
Eşime söyledim, eşim de bişey yapmana gerek yok gelen yabancı mi diyor. Yahu oluyor mu öyle.. of..
Bir yandan böyle düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorum, diğer yandan ne yapacağım ne edeceğim endişesi var. Sizin fikriniz nedir? Gelmek isteyen bana sormuyor ama, ne diyeyim?