0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar elkirk çıkarma varmış ama erkek bebeklerin kırkı 20 günde çıkar diyorlar yani yarın banyo yaptiracakmisiz ve kırkı çıkacakmış öyle diyorlar ama ben normal kırk günü bekliycem, siz böyle bişey duydunuz mu ya var mı aslı

6 Cevaplar

0 oy
(935 puan) tarafından
40 yarılamış diye 20. Gününde de banyo yaptıranlar var ama bence gerek yok 
tarafından
Aynen bence de gerek yok,dedim zaten 40 gün bekleriz gerek yok diye
(935 puan) tarafından
40 gün banyo yaptırmadan beklenmez ama yani göbeği düştüyse yaptırılr
tarafından
Yok canım kaç defa banyo yaptırdık göbeği düştü ben de rahat edemem zaten yıkamadan ama taş falan biseyler konuluyormus onu yapalım erkeklerin kırkı 20 günde çıkar dediler de ben de merak ettim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence kırktan sonra olur kırkı niye 20 günde çıksın adı üzerinde 40:D

tarafından
:D ben de onu anlamadım işte :D  dedim zaten yok yapılacaksa 40. Gününde yapılsın dedim :))
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Kizi erkegi bilemem, 20.gunde yari kirk derler birde 40 var. Hee sorsan yaptinmi diye dumduz banyo yaptirip gectim. Inanmam oyle yok taş koy, yok para ufle sacmalik gelir. Annemle ilk once oglumu yikadik, sonra ben yikandim abdestimi aldim. Yasini serifi okudum duami ettim tamam. 
tarafından
Ben de aynı yaomayi düşünüyorum ama ne bileyim çevrede böyle olur diyorlar ne alaka dedim
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ay bnm kayınvalidem de erkeginki 35 de çıkar diyo. 20 sinde yıkadık Palladium bnde aldım gusül ama dedi ki bu yarı kırkı. Yani 40. Gün yine yapacaksın aynısını. Ama normalde 35 de çıkar erkek bebeğin kırkı dedi
0 oy
(1,096 puan) tarafından
El kırk değilde yarı kırk diyolar burda da bende yapmamıştım oğluma
0 oy
tarafından
40gün boyunca her gün yıkadım zaten bebeğimi illa 20yi 40ı beklemeye gerek yok ki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Lavanta... (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 39 göst.
29 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubiskooo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu

412,578 soru

12,421,495 cevap

45,249 kullanıcı

Kategoriler

...